Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
47928
View
597
Reply

[Edisi Gelabah Tetek] Tahniah, Emma Maembong Selamat Jadi Bini Orang

[Copy link]

Author: kiah_mai_pulak    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-2-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada iras zizan jugak muka laki dia ni. Baguslah dh kawen. Harap kurang2 lah menggelenyar ye. Tahnia
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-2-2020 02:08 PM | Show all posts
Alhamdulillah akhirnya terbuka juga hati acik Ismail Embong untuk membenarkan Emma bernikah. Calon sebelum ni tak memenuhi kriteria menantu pilihan kot?

Laki ni pun alhamdulillah, kenal, berkenan terus halalkan buat bini. Takder la nak diusung kesana-sini bertahun-tahun tanpa ikatan.

Tahniah buat Emma dan suami.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:09 PM | Show all posts
Congrats Emma & pasangan. Manis je emma time ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 20-2-2020 02:08 PM
Alhamdulillah akhirnya terbuka juga hati acik Ismail Embong untuk membenarkan Emma bernikah. Calon s ...

Ni memenuhi lah,keje dan pendapatan tetap.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
fossil replied at 20-2-2020 01:48 PM
alhamdulillah tahniah emma

neelofa bila lagi...tak sabarrrrr nk tgk neelifa naik pelamin

Tgk chanel utube si nabilah mcm ade hint2 je tahun ni atau tahun depan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Gmbr kawen kat atas tu mood cerita seram ke. Cuba la senyum manis2 sikit, tak la bawangrangers duk kutuk kau tak berseri.. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sok_suci replied at 20-2-2020 02:06 PM
Euwww aneh. Setelah berpegangan dgn ramai jejaka

Ingt pilot tu xde berpegangan dgn ramai stewardess
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 20-2-2020 01:37 PM
pasni tiap malam duk celah kangkang husbeby sheols jela.

Halal dah. Husband x fly okay lah,klo husband fly...dgn rutin life style die lah kot kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:13 PM | Show all posts
Nampak kerabat Pahang termasuk Tg Fahd pun ada ...

Tahniah . Semoga kekal sampai akhir hayat.

Baguslah pilih yang ada legit career / business ...

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:13 PM | Show all posts
DahliaTulip replied at 20-2-2020 02:10 PM
Ni memenuhi lah,keje dan pendapatan tetap.

Agaknya semua anak perempuan acik Mail Embong ni berlakikan orka kot?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 20-2-2020 01:38 PM
yaya dgn sara marcella tu sepupu?

iyo kat yaya zahir ig ado
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah emma...moga berbahagia. Meols ada soft spot sikit kat dia ni. Dulu masa singgah booth apaknya di satu pameran seni, apaknya dan Emma layan kami dgn baik. I rasa dia budak baik...I mean hati dia baik. Cukuplah kot ungkit kisah silam dia. Most people ada 'history'...cuma antara Allah nak tunjuk dgn tak nak tunjuk jer....selamat pengantin baru Siti Rohani aka emma
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:15 PM | Show all posts
Katanya Wani Hasrita pun berkawan dgn pilot jua
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:18 PM | Show all posts
Odaida replied at 20-2-2020 01:25 PM
Sara tu ex wife kepada seorang sultan kan?

serius laa dh ex kerr..ptt la tgk rajin dia attend event ngn retis2 jerrr...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:19 PM | Show all posts
dibs replied at 20-2-2020 01:54 PM
ella pun kan? ke akak yg pandai2 je

betul laki ella pilot




Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 20-2-2020 01:34 PM
Wowwwwwww detail & spesifik sungguh calon somi yg u cari.. tapi kalau u gigih turun naik lift bias ...

Bukan yg selalu turun naik lif tu makcik cleaner ke??hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 20-2-2020 12:54 PM
Berkongsi detik perkenalan, pasangan ini bersua buat kali pertama pada 2017 ketika menghadiri majlis ...

15 julai 2019 ni lepas dah selesai issue dgn syed dolah lah. Syabas emma. Terus jd surihati mr pilot. Ini yg ayoh mahu!
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah erma, tgk gambar kat ig photog cst tu lawa.
Elok je laki dia sengih2.
Jgn tgk gambo2 kat tepon org ni mmg selalunya hat helok pun nampak tak helok.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
fushimi replied at 20-2-2020 12:55 PM
sara marcella tu bukan ke sara M ke

siapa sarah M?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
GreenT3a replied at 20-2-2020 01:18 PM
Pahang clans pun datang juga.
Cr. Ig tengkufahdfc

Terus different level clan emma maembong lepas niii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list