Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
41832
View
266
Reply

Padam Gambar Suami, Ada Apa Dengan Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 18-2-2020 09:56 AM | Show all posts
Kat sini tak tahu lagi siapa yang buat hal dulu.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-2-2020 10:10 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 18-2-2020 08:28 AM
maybe...maybe la kan
bukan psl EE kaya ke miskin
or maybe takde sapa yg nk rampas EE pun

hahahhaha ada kemungkinan gak tu


Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 10:12 AM | Show all posts
moga baik2 aja... aku suka LCB dia ni...comel je...dan sangat ngetop kat indon sana....
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
I told yahhhn.. LCB deserve better guy!
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 10:16 AM | Show all posts
Erm

Memg rse ada masalah

tp LCB bg alasan taknak suaminya dicaras org
biasala artis femes taknk la mengaku

Huhu

Iols pun rse LCB  deserve get better man
sebb dia bukan calang2 pelakon indon
kalau menntu ctdk tu yela..pelakon kelas bawahan indon yg tak berapa femes

tapi LCB pelakon papan atas kat indon ya
sekadar kahwin dgn EE yg kerja dia ape aku tak tau

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan sheols dah pernah bgtau takmau expose sgt dah.. Nanti kena caras atau diganggu. Biar aman2 je belakang tabir gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
tolong jgn bcerai...nti dah 2 pompuan ko jndakan lpastu ko amik ank dara baru lg

pussygrabber
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 18-2-2020 10:30 AM
tolong jgn bcerai...nti dah 2 pompuan ko jndakan lpastu ko amik ank dara baru lg

pussygrabber

Trrbelahak meehun goreng ai hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 18-2-2020 10:16 AM
Erm

Memg rse ada masalah

Seyus la lcb pelakon bukang kaleng2..so kalau kat malaysia ni sape tarap lcb ni..bukan ap sebab nk tau tarap lcb ni kat indon cmne.sb bukan kenai sgt tarap die kat indon cmne..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 17-2-2020 09:11 PM
EE ni macam rupa orang yang annoying. Taktau kenapa. Muka pun selebet. Isteri lawa2.

jumpa depan hensem la juga kulit putih tinggi muka orang ado ado walaupun taktau apa kerja dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:32 AM | Show all posts
budakpink replied at 18-2-2020 10:35 AM
Seyus la lcb pelakon bukang kaleng2..so kalau kat malaysia ni sape tarap lcb ni..bukan ap sebab nk ...

tgok folower dia kat ig cukup
hampir 30juta

lopa tu pun sekdr 6juta

populariti LCB ni kat indon taraf ctdk kat malaysia

tp tula..buat keputusan kahwin dgn EE terus mentap kat malaysia
terus slow kerjaya dia kat indon tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 18-2-2020 11:32 AM
tgok folower dia kat ig cukup
hampir 30juta


Wah mmg no 1 in indon la kalau tarap ct..bg aku ct je retis sepanjang zaman yg popular n fenomena terlalu lame smpai die kawin pun..retis zaman skrg popular kejab je.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:54 AM | Show all posts
lesprincesse replied at 18-2-2020 09:01 AM
Iols nak speku LCB nak settle down jkt tapi EE tamau kowt. Yela dia ada EA to consider as well.
Tap ...

sheols banyak job and bisnes kat jakarta. of coz susah bila duk jauh. benda2 mcm ni jd isu kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 18-2-2020 10:30 AM
tolong jgn bcerai...nti dah 2 pompuan ko jndakan lpastu ko amik ank dara baru lg

pussygrabber

yg 1st dlu kn jande mase nikah dlu
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 laki bini kat IG suka post caption2 pasal agama kan.. hadis la.. ala2 kapel beriman gitue..LCB pon so far i tgk sgt2 istiqomah dgn hijrah dia.. aurat mmg tutup elok.. handsock.. tudung labuh.. stokin.. filem terbaru x pasti masa filem SYTD tu masih lagi ada scene2 pegang2 lelaki wpon bertudung..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:22 PM | Show all posts
budakpink replied at 18-2-2020 10:35 AM
Seyus la lcb pelakon bukang kaleng2..so kalau kat malaysia ni sape tarap lcb ni..bukan ap sebab nk ...

kalo kat msia, LCB ni level2 mcm nabila huda gak la dr segi level popularitinyasbb di indo sana, competition sesama heroin sgt kuat sbb ramai mixed blood/pan asian
so kalo tgk rekod film LCB, dia dpt tembus belakon film produksi manoj punjabi, and dpt shooting di obersi, (budapest), bukan calang2 pelakon yg diorg pilih utk belakon bwh produksi diorg
LCB belakon dlm film surga yang tak dirindukan, shooting di budapest lg
sbb manoj punya high taste ya bila nak select heroin utk film dan sinetron dia
biasanya sume muka2 mixed blood pan asian jah or kalo wajah asli indonesia pun, jenis yg high profile/model mcm raline shah



Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 01:07 PM | Show all posts
Dulu mula-mula kahwin LCB selalu update story hantar Alesya pergi sekolah, jemout balik sekolah, hantar ke rumah Erra, siap join geng Erra melepak, bersenam. So sad kalau betul rumah tangga nya ada masalah. Walaupun aku rasa LCB deserve better, aku tetap mengharapkan rumah tanggan deols aman aman je.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 02:56 PM | Show all posts
sudah berantakan
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 18-2-2020 12:22 PM
kalo kat msia, LCB ni level2 mcm nabila huda gak la dr segi level popularitinyasbb di indo sana, c ...

Nabila huda tarap biase2 je pun.tadi ade org kata die tarap ctdk kalau kat malaysia..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 03:06 PM | Show all posts
budakpink replied at 18-2-2020 03:05 PM
Nabila huda tarap biase2 je pun.tadi ade org kata die tarap ctdk kalau kat malaysia..

maksud aku dr segi kareer sbg pelakon, bayaran mahal
sheols level2 nabila huda
dr segi populariti, mmg la level2 ctdk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list