Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
39524
View
266
Reply

Padam Gambar Suami, Ada Apa Dengan Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-2-2020 09:27 AM | Show all posts
Shamilia79 replied at 19-2-2020 07:37 PM
Aku pun rasa diaorg ni ada masalah rumahtangga... Engku Emran ni mmg tak belajar melalui kesilapan l ...

aku rse si EE ni memeng sejenis lelaki yg takde tanggunjawab seorang suami
sejenis even kahwen dia tetap nak hidup dalam environment seorang bujang
tetapi dia bukan la sejenis lelaki jahat panas baran harap duit bini
tapi dia sejenis tiada concern dkt pasangan
mcm dia tetap hidup suasana seorang bujang yg fikir diri sendiri dn buat hal sendiri
tiada sifat berkongsi hidup sama2 amek thu hal masing2
lebih kata kau buat hal kau aku buat hal aku
kau uruskan hal kau aku uruskan hal aku
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-2-2020 09:41 AM | Show all posts


media indon siap tanya lcb kt rmh arwah asraf lg

CELEBLaudya Cynthia Bella Bungkam Ditanya soal Hapus Foto SuamiRabu, 19 Feb 2020 09:07 WIB Tim detikhot - detikHot


Foto: INSTAGRAM @laudyacynthiabella


Jakarta -
Laudya Cynthia Bella terlihat menjadi salah satu pelayat yang datang ke rumah Bunga Citra Lestari dan Ashraf Sinclar. Mengenakan pakaian serba hitam, Laudya Cynthia Bella ditanya soal alasan menghapus foto suaminya, Engku Emran dalam Instagram.
Namun sayang, Bella tak menjawab pertanyaan itu. Ia pun berlalu ketika keluar dari rumah duka Ashraf. Sebelumnya, Bella sempat berpamitan dengan Christine Hakim untuk pulang.







Baca juga: Tanda Tanya dari Hilangnya Foto Suami Laudya Cynthia Bella
Setelah pamitan, Bella langsung buru-buru masuk ke dalam mobilnya. Tak ada satu kata pun yang keluar dari mulut Bella mengenai hal tersebut.

Baca juga: Kisah Cinta Laudya Cynthia Bella, dari Cinlok hingga 'Dikotori' Penyakit Ain
Sebelumnya, rumah tangga Bella dikabarkan sedang ada masalah. Secara mengejutkan, Bella menghapus semua foto suaminya, Engku Emran dalam Instagram miliknya.
Laudya Cynthia Bella menikah dengan Engku Emran di Malaysia. Pernikahan itu digelar tertutup dan jauh dari media. Tak beberapa lama, Bella akhirnya menggelar resepsi pernikahan di Bandung dengan mengundang teman-teman dekatnya.



Simak Video "Benarkah Rumah Tangga Laudya Cynthia Bella



Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 03:08 PM | Show all posts
Shamilia79 replied at 19-2-2020 07:37 PM
Aku pun rasa diaorg ni ada masalah rumahtangga... Engku Emran ni mmg tak belajar melalui kesilapan l ...

Camna dia boleh terdetik nak kahwen mamat mata keliar ni sedangkan dia pun level atasan di Indonesia sana. Moral heols ni pun diragui buat akhbar online tulis propaganda dengan berita-berita subpar jah. Kerja sebenar pun entah apa, sekadar anak orang kaya pemalas ada connection politaik jah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 21-2-2020 09:27 AM
aku rse si EE ni memeng sejenis lelaki yg takde tanggunjawab seorang suami
sejenis even kahwen di ...

nampak mcm jenis takde perasaan gitu..mcm lantak ko lah nk merajuk ke apa ke..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm tak saling menyokong je teori padam gambar/tak post gambar dgn unt elak org rampas suami

takde kesan or efect pun padamor tak pist gambar kalau betul.suami.nk dirampas atau merampaskan diri
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 21-2-2020 09:41 AM
media indon siap tanya lcb kt rmh arwah asraf lg

CELEBLaudya Cynthia Bella Bungkam Ditanya ...

media indonesia siap sebut dan speku ee as playboy
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 03:15 PM | Show all posts
Doa2kan yg baik2 jaa..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 03:20 PM | Show all posts
@mixed -

lately lcb selalu post pasal

pasrah dan redha

awal perkahwinan dia dah try her best

jadi mak tiri yg baik

jadi isteri yg baik

jadi kawan pada bekas isteri

jadi menantu baru yg baik



but laki dia tu sejenis cold.

kalo org putih kata frigid

kalo berpisah is better for her

so be it

dia takkan miskin sesen pun



maybe laki dia jenis private

dia pulak kdg kaum kerabat mcm2 yg dtg bertandang

mmg style indon gitu

tak semua org selesa

pulak tu yg jenis tak berasimilasi dgn jayanya

she still love her local indon cuisines
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 03:35 PM | Show all posts
Macam itulah yg Erra rasa bertahun-tahun, siap buat lawak bodo lepas ni boleh lelong semua wig Erra. Sian Erra sampai terpaksa serah hak penjagaan anak semata-mata untuk selesaikan masalah yg bertahun-tahun lamanya. Akupun tak tahulah EE ni kerja apa sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 03:35 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 21-2-2020 03:20 PM
@mixed -

