Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2399
View
21
Reply

"Suami Izin Berlakon, Asal Tepati Syarat "- Puteri Sarah Liyana

[Copy link]

Author: rikuren       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-2-2020 10:37 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: Instagram Puteri Sarah Liyana




Lama dah tak tengok lakonan pelakon cantik Puteri Sarah Liyana. Kali terakhir beliau berlakon filem adalah tujuh tahun lepas.


Selepas berkahwin dengan Syamsul Yusof, beliau memilih untuk slow down dan menguruskan rumah tangganya.


Terkini, memetik laporan Media Hiburan, Puteri Sarah dalam majlis pelancaran produk serum wajah pertamanya iaitu II'Dolce Face Serum memaklumkan telah kembali berlakon.



Namun, suaminya akan memberi keizinan andai menepati syarat yang telah ditetapkan.






  



  



"Dia beri izin, tetapi hanya boleh berlakon telemovie sahaja berbanding drama berepisod kerana kekakangan jadual dan masa.

Jaga batas terutamanya dengan lelaki. Bersentuhan tak bolehlah. Pada masa sama, saya juga akan maklumkan mengenai tawaran terlebih dahulu kepadanya dan ada ketika Syamsul akan teliti skripnya juga.

"Malah, saya akan terangkan sinopsis drama yang akan dilakonkan. Selain itu, soal pakaian pun kena jaga dan ada pembantu yang teman saya di lokasi," akuinya lagi.




  



Baguslah. Sebagai isteri, reda suami tu penting. Selamat maju jaya Puteri Sarah! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:06 AM | Show all posts
bagus Sol, tak sekat minat isteri tapi mesti ada batasan....
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Sol tak nak arahkan lakonan bini ke.. kan senang.. A-Z utk bini..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:02 PM | Show all posts
baguslah masih lagi ikut syariat islam dan izin suami.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cantiknya puteri sarah ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 01:23 PM | Show all posts
sumayyah anak gegel puteri sarah tu, tersangatlah comelnya..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Toksah blakon la sarah..jaga je sol sol sol n anak2 cute chuols tu. Blakon pun xmemberikan impak
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 02:02 PM | Show all posts
bgus lah gittew.. jaga batas2 muslimah katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 02:41 PM | Show all posts
ko ada ke tak de ke...tak terkesan pun kat industri nih...
aku hampir lupa la dia penah ade..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dok rumah je la klau camtu. Jantanz apa ni jenis kongkong bini. Ingat bini tu pet?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 03:43 PM | Show all posts
yelah oklah
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 05:15 PM | Show all posts
duduk rumah je la jag alaki sarah oi..laki ko tu kayooo ramai retis bbnu nak sondol
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak berlakon pun takpe sol sol sol terlebih mampu nak sara aih
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bis camno nk berlakon atas katil sanbil tidur pn pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 08:13 PM | Show all posts
lil_honey replied at 18-2-2020 02:41 PM
ko ada ke tak de ke...tak terkesan pun kat industri nih...
aku hampir lupa la dia penah ade..

khennn.... iolss pun hampir lupa keujudan beliau di muka bumi ini
baru nak who are yus tadi... tengok2 baru teringat muka sheolss familiar... bukan sebab berlakon yach tapi sebab ammar alfian kata heolss dah cuba depan belakang... ooops
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sol sol sol, dengar cite uols curang .
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
bagusla tu dia still bg sarah belakon. sarah ni cantik nor. turun ke anak perempuan dia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 07:51 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 19-2-2020 12:13 AM
khennn.... iolss pun hampir lupa keujudan beliau di muka bumi ini
baru nak who are yus tadi... ...

tu la..stakat on off cam ni..sape ko pun aku tak igt dah. dr belakon, baik la dia mengacara yang muslimah punya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 10:09 AM | Show all posts
kalau pakai tudung elakkan scene berborak dlm bilik boleh tak? kalau borak kt luar bilik masih logik jugaklah pakai tudung. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 18-2-2020 01:28 PM
Toksah blakon la sarah..jaga je sol sol sol n anak2 cute chuols tu. Blakon pun xmemberikan impak

Hahaha kenyataan yang pahit tp aku setuju
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list