Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
94376
View
2710
Reply

Setelah Seminggu Abam Tiada: Ali Putih Dan Balu Abam Berkrisis?

   Close [Copy link]

Author: Jiddin    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-2-2020 09:34 PM | Show all posts
As neh mmh sengal tp mmg byk kebenaran TERbuka selalunya kalo dia buat video gini..
Kite tggu n lihat sapa yg benAr..
Achey n fad mungkin lebih tahu kisah sebenar..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-2-2020 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 19-2-2020 09:20 PM
Bagi aku, kata2 Ali Putih ni agak keras.
Sepatutnya, Ali kena jaga Hidayah.
Abam pernah cerita ...

Achey tryin to calm him down


Haiyooo knape smpi gini

Lain benar ali ni yg kita biasa tau spt yg di portray sblm ni

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2020 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Didi_dido replied at 19-2-2020 09:31 PM
Ali puteh tu dh kenapa panggil akak ipar tu binatang? Bahasa elok sikit bole?

Sejujurnya aku pelik dengan Ali. Selama ni, he came across as a gentleman on TV. Terkejut dan tertanya2 why he needed to respond that way even dia di pihak yg benar.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:35 PM | Show all posts
Sian jga tgk wife arwah..
Harap dia dapat bekeja semula..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrg ni yg hidayah cakap tu betul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ratus ribu jgk harta arwah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
So kiter dgr kedua dua belah pihak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 19-2-2020 09:28 PM
Ponen tu mmg tau la prangai cm tu.. Motif ali menggelupur hembus kakak ipaq kat sosmed??? Kata rumah ...

Yg belut tu pegi rumah family balu..sbb balu balik sana
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:38 PM | Show all posts
harta abam yg layak dapat anak beliau, balu beliau ngan ibu beliau sajork. yang lain2 sila duk diam2 ya jgn sentuh hak orang.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak getlemen la lelaki duk binatangkan pompuan. Mulut n hati tu jaga sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku mmg tak minat si ali ni. Rse aura baran dia memantol2.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn smpi ke court sdh
Pnjg cerita mkn thn

Mcm terjadi kt family jj
Tp tu pdn lh berjota2

Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa la gi buka citer kat belut letrik tu
Hal keluarga, selesaikan among korang je la
Ni dah makin kalut masuk socmed
Semoga kembali jernih...br seminggu lbh kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab aku tak tgk video batu api ni.. Boleh jelaskan pada aku apa yg batu api ni tanya
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:43 PM | Show all posts
aduh bagi la cerita bunga citra lestari lama skit
xckup clkup lg ke seminggu cerita viral
ni nak sambung balik
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bengong aliff syukri nie..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:46 PM | Show all posts
mesmerize replied at 19-2-2020 09:38 PM
harta abam yg layak dapat anak beliau, balu beliau ngan ibu beliau sajork. yang lain2 sila duk diam2 ...

Kan...
Iolss baca2 komen jah, sbb dalam komen depa2 neh meati ada yg akan buka ciTER..
Pastu ada pendapat yg masuk akal n tak meroyan..

Sapa rajin blh ss, nanti tag mod unt tacang..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
depa ni takde wassep group ke? Pi la tanya dlm wassep ke apa.
Jgn sesekali bincang hal pemeli kat socmed, skrg ni netizen pun dah tertnya2 apa sebenarnya berlaku.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
lonely_surina replied at 19-2-2020 09:46 PM
Kan...
Iolss baca2 komen jah, sbb dalam komen depa2 neh meati ada yg akan buka ciTER..
Pastu ada ...

Spill the tea please
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah ejen2 akan gunakan screenshot ali hamun kak ipaq ni sbgi modal utk educate ummah supaya hibahkan harta?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list