Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
91102
View
2710
Reply

Setelah Seminggu Abam Tiada: Ali Putih Dan Balu Abam Berkrisis?

   Close [Copy link]

Author: Jiddin    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-2-2020 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode


Katanya disebabkan Alif Syukri. Tok Alip interview balu Abam in which dlm interview itu Hidayah berkata dia tinggal kembali bersama family nya kerana adik beradim Abam sudah ambil brg2 tinggalan arwah. Sejauh mana kebenaran?

Adakah Alif Syukri menangguh di air keruh?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 19-2-2020 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
http://www.sinar.kini.blog/2020/02/19/bila-balu/
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
arghhh sakitnya hati aku..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
FB post maybe kena report. Dah tak available chuols. Sorry.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:19 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2020 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Jiddin at 19-2-2020 09:26 PM

IMG_20200219_211940.jpg

Bagi aku, kata2 Ali Putih ni agak keras.
Sepatutnya, Ali kena jaga Hidayah.
Abam pernah cerita Hidayah orang yg lurus.
Abam kata, kalau dia suruh Hidayah tolak kereta, dia akan tolak tanpa tanya sebab. Aku risau Hidayah diperguna orang.....sejenis lurus.

Bila Hidayah diam masa Abam meninggal, I thought it was the best. Kdg takut reporter manipulate kata2 balu Abam ni. I sincerely hope Hidayah di pihak yg benar dan jujur dan dilindungi. She's in a fragile conditions right now.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:21 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:22 PM | Show all posts
Inilah masalahnya bila pondan non educated jadi kaya dan bertanya soalan pada orang yang iq lagi tinggi dari beliau...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Belut ni dah jawab kat ig dia..geram pulak baca..sorry tak reti nak tepek gambar
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:26 PM | Show all posts
bila nak boikot belut ni punya youtube, social media, produk semuanya?
Semestinya produk dia lah BMF yang iols takkan sokong sesen pun...
dah kaya pun masih tamak nak views youtube... baik melingkup dan merempat je...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
apa kaitan dgn alip syukri ni? Apsal dia tiba memunculkan diri?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-2-2020 09:26 PM
bila nak boikot belut ni punya youtube, social media, produk semuanya?
Semestinya produk dia lah BM ...

jgn tgk bideo pondan tu bleh tak
die jd gitu sbb ade org follow
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ponen tu mmg tau la prangai cm tu.. Motif ali menggelupur hembus kakak ipaq kat sosmed??? Kata rumah seminit je dah sampai, gentle la bro jumpa depan2..  
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
entahlaa zaman sekarang manusia dgn duit memang gini. Tak tahu laa nak cakap ape... Kalau betul keluarga arwah buat gitu, semoga Allah memaafkan mereka kerana aniaya isteri dan anak arwah. Kalau isterinya buka aib keluarg arwah atau fitnah, semoga Allah memaafkan dia. Kesian Arwah, apa yg dia potray psl keluarga masa hidup lain dgn apa yg terjadi masa dia dah meninggal. Banyak je kes bila ahli keluarga yg kaya meninggal sibuk yg hidup nak tuntut harta ikut agama. Habis isteri dan anak anak arwah terabai. Part  tuntut harta nak plak ikut agama cer part yg wajib adekeeee??
Nota Kaki: nanti ada plak religion rider yg jual insurance mulaa mensensasikan kes ni dgn pentingnya wasiat dan hibah  dunia akhir zaman!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduihhh ... dunia-dunia. Kubur masih merah dah tarik rambut?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ak lebih berminat nk tau knp si Ali gelabah nk mampus....
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 19-2-2020 09:28 PM
jgn tgk bideo pondan tu bleh tak
die jd gitu sbb ade org follow

Iolss terklik jugak tadi chuolsss semata2 nak share dekat sini. Kikiki, tapi bukan dari yt dia soo selamat untuk forumer2 klik
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ali puteh tu dh kenapa panggil akak ipar tu binatang? Bahasa elok sikit bole?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp wife bole dpt hak kan? Nak2 ada anak lelaki..tgk vid tu napala x baringkan je anak tu, sakit tengkuk tido camtu
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuang ajo ea ali... Binatang pulak dia guna ... Xsama mcm abam pangai nya... Baru seminggu jer abam pegi...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list