Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
1749
View
52
Reply

[Gambar] Maknanya Semalam Terugi RM20 La Ye?

[Copy link]

Author: Xim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-2-2020 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ok next time akan lebih jimat
FB_IMG_1582220360762.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Teknik marketing la...  Maksudnya dorng ni memang overpriced je pada Hari2 biasa.   Kala boleh kurangkan sampai Rm8.

Tapi siapa yg kebetulan teringin nak makan kfc, berbaloi la juga beli. Untuk saja2 sebab promosi tak la.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan snack plate hari biasa rm16+ kan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat food panda kan ada promo.. Leh dpt ayam kepci LG murah
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 04:30 AM From the mobile phone | Show all posts
huuuu xde kje nak bratur pnjg2 mcm kat kantin skola dlu2
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 05:18 AM From the mobile phone | Show all posts
iols suka kfc thai fried chicken tempohari. Sedap sangat order kat shah alam. Tapi beli kat kfc tempat iols rasa tawar je
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 06:28 AM From the mobile phone | Show all posts
I tau pun x kfc buat promo.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Takyah tunggu promo smpi beratur..pegi jer order set nasi ayam 2 pcs ada air dan kolslo. Makan berdua ngan anak share. Aku seketul dh ckup..anak dpt nasi dan ayam juga. Untung lagi baru rm15.85
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:23 AM | Show all posts
sbnrnya aku pelik juga la klu ada yg ckp "utk org yg kurg mampu atau teringin nak makan, boleh la beli.. kira rm10 la utk 1 set"

weh, klu tak mampu, or teringin.. bukan ke kfc ada set jimat yg bawah rm10?
boleh dpt nasi, ayam sktul, air & koslow?

klu btul2 tak mampu, tp teringin, boleh je beli ayam seketul harga rm4+ tu...
asal lepas tekak jadi la kan?
pada aku kfc ni masih mampu beli utk kebykan rakyat msia ni.
tp klu anak kau berderet smpai 18 orang, and smua nak makan dinner plate 3pcs tu, mmg terok gak la nak mmbyar.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
I termasuk org yg jimat rm20
Sbb x kuasa nk beratur
Sini xde online order/delivery
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Kempen ni walaupun iol mampu tapi jarang makan kfc buat iol nak makan kfc semalam tapi tengok queue terus cancel. Penuh ke luar pintu 2-3 outlet

Pastu iol nak order online pakai foodpanda dgn app taknak pakai ah promo tu sebab teringin je sekali semua closed for delivery

Marah betul iol! Last2 kunyah je ayam mekdi original tak puas hati lagi tak dapat makan semalam harini iol nak tapau.

Marketing dia berjaya juga buat orang terliur. Ceh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2020 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 21-2-2020 08:05 AM
Kempen ni walaupun iol mampu tapi jarang makan kfc buat iol nak makan kfc semalam tapi tengok queue  ...

Ioll supervisor blanje staf smlm...memule trfkr gak woww nye nak blanje semua kfc...rupenye ade promo..ioll pn baru tau ade promo mase hari selasa haritu...tgk rm20 xde la murah mana...rupenye sbb ioll pegi congak pakai harga zmn dulu2...hahhaja...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2020 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 21-2-2020 02:05 AM
Bukan snack plate hari biasa rm16+ kan?

Haah lebih kurang la tu sis...mahai...dulu2 tetiap mggu leh mkn kfc...skrg selera pn dah xde sgt plus rege pn mak ai...tp fhm la ikut predaran zaman kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2020 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 21-2-2020 02:02 AM
Teknik marketing la...  Maksudnya dorng ni memang overpriced je pada Hari2 biasa.   Kala boleh  ...

Even kalau kebetulan tu jenuh gak la nk beratoq....hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 21-2-2020 08:47 AM
Haah lebih kurang la tu sis...mahai...dulu2 tetiap mggu leh mkn kfc...skrg selera pn dah xde sgt p ...

Ha.. Skrg mahai dan ayam pun kecik saja.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2020 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
gaban8899 replied at 21-2-2020 04:30 AM
huuuu xde kje nak bratur pnjg2 mcm kat kantin skola dlu2

Itula...bkn stakat kena beratur je...kena tggu sejam utk dptkn order kt tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2020 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 21-2-2020 05:18 AM
iols suka kfc thai fried chicken tempohari. Sedap sangat order kat shah alam. Tapi beli kat kfc ...

.iols x berani nk mkn perasa2 pelik...ade cerry berry kang...hahahah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2020 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 21-2-2020 07:18 AM
Takyah tunggu promo smpi beratur..pegi jer order set nasi ayam 2 pcs ada air dan kolslo. Makan berdu ...

Even semalam order ayam bkn promo pn kena tggu sis...sejam atau lebih katenye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2020 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 21-2-2020 07:23 AM
sbnrnya aku pelik juga la klu ada yg ckp "utk org yg kurg mampu atau teringin nak makan, boleh la be ...

Act promo ni 2 ketul ayam je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2020 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 21-2-2020 08:49 AM
Ha.. Skrg mahai dan ayam pun kecik saja.

Mmg kecik pn semalam -_-
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list