lately lcb selalu post pasal

mmg dah lama x npk lcb & ee
lcb byk kt indon mmg suka masakan indon dr malaysia

Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 03:38 PM | Show all posts
Followers Indonesia ni kalau komen kat insta tu mmg menyakitkan hati juga, asyik dok bagi petua beranak cepat.  Tensionlah LCB ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 03:44 PM | Show all posts
@mixed - shin tak boleh reply, pakai chrome pun still sama

tu lar kesian jugak dia
berpanas berbasikal
demi nak ikut hobby ironman laki dia
padahal laki dia sikit pun tak peduli
makuta ker tudung ker, semua dia lantakkan
awal2 jer ada nmpk muka dia
lcb mmg dari dulu busy ya amat

now pulak dia dah branch out to fashion
lagi lar dia sibuk kat sana
kesian tengok dia, kdg2 nmpk dia sunyi sgt
walhal ramai jer kawan2 dia kat sana kan
maybe masih mengharap pada yg tak sudi kot
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 03:49 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 21-2-2020 03:44 PM
@mixed - shin tak boleh reply, pakai chrome pun still sama

tu lar kesian jugak dia

kwn2 lcb plk ramai yg dah kawen ada anak2
npk lcb suka layan anak2 kwn dia
lps tu lcb akan ltk pic EA kt igs tulis kagen rindu
sb lcb lama gila kt indon masa tu

selalu npk lcb mcm x sabar nk blk mesia jumpa EE
bila lama kt indo tp EE langsung la post apa2 psl lcb

anniversary pn wish lambat sampai lcb pn x hingin nak like
apa ke benda la ko ni EE
dpt bini lawa kaya , syg EA sepenuh hati dan  top kt indon pn x reti nak hargai
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 03:58 PM | Show all posts
EE penah post kat igs dia bgtau LCB takut kuceng..more likely gelakkan bini dia.
lucu amat ya pak ?  

terus aku off dgn mamat ni. tak reti nak jaga kedudukan bini.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 21-2-2020 03:20 PM
@mixed -

lately lcb selalu post pasal

Laki lagu ni sesuai kawen dgn org kebanyakan jer...  X sesuai kawen dgn org femes yg kaya raya mcm lcb tu.. Laki dia ni pun kan sejenis sskjp gak.. Biasanya mereka ini sejenis kurang romantika...  Jenis x berapa nak concern.. Org camni sesuai dgn wanita berdikari yg x perlukan belaian kasih syg somi. Sbb somi sejenis cold. Masa awal2 perkahwinan lcb ni suka buat igs...  Selalu nampak klu jejalan.. Laki dia ni sokmo nak jalan laju2 dari dia.. X romantik langsung...  Pastu ambik gambar pun x mesra sgt..  Ye betoll sejenis laki private yg malu nak lovy dovy dpn org.. Esp depan family kat kg...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 04:27 PM | Show all posts
@matjerk
Panjang berjela shin reply kat thread BCL
sekali post ..hilangggg! gggrrrrr

ia betul tu, dia sejenis cold
bila igs pun semedang dia dok ralit
dgn hp berjahit kat tgn dia
bini dok lar tersengih
rasanya lcb terpikat psl dia konon beragama
kan tetiap mgu dok up pasal khutbah jumaat
sebab at that time lcb mcm baru lagi berhijrah
so tertarik part dia mcm warak tu kot
walopun apa yg terjadi
harap sgt lcb bertabah dan beristiqomah
bagus jugak tengok si EF skrg dok jaga anak
that is the way
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 21-2-2020 04:27 PM
@matjerk
Panjang berjela shin reply kat thread BCL
sekali post ..hilangggg! gggrrrrr

Selalu kebanyakan kes begitulah..  Pmpuan mudah terpikat dgn kononnya nmpk islamic...  Terutamanya pmpuan2 yg baru berhijrah...  
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 04:50 PM | Show all posts
Mumiey replied at 21-2-2020 03:15 PM
media indonesia siap sebut dan speku ee as playboy

aku tak rase EE playboy
tapi sikap tak concern dan mengambil thu
permpuan sukakan perhatian
kau bygkan la kena hidup hadap suami yg tak mengambil thu langsung pasal isteri pasal isteri
lantak kau la nak g mana
aku tak nak teman
kau nak balik kampung ikut kau la..aku taknak ikut
kau nak g mana2 aku izinkan tp aku taknak teman
kau demam g jela makn ubat buat apa yg patut
kau nak makan apa..cari sendiri la..dah besarkan
kau nak g pavilion beli beg..apa kata g sendiri ajak kawn teman..aku ada kerja
hah camtulaa
walau bukan playboy,panas baran
tapi sejenis lelaki camtu dan bila tgok kawan2 yg lain punya suami yg teman isterinya
tapi laki kte tak
aku pun boleh mental
bukan mintak harta..tapi agak2 lak dah jadi suami kannnnn
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 04:58 PM | Show all posts
matjerk replied at 21-2-2020 04:40 PM
Selalu kebanyakan kes begitulah..  Pmpuan mudah terpikat dgn kononnya nmpk islamic...  Terutamanya ...

Lerrr setakat post khutbah solat Jumaat = islamic, naive sangat si LCB nih.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 21-2-2020 04:58 PM
Lerrr setakat post khutbah solat Jumaat = islamic, naive sangat si LCB nih.

Post gambar sejadah setiap hari jumaat....  Dgn kopipes teks ucapan khutbah jumaat...  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list