Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
46819
View
597
Reply

[Edisi Gelabah Tetek] Tahniah, Emma Maembong Selamat Jadi Bini Orang

[Copy link]

Author: kiah_mai_pulak    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-2-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju, makeup, rambut, pelamin majlis semua cantik. Congrats
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-2-2020 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 20-2-2020 01:01 PM
Tak,  die isteri kerabat johor

apa backgrd dia? cantik sungguh la dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 20-2-2020 01:05 PM
U dh kawen belum.. kl belum, ikutlah petua misha omar utk berlegar di epot.. selamat mencuba!

Ikut petua kinah pun boleh. Bukak fitness class di kalangan pilot aje. Mesti sangkut mana satu
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 20-2-2020 02:14 PM
Tahniah emma...moga berbahagia. Meols ada soft spot sikit kat dia ni. Dulu masa singgah booth apakny ...

Sama la ng I..i ada soft spot skit kt dia..bkn sbb rupa ke apa..tp sbb dia mcm baik ng bapak dia(ikut citer org la)..plus kesian sbb dia dlu x pergi sekolah biasa mcm normal kids..kdg2 ada manusia buat silap walaupun benda yg sama berulang kali, tp still Allah bg kebaikan utk dia..maybe ada la sbb tu..just I mmg percaya jahat mana pun kita, berbaik la ng ibu bapa..and of coz la bertaubat..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
duffyduck replied at 20-2-2020 01:44 PM
Hahahaha bengong. Adakah krabat mcm iols paham?

Panjat kan.. hahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:27 PM | Show all posts
mula2 baca nama suami emma syazli, ingatkan kawin dengan youtuber budak autism dr kelantan tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 20-2-2020 01:46 PM
artis yg berlaki kan pilot

kak mitch

Bekas buleh kira tak?

Rozita che wah
Normala shamsudin

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 20-2-2020 01:21 PM
Serious lah you tu petua samihah.
I nk turun naik lift mana2 holdings, kot2 sangkut anak ceo baka ...

Caribwanita biasa utk jd bibik kot.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah emma! Takde gambar dgn adik bradik maembongs ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
DahliaTulip replied at 20-2-2020 02:10 PM
Tgk chanel utube si nabilah mcm ade hint2 je tahun ni atau tahun depan.

Ngan tok hans ke? Memana ada je tok hans.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 20-2-2020 12:54 PM
Fazura... Laki bekas pilot
Hahaha

Babiikkk tersedak ice lemon tea meols atas meja kaca kedai ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 20-2-2020 02:13 PM
Agaknya semua anak perempuan acik Mail Embong ni berlakikan orka kot?

Chef riz (bekas) dan wan raja tu tak nmpk orka pun
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 20-2-2020 02:14 PM
Tahniah emma...moga berbahagia. Meols ada soft spot sikit kat dia ni. Dulu masa singgah booth apakny ...

Fatimah rohani chuols. No siti siti
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis.. Kalau x pilot, pemain bola.. Kalo x pemain bola, bisnesman..

Azharina sorg jah yg sanggup kahwin dgn drebar lori
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
miz_hanne replied at 20-2-2020 02:24 PM
Sama la ng I..i ada soft spot skit kt dia..bkn sbb rupa ke apa..tp sbb dia mcm baik ng bapak dia(i ...

Yang pelik kenapa ada org nak buat bini lah..itulah..inilah...percayalah, most men tengok rupa dulu. Pastu kenal hati budi. Rasa2 boleh ngam & ada chemistry, terus ajak kawin. Kalau betul2 sayang, derang tak kisah pun masa silam pasangan. Sebab, derang pun ada kisah silam jugak. Bukannya maksum pun. And dimata meols emma ni memang cantik...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 20-2-2020 02:31 PM
Fatimah rohani chuols. No siti siti

Oooppppsss silap plak. Tq sebab betulkan chuols
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:35 PM | Show all posts
de_ikea replied at 20-2-2020 02:29 PM
Ngan tok hans ke? Memana ada je tok hans.

mungkin..tu yang mek tini luluskan agak nye.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:36 PM | Show all posts
mieymiey replied at 20-2-2020 02:13 PM
Agaknya semua anak perempuan acik Mail Embong ni berlakikan orka kot?

ade sorang kakak nye kot..ke dah cerai.kawin dgn pelakon lelaki, tapi aktif ber teater.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:37 PM | Show all posts
sayang_mulut replied at 20-2-2020 12:23 PM
pompang2 bergambar ngn jantan sana sini..last2 kawen ngn orang lain...

tu laa namanya jodoh sayang..kuasa Allah luar dari kawalan kita,,walaupun bersusun dah jantan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
DahliaTulip replied at 20-2-2020 02:35 PM
mungkin..tu yang mek tini luluskan agak nye.

serius la lopah dgn tokhans?.......
cinta itu membebaskn jika ia kembali itulah cinta sejati.......quotes lopah zmn shmp.
haahhahaha!!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list