Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
42629
View
266
Reply

Padam Gambar Suami, Ada Apa Dengan Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-2-2020 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 19-2-2020 01:37 PM
EE kena ambik pendekatan macam arwah Asyraf Sinclair
Berhijrah ke Indon, menetap disana sebab wif ...

Akak rasa more likely because of his daughter.

Berbeza mak pak yg dah bercerai dan pentingkan kesejahteraan anak  dari yg x pentingkan anak ni. tanggungjawab mendidik anak tu samada dia nak galas atau sekadar sediakan keperluan & kemewahan  sementara anak dijaga oleh family dgn yg nak ada di situ dgn anak.
Apapun, moga mereka terus bahagia bersama..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-2-2020 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 21-2-2020 03:49 PM
kwn2 lcb plk ramai yg dah kawen ada anak2
npk lcb suka layan anak2 kwn dia
lps tu lcb akan ltk p ...

Mixed, suami akak pun gitu. Dia kata, kenapa nak balas apa2 dlm fb ig sebab dia sentiasa WA akak. Sejak tu akak xde la nak merajuk dah walau dia kat oversea sebulan dua. Katanya its my feelings to you, not to others.
Tp EE & LCB both has their own ways.. Masing2 ada kelemahan dan kelebihan.
Moga rumahtangga terus bahagia la.. X suka tgk
sesiapa pun bercerai-berai. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 09:49 AM | Show all posts
Shamilia79 replied at 23-2-2020 03:23 PM
LCB dah tak pakai cincin kahwin lately... Tapi Engku emran cakap kat post terkini kat IG dia lepas n ...

news hari ni pn ada ckp LCB lari2 dr wartawan
klu x ada apa2 dgn laki bt apa nk lari kan siap ada bodyguard jaga lgi hummm


https://www.mstar.com.my/spotlight/bintang-global/2020/02/24/laudya-komen
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 08:03 PM | Show all posts
nasi^impit replied at 23-2-2020 05:45 PM
Masa I kat Aussie dulu, ayah dia Pak Engku, no 1 duta kat sana. Rasa orang berpengaruh juga.

Itulah sekali dengan darah ketoronan blue blood, memang bukan biashe-biashe rasanya tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
EE ni tak hensem, pastu pakai pulak spek camtu. Agaknya LCB tengok pun tak lalu. Arwah Ashraf tu ganteng jugak orangnya, tu yang BCL tengok tak berkelip.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 24-2-2020 08:33 AM
Mixed, suami akak pun gitu. Dia kata, kenapa nak balas apa2 dlm fb ig sebab dia sentiasa WA akak.  ...

Hari ni birthday lcb x npk pun wish dr EE kt ig. Nora danish ada wish kt igs story ke lcb tp lcb x post. Myb dia x nak org tau dah sedar laki nya x wish pun. Dan ada terbaca  kt ig EE nak ke indo kt komen psl buku dia beli di indo. Myb nak pujuk lcb atau nk celebrate birthday kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
MissAzalea replied at 22-2-2020 08:21 PM
Betul.. Bagi pendapat meols, hubby-nya Bella ni orangnya terlampau cold la.

Pernah tengok masa t ...

Eeeee geramnya dengar... Mesti bella ajak.. Abang jom malam ni ada lepak2 kat cruise..  Dia jwb... Ramai2 dgn kawan u tu ke...  Malas lah...  U pegi lah sorang...

Bella oiiii....  X pyh la teruskan dgn lelaki cold mcm ni..  Yg sggup biar ko bersorang2 mcm ni.... Larilah dari jantan mcm ni.. Sebelum ada anak...  X bahagia kau nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 23-2-2020 02:38 PM
Beza bcl npk muda wanita terbahagia lcb mungkin bahagia dlm derita gitew

Moga ee amik la talad ...

Taklah even awal2 kawin lagi masa bahagia pun iols selalu rasa muka LCB ni nampak agak matang gitew. Pretty in a matured way. Whereas BCL mmg muka childlike mungkin sebab dia comel2 petite
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mostly lelaki pantai timur ni kayu,  tak romantik
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:16 PM | Show all posts
well ...sheols kan aktif career woman katanya. bisnis pun nak, berlaki pun nak... akhirnya tak reti nak balance  .kau ghase??
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 24-2-2020 08:55 PM
Hari ni birthday lcb x npk pun wish dr EE kt ig. Nora danish ada wish kt igs story ke lcb tp lcb x ...

Tengok kt ig ee kat thailand masuk ironman kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:47 PM | Show all posts
Moga rumahtangga terus bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 12:39 AM | Show all posts
de_ikea replied at 27-2-2020 12:23 PM
Tengok kt ig ee kat thailand masuk ironman kan

Tp thn lcb dan ea akan teman ee msk ironman. Th ni npk nya lcb xda sb launch jenama baju sheol dan makeup. Ramai2 kwn2 retis indon dtg support termsk melly gosow kesian lcb humm
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 24-2-2020 08:42 PM
EE ni tak hensem, pastu pakai pulak spek camtu. Agaknya LCB tengok pun tak lalu. Arwah Ashraf tu gan ...

Dlm gambar mmg nampak xhensem, jumpa in person hensem habiss uoll... putih, tinggi dan wangi yach... rajin2 la berlegar2 Di publika boleh terserempak heoll :>
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 08:21 AM | Show all posts
Edited by MissAzalea at 28-2-2020 08:24 AM
fefeeling replied at 28-2-2020 12:43 AM
Dlm gambar mmg nampak xhensem, jumpa in person hensem habiss uoll... putih, tinggi dan wangi yach. ...

Klu rambut pendek dan xde misai dan janggut mcm dlm thumbnail ni, EE nampak lumayan hensem kot. At least bagi pendapat meols la..



Aniway, klu betul akhirnya pernikahan diorang berakhir dgn perceraian.. siap2 la kau terima hentaman dari netijen Indo, EE.. Dah lah bini kau tanggung hidup kau. Kau duduk kat rumah jadi biawak hidup.

Thats exactly what this paranormal said, not me, hokey.




Read more:

https://www.grid.id/read/0420420 ... kinya-cuma-dompleng
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
MissAzalea replied at 28-2-2020 08:21 AM
Klu rambut pendek dan xde misai dan janggut mcm dlm thumbnail ni, EE nampak lumayan hensem kot. At ...

Iols ingat suatu masa dulu EE di pooja pooja umah indo.

Btw dompleng tu benda alah apa? Biawak?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Hrmmmm tak hbs lg ke...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat ig EE ada lagi gmbr bella
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Emangnya pak emran, mahu di sukain sama orang lain? Benar nggakk??
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2020 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 28-2-2020 12:39 AM
Tp thn lcb dan ea akan teman ee msk ironman. Th ni npk nya lcb xda sb launch jenama baju sheol dan ...

Yg thn bila dia p teman tu. Pun cam ala2 kesian gila. Mengisi masa dgn anak dara tu jelah.

I think she lose alot of her youthness - sad to see. Mata pun can tak happy.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list