Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
47805
View
597
Reply

[Edisi Gelabah Tetek] Tahniah, Emma Maembong Selamat Jadi Bini Orang

[Copy link]

Author: kiah_mai_pulak    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-3-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
eman hakim kimchi utk awk tak dijemput ke emma?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-3-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak jemput anju ke...?  Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2020 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 8-3-2020 12:41 PM
eman hakim kimchi utk awk tak dijemput ke emma?

Kah kah. Eman kahwin pulak dgn ZM yg ada kes gaduh2 manja dulu dgn dia. Nak jemput pun ajak2 ayam je kot.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya emma... Nampak natural setiap pergerakan. Tak control ayu orang kata......RR pun cubalah buat fesyen lain sikit. Tengok sekali dah boleh agak tu design derang.  Tapi RR ni pr bagus rasanya. Dan derang pun nampak humble dan baik hati. Sebab tu artis2 popular cam tok ti, fazzy, zz etc setia ngan derang......but my fav pengantin still fattzura..cehhh nak jugak mention
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2020 01:47 PM | Show all posts
  



Kalau masih berhijab .... tak akan se cantik ini.



Artis berhijab .... yang coba mengInternationalkan fesyen dgn berhijab, coba menjadi princess dgn hijab ..... makin serabut dan tak senonoh.

#pendapatbgmat





Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2020 03:36 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 8-3-2020 01:47 PM
Kalau masih berhijab .... tak akan se cantik ini.

Aku terpaksa setuju dgn stetmen ni

Contoh elfira loy pun pakai baju gaun  gak tapi tak secantik emma

Faz, Anzalna, Fawaa, Zahirah semua cantik
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2020 03:39 PM | Show all posts
Pelamin masa berinai lagi cantik kot dari yg rekateemor buat ni

Di mata aku lah....nampak mcm warna tak coordinated.

Mungkin dalam dewan cantik, tak tau lah pula
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2020 03:42 PM | Show all posts
Duriand24 replied at 8-3-2020 06:46 AM
Jujurnya i xlah fond sgt ngan dak emma nih. Cumaannya iols rasa dia berseri. Ada seri pengantin. Ebt ...

Aku rasa makeup Khir Khalid paling cantik kali ni

Tak nampak pucat
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2020 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Boobs nmpk gelebeh yg bj songket tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2020 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Banananaa replied at 8-3-2020 11:00 AM
I agree with you. To me, design baju cantik, decor cantik, husband dashing tapi muka ema tu mcm ta ...

I agree with you too,nampak kurang seri.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2020 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 8-3-2020 03:36 PM
Aku terpaksa setuju dgn stetmen ni

Contoh elfira loy pun pakai baju gaun  gak tapi tak secantik ...

Statement yang cammana? Dorang pakai semua terletak cantik. Adakah sebab elfira itu tak cantik, tu gaun nya tak lawa cam yg lain?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2020 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali pandang nmpak wow mebeles tapi bila byk kali tgk sheols nmpak bisher2 jeer
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2020 07:09 PM | Show all posts
ehehnurza018 replied at 8-3-2020 05:54 PM
Statement yang cammana? Dorang pakai semua terletak cantik. Adakah sebab elfira itu tak cantik, tu ...

Yg matdeghem post kat atas nun
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2020 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk ramai tetamu pakai bj hitam..mmg dresscode hitam ya..

Lg 1 tgk kakak dia yg sbk nk jd mermaid tu..seksi benor la pakai bj pergi wedding mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2020 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
boleh kata semua pun lawa cuma emma muka letih, ke mekap dia buat jadi mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2020 06:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Duriand24 at 9-3-2020 06:29 AM
Incanto replied at 8-3-2020 03:42 PM
Aku rasa makeup Khir Khalid paling cantik kali ni

Tak nampak pucat


Betull iols setuju. Bukan semua org sesuai ngn air tgn khir. Tp for emma this time lawaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2020 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 8-3-2020 03:39 PM
Pelamin masa berinai lagi cantik kot dari yg rekateemor buat ni

Di mata aku lah....nampak mcm war ...

Setujuuu masa berinai cantik di mata iolsss
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2020 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
LauraRichis replied at 8-3-2020 12:05 PM
Biasa2 je design bajunye tapi Emma nmpk mcm Barbie doll atas kek

Kannn...emma nampak mcm barbie doll atas kek..komen Kat fb pun ramai ckp cenggini...cantik bg iols..mungkin color baju tu warna putih ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list