Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
42614
View
266
Reply

Padam Gambar Suami, Ada Apa Dengan Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 29-2-2020 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Bella masa berlakon dgn Raffi dlm movie BBB tu hot sangat.. iols gigih layan movie tu siap hafal ost track 7 , bella nyanyi.

La ni nampak kertu dari usia sebenar. Mungkin byk menjeruk rasa wpon duit berkepuk!
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-2-2020 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn lah nak mhencap sgt.... doa kan yg baik2 jew... mcm lah kt tak pnh gaduh2 dlm rmhtgg... kekdg yg komen mlahar sgt nie.  Ht tu tak bape putih...kepam sbb sendiri pny rmhtgg pun sering d landa badai... biasa lah... klu tak panjang jodoh depa lps nie sume tu keja tuhan... hokeyyy... chilll.... yg ckp dia tak hensem segala mcm tu... kt nie hokeeeyyy sgt ke muka... sbb yg mciptakan tu sama jew...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan..i juga doakan yg terbaik utk couple ni.
Semoga perkahwinan kekal bahagia hingga ke syurga.
Mmg banyak dugaan kalau LDR cmni, hanya Allah tmpt berserah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sally6162 replied at 29-2-2020 08:02 AM
Jgn lah nak mhencap sgt.... doa kan yg baik2 jew... mcm lah kt tak pnh gaduh2 dlm rmhtgg... kekdg yg ...

Mmg EE ni busuk pon. Dulu masa ngan erra gini jugak perangai nya. Dasar jantan kepam busuk.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2020 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
anarina replied at 29-2-2020 01:40 AM
Threas dlu i penah komen yg sama. Lps sheols pakai tudunh n even more lepas kawin ngan EE mcm ilan ...

dia muda dlm 5 ke 6 tahun juga dari bcl
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2020 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
pujanggacinta replied at 21-2-2020 06:03 PM
beruntungkan bersuami yg sayang menyayangi kite... bagusla didikan keluarga arwah ashraf  
buat e ...

Mcm somi Lana kan, slalu tunjuk syg dan appreciate wife dia.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2020 05:01 AM From the mobile phone | Show all posts
siasia replied at 2-3-2020 02:55 AM
Mcm somi Lana kan, slalu tunjuk syg dan appreciate wife dia.

rezeki utk Lana kan...
meolls pun nak cuba belajar mcm deolls saling sayang dan appreciate satu sama lain
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2020 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts

Bwrgantung pd upbringing parents. Kalau ada baka matsalleh, lelaki tu mmg caring loving fatherly semua lah.

Tapi kalau totok melayu, suami tu raja..tak masuk dapur, tak tunjuk feeling kt isteri
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 09:27 AM | Show all posts



Dari dulu orang selalu persoal .....kenape si bella kawin mamat sengkek ini


Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 09:29 AM | Show all posts
carilah lain bella dah kehabisan orang indon ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 09:30 AM | Show all posts



Neno2 senyap aje ..... dulu riak dorang yang jodohkan mereka


Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 09:42 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 11-3-2020 09:27 AM
Dari dulu orang selalu persoal .....kenape si bella kawin mamat sengkek ini

amboi EF
kita pun tau dia tak berkutik
knp cerai dgn yuci
knp cerai dgn ee
tapi tak perlu kot kat bella tak matang
atau tak berfikir panjang
mcm nak mati si bella tu kerja cari rezeki
nmpk lar dia bkn sejenis takda maruah
sampaikan laki bff pun nak sailang
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 03:11 PM | Show all posts
moga apa pun, doa baik2 utk mereka. nampak org baik2 depa semua ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 03:21 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 11-3-2020 09:30 AM
Neno2 senyap aje ..... dulu riak dorang yang jodohkan mereka

kau ingat neno ni jenis pprt ke nak canang org ada masalah rmhtangga lagi lah dorang ni bff neno


bkn mcm setengah retis tu abis hal retis lain preggy pn sibuk dia nak tlg bagtau fan


Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 03:24 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 11-3-2020 09:42 AM
amboi EF
kita pun tau dia tak berkutik
knp cerai dgn yuci

x tgk lg yt tu betul ke ef kata gitu kt lcb klu betul x baik lah kata gitu
walau dia x matang cuba tgk betapa sayang nya
lcb kt anak ef tu dah la manja kadang npk anak nya tu suka buli lcb

jgn sebenarnya bkn sailang laki bff
tah agaknya nk get together dgn duda ee ni kot ?

Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
teringat pujian lcb utk ee ms br nk kawin.. lelaki beriman dan bertggjwab
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
EF ni tak ada hak nak cakap apa2 tentang bekas laki n bini baru laki dia...ko diam2 boleh tak BITCH!! Just say No COMMENT!! Sundaalll!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 05:38 PM | Show all posts
kiahbosan replied at 11-3-2020 05:28 PM
EF ni tak ada hak nak cakap apa2 tentang bekas laki n bini baru laki dia...ko diam2 boleh tak BITCH! ...

ratuFAKE mmg mcm tu
ntn dia play vitim lah
LCB plk kena hencap ntn mcm x biasa

RATUFAKE
RATUFAKE
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 07:46 PM | Show all posts
mixed replied at 11-3-2020 03:21 PM
kau ingat neno ni jenis pprt ke nak canang org ada masalah rmhtangga lagi lah dorang ni bff neno
...

sapa yang suruh idola ko canang kesah si bellah? Hanya nampak si bella macam tak ada kawan di malaysia.....keluarga jauh. Bagi lah moral support. Dulu cam rapat gituuu
Unlike si poyo dah memang kampung halaman dia di sini.

Nak kaitkan juga dgn si orang belah sana. Poyooooo






Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list