Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
41625
View
266
Reply

Padam Gambar Suami, Ada Apa Dengan Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 18-2-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bukannonones replied at 18-2-2020 01:07 PM
Dulu mula-mula kahwin LCB selalu update story hantar Alesya pergi sekolah, jemout balik sekolah, han ...

Iols pun sama mcm sheols. Mmg rasakan lcb ni deserve org yg lebih baik. Tp iols tetap mendoakan rumah tangga diorg bahagia takde masalah hingga syurga..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-2-2020 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
PintuKayu replied at 17-2-2020 06:22 PM
Duit byk why depa tak buat ivf jaaaa.. bell mcm busy buat business sana sini.. xkanlah ee xberduit.. ...

Maybe deol dh buat. Cuma x citer je
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 03:18 PM | Show all posts
punyala terkenal & cantik...jantan kepam sisa si birah jugak yg ko nak... dah la lepu bosan mcm tunggul kayu tgk youtube dorg akak kesian tgk bella terhegeh2 la mintak perhatian kepam ...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 03:48 PM | Show all posts
bukan ke ND yg rekemenkan depa dua org ni...klu Salah minta hampunnn...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 04:14 PM | Show all posts
perasan bella tak pakai cincin kawin
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 04:27 PM | Show all posts
bella tak reti slow down lepas kawen... lebih byk spend masa kt indo je.. how??
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 04:29 PM | Show all posts
shania88 replied at 18-2-2020 11:32 AM
tgok folower dia kat ig cukup
hampir 30juta

Chuols kena ambil kira populasi Indonesia juga
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 04:34 PM | Show all posts
cikmah78 replied at 18-2-2020 03:48 PM
bukan ke ND yg rekemenkan depa dua org ni...klu Salah minta hampunnn...

yaaa

EE berkawan dgn bos ned

ND jadi rapat dgn LCB lepas berlakon filem syurga yg tak dirindukan
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 04:39 PM | Show all posts
moga ade penyudah yang baik laa yer..

cume nak tmbah gosip haritu nmpak amar alfian dgn wife die kt mahkamah syariah kl..tu jerr tggu lah kalo2 ade gosip bercerai ke hape...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 04:48 PM | Show all posts
Buat IVF pun belum tentu dapat anak klu Allah belum izinkan
kat ofis aku berpuluh tahun dh ofis mate ni buat IVF
ratus2 ribu dh habis
doa kat Mekah pun sudah
belum masa lagi Allah kurniakan anak
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah ee akan jadi the next jejai?

Diorang ni pun macam cepat je kenal2 then terus kahwin kan? Macam agak rushing. I rasa kesian kat lcb. Dia dah la memang top kat sana, then macam kena sacrifice everything untuk datang sini. Ee pun patut sebelum nak ngorat lcb tu kena pikir dulu benda2 ni. Nak ngorat artis papan atas kat sana, tapi sendiri tak suka limelight apa jadah. Last2 lcb yang kena ulang alik Jakarta dok kerja.  
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Engku emran ni dalam pic nampak berisi...kat luar kurus gila
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
tapirbiru replied at 18-2-2020 04:27 PM
bella tak reti slow down lepas kawen... lebih byk spend masa kt indo je.. how??

Ko rasa Ee tu mampu ke nak tanggung lcb kalau lcb x keja..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
gigi replied at 18-2-2020 02:56 PM
sudah berantakan

Yer ker niihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp LCB pun putus tunang dgn anak orka.. tu yg kawin dgn EE..
moga semuanya baik2 saja..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 08:38 AM | Show all posts
Takut penyakit ain katanya.. Risau laki kena caras gitu ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 10:00 AM | Show all posts
moga baik2 saja.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
di YT byk juga media indonesia dah speku yg rumahtangga berantakan.
.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 10:50 AM | Show all posts
AbukRokok replied at 18-2-2020 10:30 AM
tolong jgn bcerai...nti dah 2 pompuan ko jndakan lpastu ko amik ank dara baru lg

pussygrabber

yg first one ari tu tak berapa nak dara pak abu
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 01:37 PM | Show all posts
mizzy replied at 18-2-2020 04:48 PM
Adakah ee akan jadi the next jejai?

Diorang ni pun macam cepat je kenal2 then terus kahwin kan?  ...

EE kena ambik pendekatan macam arwah Asyraf Sinclair
Berhijrah ke Indon, menetap disana sebab wife lebih popular berbanding diri sendiri
Lepas tu murah rezeki kat Indon dpt berlakon sinetron dan jadi agak popular jugak
EE tak mampu nak lepaskan karier dia kat malaysia
Long distance relationship mmg banyak cabaran
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list