Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
41733
View
266
Reply

Padam Gambar Suami, Ada Apa Dengan Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-2-2020 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Pening aku kejap kat sini baca LCB, benang sebelah baca BCL. Bila banyak2 LCB, BCL, LCB, BCL aku jd lupa aku baca yg mana satu.

Bezanya sorang cerai mati, sorang cerai idop.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-2-2020 02:06 PM | Show all posts
ashilalat replied at 19-2-2020 02:03 PM
Pening aku kejap kat sini baca LCB, benang sebelah baca BCL. Bila banyak2 LCB, BCL, LCB, BCL aku jd  ...

B= untuk bunga..ingt tu cukup.


Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 19-2-2020 07:08 AM
Tp LCB pun putus tunang dgn anak orka.. tu yg kawin dgn EE..
moga semuanya baik2 saja..

Ya ex tunang dia anak saudara calon president indonesia yang kalah dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 19-2-2020 02:03 PM
Pening aku kejap kat sini baca LCB, benang sebelah baca BCL. Bila banyak2 LCB, BCL, LCB, BCL aku jd  ...

Kahkahkahah i pun rasa macam tu... LCB? BCL? then ada pulak abbreviation lain mcm BSC nak refer to bangsar shopping centre hahahaha... jenuhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 03:26 PM | Show all posts
ashilalat replied at 19-2-2020 06:03 AM
Pening aku kejap kat sini baca LCB, benang sebelah baca BCL. Bila banyak2 LCB, BCL, LCB, BCL aku jd  ...

confirm ke cerai?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 03:49 PM | Show all posts
sng je nk tgk retis ada mslh rmhtgga........
cincin dh xpakai........
byk lepak dgn kwn kwn......
gitu
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 04:02 PM | Show all posts
ashilalat replied at 19-2-2020 02:03 PM
Pening aku kejap kat sini baca LCB, benang sebelah baca BCL. Bila banyak2 LCB, BCL, LCB, BCL aku jd  ...

LCB bini Engku Emran is Laudya Cynthia Bella

BCL bini arwah AS is Bunga Citra Lestari
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun rasa diaorg ni ada masalah rumahtangga... Engku Emran ni mmg tak belajar melalui kesilapan lepas... Kesian LCB.. Pergi mana2 mak ayah yg teman.. Tayangan perdana filem lakonan dia pun Emran x pergi dan LCB merungut kat kawan2 baik dia sedih balik raya hari tu ke Bandung pun sorang2.. Emran tak nak ikut. Sedangkan raya pertama dan kedua dah raya kat KL. Aku terbaca somewhere kat website Indon. Tak tahu ambik hati isteri langsung... Isteri merajuk macam ni kena cepat2 pergi pujuk bukan biar begitu sahaja...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
whyyyy..janganlaa..harapnya ia sekadar gosip aje laaa..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 19-2-2020 07:08 AM
Tp LCB pun putus tunang dgn anak orka.. tu yg kawin dgn EE..
moga semuanya baik2 saja..

ada dgr juga pasal ni sebelum LCB kawen dgn emran dulu. dgr kata lama kan dia bercinta dgn ex tunang tu. pasaipa jd putus plk no? dan lps putus tu mmg LCB frust sgt2.. ini apa yg i baca kat media Indonesia. pastu dpt ee ni x lama pon kenal katanya terus kawen. kesian LCB hopefully dpt peangakhiran yg baik utk masalah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 19-2-2020 01:37 PM
EE kena ambik pendekatan macam arwah Asyraf Sinclair
Berhijrah ke Indon, menetap disana sebab wif ...

ee ni keje apa? sgt low profile x byk sgt yg i tau pasal dia.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Shamilia79 replied at 19-2-2020 07:37 PM
Aku pun rasa diaorg ni ada masalah rumahtangga... Engku Emran ni mmg tak belajar melalui kesilapan l ...

Sejarah berulang la nnti
Dah bercerai bru nk balik pujuk
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Ashraf dengan BCL nampak macam best friends. EE dengan LCB macam bapak dengan anak aje
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 12:41 PM | Show all posts
kierakirana replied at 19-2-2020 07:48 PM
ee ni keje apa? sgt low profile x byk sgt yg i tau pasal dia.

Entahlah chuols....katanya CEO sebuah company tapi company kecik je
Detail meols tak tau
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
I pun rasa dia nak cover je bila cakap nak sorok gambar suami.. tp dia perli sekali si ee pasal byk perempuan yang nakkan hak org lain.. maybe punca tu dari situ..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 04:16 PM | Show all posts
jargon replied at 18-2-2020 01:10 AM
Aku ada terperasan dlm ig stori ee caption tak ramai yg tahu bahawa hari ini hari anniversary diorg  ...

ape ig ee chuols?

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetmima replied at 20-2-2020 04:16 PM
ape ig ee chuols?

Uolss search imkoombre
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 04:24 PM | Show all posts

ok dah jumpa chuols thanks, iouls mmg follow dia tp td iols search iamkumbre, salah spelling, patut tak jumpa, ingatkan dia dah tukar ig handle

Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 03:13 AM From the mobile phone | Show all posts
awaynepian replied at 18-2-2020 06:20 AM
Bak kata sorang akak pompuan kat sekolah ni..dia ckp lantakkan aje kalau laki dia nak menggatal... ...

Kan buat serabut nk control pelbagai..byk lg kerja lain nk buat..bagi kata dua sudah..if u dare menggatal i fail tuntutan sampai u tinggal spenda
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak silap, LCB ada bagitau di IG dia dulu.. Dia posting last yg ada gambar hasbennya sebab ada perempuan lain yg nak menggatal dgn EE.. Mungkin la sebab tu dia delete semua gambar EE kat IG nya.. Aku x rasa drg nak cerai la, baik jer LCB dgn Aleesya.. Bagi aku biar la LCB nak buat gitu, dah EE suami dia.. Bukannya suami orang lain..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list