Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
40626
View
612
Reply

Nak Berdamping Dengan Suami, BCL Tempah Dua Liang Lahad Berharga RM79,000

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 20-2-2020 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 19-2-2020 03:16 PM
boleh tak kat msia ni buat kubur cantik mcm ni? penah tgok 1 je kat KL hijau cam taman.  ok fine aku ...

Ada juga yg cantik terjaga. Cumanya kalau x silap aku, even tanah kubur pun boleh pindah2 maksudnya bukan tetap kte punya sampai bila2. Tal boleh ada binaan kekal
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-2-2020 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
myrasara replied at 20-2-2020 03:29 PM
Betulla la tu ganti tikar.. Simpulan bahasa...motif I dh belajar dulu masa sekolah...

Hehehehe saje je......
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
watie79 replied at 20-2-2020 12:53 PM
sila dengar kuliah ustaz azhar idrus..tempah liang lahat harammm hukumnya tp kalau berdekatan atau ...

Jehar derus tu apa je xharam? Lol.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergosip replied at 20-2-2020 12:28 PM
Eh silap, surau.

Ada surau dekat sebelah kubur. Kalau ada yang nak tumpang sembahyang pon bole ...

Hehehhehe tu lah iols xnmpak pun mesjid. Situ bagus semua ugama pun di hormati, de ugama pon ok.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 06:07 PM | Show all posts
tbh, i never thought this couple would last longer since 2 2 hot ms depa baru2 kawen dlu..tp slah tanggapan iols. setia hingga ke hjg nyawa AS. Depa ni loving btl .. Al fatihah utk arwah..moga bcl & noah tabah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mampu. Biar la. Senang noah dgn famili dorang nak ziarah kubur. Sekali harung. Takde nak pergi bercari lot kubur sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Family bunga upah doc utk pantau dia
Sian unge
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
bebed replied at 19-2-2020 03:16 PM
mesti la ada rasa tu... manusia ni xde yg sempurna.. mungkin iols tampak pentingkan diri sendiri,  ...

Dalam islam..kat akhirat nnt kan ada pilihan suami mana yg paling terbaik utk masuk syurga sesama

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 09:53 PM | Show all posts
haruslah replied at 20-2-2020 07:31 PM
Family bunga upah doc utk pantau dia
Sian unge

sheols tak bole tido sampai hari ni kan..
kesian dia.. orang kematian suami kesedihan dia lain sikit.. sejenis tangkap dalam hati kesedihannya..
ada gak sedara terdekat ai yg ada masalah tido sejak kematian suami..
ada yang tiap2 malam terjaga pastu takleh tido balik.. dah setahun pun suaminya pergi..
ada yang sampai kena jumpa ustaz sebab lemah semangat n susah tido jugak lepas suami pergi..

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar lh dia nk booking kubo sebelah ke sederet ke pun. Netizen nk pening kepala buat apaaa.. Dah org tu mampu
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah...suka hati BCL la...abang serap tetep di hati taw...Power of abam melesia ...tp aku rasa BCL ni nnti blaki lagi...tp abam serap ttp.no 1
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergosip replied at 19-2-2020 04:25 PM
Tanah perkuburan Presint 20, Putrajaya. Dekat situ dorang asingkan tempat bayi/kanak-kanak dan d ...

Alah dah mati tak payah pikir tmpt cantik2... Asal kubur sudah...yg penting amalan apa yg nak dibawak..cukup ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
If kawin lain.. Nnt yg dah beli tu bg kat anak yer..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
tgk kt insta, tahlil malam kedua buat arwah
semoga Bcl sentiasa kuat demi noah
nash dan sazzy dh blk KL siang td
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ashraf dgn BCL ni dua-dua keluarga macam berclass laa. Jenis educated, modern kaya family. Even bila ayah Ashraf bagi speech during funeral penuh kebapaan yang orang respect. Dan diorang ni family pun loving tengok parents pun sama bukan jenis toxic mertua menantu prominent gossip gossip
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bengkak giler mata bcl ye, walaupun senyum tp mata die sembab n bengkak... Siang mlm pg ptg nangis dek rindu kat arwah
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 20-2-2020 09:53 PM
sheols tak bole tido sampai hari ni kan..
kesian dia.. orang kematian suami kesedihan dia lain si ...

Sapa tak terkejut laki dia meninggal tiba-tiba sangat kalau accident ke apa tu takpe. Tengah borak2 nak tidur .. elok pergi cuci muka keluar bilik air arwah dah takde. Macam dunia tiba-tiba terbalik nak hadam pun tak sempat
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Getz replied at 20-2-2020 10:36 PM
Alah dah mati tak payah pikir tmpt cantik2... Asal kubur sudah...yg penting amalan apa yg nak diba ...

Hihi betul jugak
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
misz_sanggul replied at 19-2-2020 03:38 PM
x jugk if laki tu cinta mati..ex ofic mate br 36 years wife mati xde ank dh sethn lbey still singl ...

baru setahun lebih bossku ..hikhik..baru sgt tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 11:12 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 20-2-2020 06:04 PM
Jehar derus tu apa je xharam? Lol.

ade je banyak jawapan dia yg ok ....awak cari yg buruk jumpa la yg buruk...awak cari baik yg bermanfaat banyak je jawapan dia yg bermanfaat....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list