Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
41903
View
266
Reply

Padam Gambar Suami, Ada Apa Dengan Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-2-2020 05:10 PM | Show all posts
matjerk replied at 21-2-2020 05:09 PM
Post gambar sejadah setiap hari jumaat....  Dgn kopipes teks ucapan khutbah jumaat...

Aku tahu, tapi naivenya kau Bella kalau cenggitu jah boleh kau terpesona sampai buta.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-2-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 17-2-2020 05:27 PM
Bodoh nak mampus Emran ni jika LCB pon dilepaskan.

Tak kuad kut... Tu yg pompan tak moh..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 21-2-2020 04:50 PM
aku tak rase EE playboy
tapi sikap tak concern dan mengambil thu
permpuan sukakan perhatian

Yg part beli beg tu bukan sebab alasan byk keje sebenarnya.. Alasan kang aku g teman..  Aku pulok kena bayar..  Hahah.. Apa yg u ols describr tu mmg aku rasa ee mcm tu.. Dari mula kawen.. Sedangkan lcb tu beriya tunjuk syg ke anak tiri.. Uruskan anak tiri.. Keluar dgn kwn pun kena bawak anak tiri..  Dah mcm bibik dah jadinya....  
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 21-2-2020 05:10 PM
Aku tahu, tapi naivenya kau Bella kalau cenggitu jah boleh kau terpesona sampai buta.

Terpesona dgn sejadah dan teks ucapan khitbah chu ols... Ke dia ingat  ee taip sendiri..?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 21-2-2020 03:35 PM
Macam itulah yg Erra rasa bertahun-tahun, siap buat lawak bodo lepas ni boleh lelong semua wig Erra. ...

Macammana ayat emran cakap pasal nak lelong wig erra tu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 05:32 PM | Show all posts
matjerk replied at 21-2-2020 05:27 PM
Terpesona dgn sejadah dan teks ucapan khitbah chu ols... Ke dia ingat  ee taip sendiri..?

Either way, tatap naive kan chuols.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 21-2-2020 05:28 PM
Macammana ayat emran cakap pasal nak lelong wig erra tu?


Ni chu olssss
emran_2.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 21-2-2020 05:51 PM
Ni chu olssss

Ohhh ni sebab bila erra start bertudung kan.. ingatkan bila dia cerai dengan erra dia nak lelong wig erra tu huhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 21-2-2020 03:08 PM
Camna dia boleh terdetik nak kahwen mamat mata keliar ni sedangkan dia pun level atasan di Indones ...

Takde kaya pon. Umah pak dia biasa2 sgt
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 06:21 PM | Show all posts
Delifrance replied at 21-2-2020 06:10 PM
Takde kaya pon. Umah pak dia biasa2 sgt

Bapa heols bukan kerabat Terengganu ke katanya?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 06:27 PM | Show all posts
barfi replied at 21-2-2020 05:28 PM
Macammana ayat emran cakap pasal nak lelong wig erra tu?

Dah tak ingatlah tapi ramai yg lahar dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin LCB tengok Bunga dan Ashraf, nampak bestnya suami Malaysia. Ashraf pun sayang gila dekat Bunga. Tapi sayangnya Ashraf tu memang satu dalam seribu
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 21-2-2020 06:55 PM
Mungkin LCB tengok Bunga dan Ashraf, nampak bestnya suami Malaysia. Ashraf pun sayang gila dekat Bun ...

beruntungkan bersuami yg sayang menyayangi kite... bagusla didikan keluarga arwah ashraf  
buat ee berubah lah
gie la pujuk wife tu
x salah kurangkan ego dan kurangkan mata meliar tgk awek lain...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 21-2-2020 06:55 PM
Mungkin LCB tengok Bunga dan Ashraf, nampak bestnya suami Malaysia. Ashraf pun sayang gila dekat Bun ...

beruntungkan bersuami yg sayang menyayangi kite... bagusla didikan keluarga arwah ashraf  
buat ee berubah lah
gie la pujuk wife tu
x salah kurangkan ego dan kurangkan mata meliar tgk awek lain...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 21-2-2020 06:21 PM
Bapa heols bukan kerabat Terengganu ke katanya?

Mmg le ada darah kerabat tp bukan la kaya raya..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 21-2-2020 03:38 PM
Followers Indonesia ni kalau komen kat insta tu mmg menyakitkan hati juga, asyik dok bagi petua bera ...

Nak beranak camner... ngandung pun tidak.. nak mengandung mcm mana kalau dua2 berjauhan di negara masing2..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 21-2-2020 05:27 PM
Terpesona dgn sejadah dan teks ucapan khitbah chu ols... Ke dia ingat  ee taip sendiri..?

Hahahaha i xfollow ee tp pernah tgk la post dia yang pasal khutbah.. hmmm..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 21-2-2020 05:51 PM
Ni chu olssss

Masa ni EF baru start pakai tudung ehh?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Atata replied at 17-2-2020 11:14 PM
Kalau tgk youtube channel LCB ni mmg dah lama dia x vlog Aleesya ngan EE. Mmg mcm nampak la somethin ...

tiba2 i rasa untung bcl..dapat arwah ashraf..very supportve husbnd..wuuuuuuu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Shamilia79 replied at 19-2-2020 07:37 PM
Aku pun rasa diaorg ni ada masalah rumahtangga... Engku Emran ni mmg tak belajar melalui kesilapan l ...

Kalau betul, dia sejenis suami yg tak bersyukur. Nak ot sikit, one of my friends pun camtu. She anak somebody tapi humble, cantik, educated, independent and a loving mother and wife. Tapi boleh pulak laki ada affair. Yg lelaki asal org biasa. Family my friend layan dia baik. Sampai weols pulak yg sakit hati. One day she came to my family hse ngan muka lebam2. Masa tu tengah pregnant. She nekad utk berpisah. Now sheols dah kawin lain ...dpt tangkap orka yg hensem. Now dah happy...pastu ex datang balik terhegeh2 nak berbaik. Memang selamat jalan lah. Dulu my friend tu kawin ngan dia sebab terpikat muka hensem. ...walaupun kami dah boleh agak dari mula that guy sesuatu sgt. Lelaki camni tak layak dpt wanita yg baik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list