Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
41443
View
266
Reply

Padam Gambar Suami, Ada Apa Dengan Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-2-2020 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
moga baik2 je
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-2-2020 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Qatrunnadaain replied at 17-2-2020 05:56 PM
Kan? Tak nampak successful mana lah.. esp kita org malaysia lagi tahu siapa yang kaya dan siapa ya ...

la i ingat engku emran ni kaya. rupanya biasa je ke..tk kje ke....npe korang ckp dia biasa je.. tp ank dia bkn skolah international ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 17-2-2020 09:56 PM
Teringat before dgn LCB ni, EE angau dgn gf catfish mcm si Pekin tu
Apa ke namanya ntah

sape perempuan tu. nk tau
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku ada terperasan dlm ig stori ee caption tak ramai yg tahu bahawa hari ini hari anniversary diorg lakibini dkt jkt ..pastu ucapan happy annv love kpd bella..dlm thn lepas bln berapa x ingat la..iols mls nk gugel bln brp theyol kwen
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 01:32 AM | Show all posts
cepatlah cerai... malas nak tunggu2 dan baca gossip theyols dua ni...
kalau betul dah bercerai jejan tu la bermasalah... macam jejai...
dua kali bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 17-2-2020 05:10 PM
Bodoh juga alasan remove gambar laki sbb taknak dicaras..laki uols tu bukan brg perhiasan duduk dlm  ...

Bak kata sorang akak pompuan kat sekolah ni..dia ckp lantakkan aje kalau laki dia nak menggatal...kalau control dia buat sembunyi2...chill2 jer..
Aku diam jerla
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
mzsnam replied at 18-2-2020 12:55 AM
sape perempuan tu. nk tau

Masa tu ada EE upload something kat ig dia
Baca kat thread catfish Pekin rasanya
Pompuan tu konon arkitek ke apa ntah
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Mujur la gambar2 dengan aleesya dia x padam last gmbar pun bln6 tahun lepas.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
tomiko_haza replied at 17-2-2020 05:47 PM
alahai netizen suka sgt ngelabah..kan dia kata wanite2 zmn skang suka yg orng punye..so dia nak soro ...

Nok kalu setakat gambar kt ig dia nak sorok sbb takut kena caras kihkih aku rasa alasan mcm idok logik.. Wei mcm la emran tue duk dalam gua.. Pompuan kalu nak caras tak yah delete la gambar mcm mana pun, bnyk lagi cara boleh caras
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 07:24 AM | Show all posts
xhensemnya engku imran hihii
ada ke org nak caras
bukan kaya pun
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 17-2-2020 09:26 PM
iols bc portal indon kata bella lama dh xbalik msia.....
dr bln 10 tahun lepas lg......
emang bena ...

Waduhh kok lama banget
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
mzsnam replied at 18-2-2020 12:55 AM
sape perempuan tu. nk tau

Ni zmn tok kadok dulu. Circa 2014 ke gitu.
Camnetah dia bleh angau gila kt pmpuan x pnh jumpa.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
LCB ni eloklah pon balik indon sana dn kahwin orng sana. Done racist. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
awaynepian replied at 18-2-2020 06:20 AM
Bak kata sorang akak pompuan kat sekolah ni..dia ckp lantakkan aje kalau laki dia nak menggatal... ...

Cer tanye kat akak tu rumah kete nama laki dia atau nama dia.. Ade kwn aku mcm tu gak.. Sbb rete nama dia.. Laki nak bt pe pun lantak la... Janji bulan2 duit belanje umah n duit poket dia x kurang.. Sbb dia dah mls nak makan ati...lebih pd nak enjoy kan diri..p Spa.. Kuar jln n lepak makan gan anak2..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 18-2-2020 07:24 AM
xhensemnya engku imran hihii
ada ke org nak caras
bukan kaya pun

maybe...maybe la kan
bukan psl EE kaya ke miskin
or maybe takde sapa yg nk rampas EE pun
tp maybe LCB yang dah bosan bela biawak hidup
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols nak speku LCB nak settle down jkt tapi EE tamau kowt. Yela dia ada EA to consider as well.
Tapi as recent as last week taktahu baca mana EE pegi JKT so tu yg iols speku lcb mcm nak stay IND
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 18-2-2020 01:32 AM
cepatlah cerai... malas nak tunggu2 dan baca gossip theyols dua ni...
kalau betul dah bercerai jeja ...

Ee cerai dgn erra sbb apa ye
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Gincubiru replied at 17-2-2020 04:57 PM
Pernah nampak engku ni kat BSC jalan sorang sorang

Heols ni tinggi gilerr kan
Aiol penah jumpa kat avenue k
Mcm galahhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 09:50 AM | Show all posts
meteorspeed replied at 18-2-2020 07:14 AM
Nok kalu setakat gambar kt ig dia nak sorok sbb takut kena caras kihkih aku rasa alasan mcm idok l ...

yela tu..kalau laki ni dia nak buat..pandai2 la dia simpan kan

tp mybe LCB rase insecure letew..
tahlah..lantak diorang le ..ada aku kesah
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Jeng jeng jeng. Setia tunggu update
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list