Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
42534
View
266
Reply

Padam Gambar Suami, Ada Apa Dengan Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-3-2020 07:56 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 11-3-2020 07:46 PM
sapa yang suruh idola ko canang kesah si bellah? Hanya nampak si bella macam tak ada kawan di mala ...

Klu neno bg support dia kena bgtau tau korannd last year pg indo celebrate besday ned.
lcb ada rekemen kan tmpt mkn utk neno dan  kwn2
Nd ada tag lcb say tq

Dorang masih baik cuma x nak msk campur hal rmhtangga

Ko ingat mcm korang ke nk kena bgtau segalanya kt socmed  




Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-3-2020 08:29 PM | Show all posts
mixed replied at 11-3-2020 07:56 PM
Klu neno bg support dia kena bgtau tau korannd last year pg indo celebrate besday ned.
lcb ada r ...


eh mesti lah.... mesti bagi tau seluruh tanah melayu yang dia bagi moral support pada kawan yang dlm musibah.
Bukan setakat bagi tau seluruh tanah melayu yang dia gaduh dgn bff je






Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 08:52 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 11-3-2020 08:29 PM
eh mesti lah.... mesti bagi tau seluruh tanah melayu yang dia bagi moral support pada kawan yang ...

Kesian kt kau setakat nd meroyan kt igs je ko kisah
Bkn dia meroyan kt post Ss komen org tu br gila
Sb nd jaga kwn aib kwn dia bkn mcm org tu
Sampai skg kita x tau sape nd maksud kan org speku je
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh2 ratu fake ni, sibuk jah nk nasihat2
Masa gosip ko nak sailang laki bff, apesal xnak komen plak
Hal org sibuk nk mencapab
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2020 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Lcb bg iols wajahnya lembut yg lawa and sweet. Haaa ni betul riak muka lembut. Daku setuju. Perasan jugak awal2 kawen air muka shaeols hepi tp lama kelamaan mmg perasan dia dah sedih. EE tu mcm jenis tak peduli. Jenis malas layan pun ye. Iols tak rasa bella jenis demanding. Cumaannya, ini pak emran sejenis yang tak menghargai..susah2 lo cari saja cowok lain bella.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2020 11:20 AM | Show all posts
edoraixora replied at 11-3-2020 09:08 PM
Eh2 ratu fake ni, sibuk jah nk nasihat2
Masa gosip ko nak sailang laki bff, apesal xnak komen plak
...

kan ratufake ni
ke ada hati blk dgn ex laki ?


Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2020 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian lcb
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list