Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
47926
View
597
Reply

[Edisi Gelabah Tetek] Tahniah, Emma Maembong Selamat Jadi Bini Orang

[Copy link]

Author: kiah_mai_pulak    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-2-2020 03:12 PM | Show all posts
untungle jd pompuan centek kan..
btuka2 camne pun at the end dgn lelaki helok jgk..
kte marhaen ni la jnuh..dh kawen pun kn kja siang mlm
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-2-2020 03:14 PM | Show all posts
tahniah emma..semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:15 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 20-2-2020 02:31 PM
Retis.. Kalau x pilot, pemain bola.. Kalo x pemain bola, bisnesman..

Azharina sorg jah yg sanggup ...

btulke bkn dl die pnh jadi bini ke3 datuk

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:17 PM | Show all posts
Tahniah Emma
Cantik baju nikah dia, tak sangka Emma good taste
majlis pun simple, sweet tak kecoh-kecoh.

I ada soft spot kat dia since berlakon cerita tukang masak tu, manja je dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp yg iols still x boleh nk brain smpi skrg is how some of this retis family and friends lps dh sah je akad tu dok bersorak bertepuk. Maybe iols conservative tp ko nk bersorak time majlis berinai boleh, time majlis sanding boleh. Time akad tu keep it low la. Berdoa cukup.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah..tahniah emma..jodoh itu rahsia Allah..semoga menjadi keinsofan pada org yg suka jugde artis2 ni sosial tak ingat..jadi ahli nujum blh tgk melalui mata lelaki tu bahagia ke idok bahagia..sekufu ke tak sekufu.. ada lah kebaikan yg dia buat sbb tu lah ada rezeki bertemu jodoh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:21 PM | Show all posts
shernazz replied at 20-2-2020 01:31 PM
Choi
Akasia sangat impian uols tu
Hahahaha

btul ke samihah punye effort cam tu..
tp laki die pun bkn kategori pilot helok heheh


Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik tup tup kawennn
Alhamdulillahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:22 PM | Show all posts
ok sangat dah pasangan ni.. sepadan.. bagus si shazli pilot ni gentleman n terus menghalalkan emma.. tahniah semoga bahagia n kekal tilljannah
  

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Emma cantik sgttt... nampak simple je pakaian camtu tapi mekap dia cantik tak overdo..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:24 PM | Show all posts
rotijohanz replied at 20-2-2020 02:41 PM
jadi bila resepsi emma?.....
mlm ni zahirah eman plak.....
wah ta sabar ni......

6 Mac Berinai
7 Mac Resepsi di Putrajaya
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:24 PM | Show all posts
low key jer emma dgn pilot ni... tup2 kawin... congratulations  
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 20-2-2020 01:46 PM
artis yg berlaki kan pilot

kak mitch

Yaya zahir tu pun lakinya pilot
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:31 PM | Show all posts
tahniah emma dan pasangan.
cantik baju nikah, simple, elegan and nice
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
amira_safia replied at 20-2-2020 12:46 PM
pilot2 ni tangkap artis2 je ...

Kenape chuols sedih ke pilot tak tangkap poremer cari
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 20-2-2020 03:22 PM
ok sangat dah pasangan ni.. sepadan.. bagus si shazli pilot ni gentleman n terus menghalalkan emma.. ...

Lawanyaaaa gambar ni.. mmg sepadan.. despite memacam gosip.. alhamdulillah da kawen.. respect jugak la sheolss diam2 jee
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
  


Lawo... nvdism yg mekap.. nmpk freshhh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-2-2020 03:32 PM
Kenape chuols sedih ke pilot tak tangkap poremer cari

Tumpang sedih, blh? Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah emma
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 20-2-2020 03:00 PM
Short cut ya?...betul2 ....tapi secara tak lansung jadi perhatian dirty old men juga....yg peras ...

Selain dr dugaan pakcik gatal, dugaan di fitnah dr perempuan yg dengki plak..tp kan, klau perempuan nak tutup lampu, pakcik xnak tutup lampu, susah jgk tu..hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list