Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
37237
View
561
Reply

Zahirah Macwilson Dan Aiman Hakim Kahwin Khamis Ini?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-2-2020 12:07 PM | Show all posts |Read mode
Aiman Hakim Redza dan Zahirah MacWilson dikhabarkan akan bernikah pada Khamis ini, 20 Februari 2020.


Namun aktres jelita ini tidak mengesahkan atau menafikan mengenai perkara tersebut.


Foto: IG


"Tunngu saja dan lihat. Ia adalah satu detik yang besar buat kehidupan saya. Saya bukan nak berahsia, tapi biarlah ia menjadi kejutan," katanya kepada Harian Metro.


Difahamkan, undangan majlis persandingan sudah mula diedarkan dan akan berlangsung  di Glamhall, Mercu Mustapha Kamal, Damansara Perdana di Petaling Jaya jam 7.45 malam Jumaat ini.


  



  



Zahirah berkata dia teruja mahu menjalani fasa baru kehidupannya itu.


Malah menurutnya dia sendiri melakukan persiapan sepenuhnya untuk majlis tersebut tanpa sebarang tajaan.


  



  



"Saya bersyukur kerana ada pasukan pengurusan yang sangat bagus dan kami uruskan sendiri mengenai persiapan majlis itu nanti."


Tahniah kepada pasangan sama cantik dan sama padan ini. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak heran sebab tarikh lawa, mesti berduyun duyun orang all ovet the world akan pilih tarikh ni ntuk kahwin, ntuk beranak, ntuk apa2 yang special la.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:15 PM | Show all posts
selamat berkahwin, love u two
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Terlupa pasal 2org ni....  
Cantik2 pic yg diorg ambil.. pro photog ke atau sendiri?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:23 PM | Show all posts
Elokla kawin cpt..blm kawin pn mcm dh kawin je aksinya
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:23 PM | Show all posts
Kat ig aiman penah ada #200220
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat menikah Z&A
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau betul Alhamdulilah. sepadan sangat
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul, tahniah!
Selamat menikah
Same date dgn birthday laki aku
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:30 PM | Show all posts
uikss...ni pasangan yang aku x sabar nak tgk..
dua2 semengah....hensem + beautiful....

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Caras Kesuma Jiwa please.

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:35 PM | Show all posts

ni i loike!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:36 PM | Show all posts
mantain satu page jer jgn nk buka byk benang ehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:37 PM | Show all posts
Beribu-ribu tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah selamat nikah nanti baru iols wish tahniah ok
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya gambar2 dia kat Perth *crying*
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:50 PM | Show all posts
Cantik tarikh yang mereka pilih
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Y-Nots! replied at 18-2-2020 12:35 PM
ni i loike!!

Ganja annoyed dengan Tok Rizalman. Apa reason chuolls pulak?

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak kahwin jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik gilaaaa gmbar kt perth
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list