Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
42613
View
266
Reply

Padam Gambar Suami, Ada Apa Dengan Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-2-2020 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti klu LCB tgk kemesraan BCL dgn ashraf.. Terdetik di hati dia.. Kenepa la suami yg kunikahi tak seperti itu... Bcl betol syg n x malu tunjuk syg dia kat umum
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-2-2020 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 17-2-2020 05:23 PM
Wonder y ada pmpuan yg suke laki he olls..

CEO katanya...
Kikikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 22-2-2020 08:41 PM
macamana ee nak dok jakarta
dia pun terikat dgn keje
dia kan boss kat infiniti

Dia dah tak kerja dgn TJ
Lama dah jugak
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 22-2-2020 10:46 PM
Mesti klu LCB tgk kemesraan BCL dgn ashraf.. Terdetik di hati dia.. Kenepa la suami yg kunikahi tak  ...

Antara bcl dan lcb sape lg muda uolss?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada jenis lelaki seblm dpt kemain beria2, dah dapat terus buat tak endah, bini cantik muda kaya raya pun tak bersyukur....3000 kali baik arwah ashraf layan isteri baik2 tunjuk kan sayang depan2....
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 21-2-2020 07:58 PM
Kalau betul, dia sejenis suami yg tak bersyukur. Nak ot sikit, one of my friends pun camtu. She an ...

Mcm kisah instafemes emma shaz kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 23-2-2020 12:27 AM
Mcm kisah instafemes emma shaz kan

Oh ya ker....tapi meols tak kenal insta famous tu. Tapi lelaki ramai camni chuols. Bila isteri dah lari, baru nak appreciate
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
I mati2 ingat LCB ni preggy. Manetah terbaca. Sbb tu dia mcm slow je dgn industry. Selalu nampak iklan shampoo rambut menari dlm bas. Hujung thn lps mak i satu lift dgn diorg kat IJN.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 23-2-2020 12:20 AM
Antara bcl dan lcb sape lg muda uolss?

LCB 31th lagi muda dr BCL36th

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 23-2-2020 07:56 AM
LCB 31th lagi muda dr BCL36th

Ya ? LCB nampak lagi matured look
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
kiahbosan replied at 23-2-2020 12:27 AM
Ada jenis lelaki seblm dpt kemain beria2, dah dapat terus buat tak endah, bini cantik muda kaya raya ...

Sedih kiah, u just described my husband..ni menghitung hari #roadtomahkamah gitu...huwaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
lesprincesse replied at 23-2-2020 11:23 AM
Ya ? LCB nampak lagi matured look

Beza bcl npk muda wanita terbahagia lcb mungkin bahagia dlm derita gitew

Moga ee amik la taladan tgk pemergian mengejut arwah AS utk dia lebih sayang  dan hargai lcb.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
LCB dah tak pakai cincin kahwin lately... Tapi Engku emran cakap kat post terkini kat IG dia lepas ni dia akan selalu pergi Jakarta.. Entah la..semoga baik2 sahaja.. Kesian LCB.. Tapi LCB macam merajuk je tak balik KL lama dah..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 05:45 PM | Show all posts
kibodwatriuh replied at 21-2-2020 08:03 PM
Iols sangat musykil heols dapat jawatan-jawatan tinggi syarikat sana sini. Kalau bukan hasil conne ...

Masa I kat Aussie dulu, ayah dia Pak Engku, no 1 duta kat sana. Rasa orang berpengaruh juga.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
MissAzalea replied at 22-2-2020 08:21 PM
Betul.. Bagi pendapat meols, hubby-nya Bella ni orangnya terlampau cold la.

Pernah tengok masa t ...

Mesti jauh d sudut hati bella teringin EE jd mcm suami kwn2 dia yg happening, rajin lyn karenah dia kan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 23-2-2020 11:38 AM
Sedih kiah, u just described my husband..ni menghitung hari #roadtomahkamah gitu...huwaaa

Be strong sis, Semoga Di permudahkan
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 18-2-2020 06:30 AM
Masa tu ada EE upload something kat ig dia
Baca kat thread catfish Pekin rasanya
Pompuan tu kono ...

I remember this one. Mcm minah saleh kan? Lepas tu siap artistic boleh painting bagai.. catfish je ke sebenarnya.. padan laa muka.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
zaza201516 replied at 24-2-2020 02:36 AM
I remember this one. Mcm minah saleh kan? Lepas tu siap artistic boleh painting bagai.. catfish je ...

Kalau terkena pun xkan dia nak ngaku kan
Sama la cam pekin tu dl
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 19-2-2020 01:37 PM
EE kena ambik pendekatan macam arwah Asyraf Sinclair
Berhijrah ke Indon, menetap disana sebab wif ...

Akak rasa more likely because of his daughter.

Berbeza mak pak yg dah bercerai dan pentingkan kesejahteraan anak  dari yg x pentingkan anak ni. tanggungjawab mendidik anak tu samada dia nak galas atau sekadar sediakan keperluan & kemewahan  sementara anak dijaga oleh family dgn yg nak ada di situ dgn anak.
Apapun, moga mereka terus bahagia bersama..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 21-2-2020 03:49 PM
kwn2 lcb plk ramai yg dah kawen ada anak2
npk lcb suka layan anak2 kwn dia
lps tu lcb akan ltk p ...

Mixed, suami akak pun gitu. Dia kata, kenapa nak balas apa2 dlm fb ig sebab dia sentiasa WA akak. Sejak tu akak xde la nak merajuk dah walau dia kat oversea sebulan dua. Katanya its my feelings to you, not to others.
Tp EE & LCB both has their own ways.. Masing2 ada kelemahan dan kelebihan.
Moga rumahtangga terus bahagia la.. X suka tgk
sesiapa pun bercerai-berai. Huhuhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list