Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
19972
View
97
Reply

OMG! Little Miss Khan Dah Kahwin Di London?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-2-2020 11:50 AM | Show all posts |Read mode
OMG! Betulkah khabar angin mengatakan Little Miss Khan (LMK) dah kahwin?




Kredit foto: IG




Adik kepada Neelofa ini yang pernah menyahaktifkan akaun Instagramnya buat sementara mencetuskan teka-teki di kalangan warganet dengan status terkininya bersama jejaka dikenali sebagai .




Kredit foto: IG




LMK atau Ameera Khan menerusi ruangan komen membuat kejutan kepada orang ramai apabila mengaku sudah berkahwin di London!




Kredit foto: IG




Berikutan itu, ramai pengikut megucapkan tahniah walaupun masih tak berapa percaya dengan pengakuannya itu. Namun, ada juga komen negatif ditinggalkan.


Ada yang mendakwa LMK menyahaktifkan akaun IGnya sebelum ini kerana mahu lay low selepas tidak tahan dengan makian kerana merampas kekasih orang.




Kredit foto: IG




Betul ke ni LMK dah kahwin? Macam tak percaya pula. Saja nak menggamatkan suasana Hari Kekasih je kot? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Buduh la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:56 AM | Show all posts

nape plak buduh,,halalkan?dari berkepit tapi x kawin2..ok laa tu,..btw..dengan anak munteri tu ke atau yg lain,,,moga bahagia..walaupun muda sangat dowh..tp dah jodoh ok la
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:58 AM | Show all posts
eeeuuwwww~~~
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:58 AM | Show all posts
apa beza dia married dgn tidak..?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Memain ja kot.. takkan mama tini tak buat kenduri ke apa.. anak kecik kesayangan daddy kot..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:59 AM | Show all posts
@Lilrose, benang adik retis ni dah ada kat bod personaliti media sosial.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhhh. Walaupun rasa mcm dia boleh dpt way better. Tp jodohhh...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Eehhh.. Bukan dak ni baru 18 ke 19 tahun eh??  Ok laaa jodoh dtg awal
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:12 PM | Show all posts
lmk?

eeuuwwww watchutokingbout???
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:15 PM | Show all posts
budak ni umur berapa sebebnarnyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Org kawin kita ucap tahniah.. g pun family ni spesis kawin cerai kawin cerai kawin cerai..  tahniah & takziah pun x jauh sgt bunyinya..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:18 PM | Show all posts
tgk lah lama mana nk tahan tuh
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Skali lg aku tya, dia ni sapa?
Layak ke kat board ni pun
Semak la
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Adohai....thread pasal nie dah ada....x check ke B4 buka thread
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:38 PM | Show all posts
entah2 dah kawen tapi nikah je belum lagi. kat gambar ni bukan main lentok laki tu kat adik lofa
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:39 PM | Show all posts
ada netizen komen..dia sebaya dgn masya...tp si masya tu nak juruih jaaa...tak mcm dia..mcm bini2 org dah..dressup mcm org dewasa
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:47 PM | Show all posts
awat mata aku nampak.. pasangan dia mcm trans yg amik hormon kat gambar tu... duhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Rengsaaaaaaaa baca netz buduh yg ckp muka dah sama tu, jodoh panjang.
Heyyyyyy buduhhhhh... Kalau muka ko sama dgn kudaaaaaa, kau kawen dgn kuda ke hanjinnngggg
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ewww.... Geli
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list