Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
39861
View
266
Reply

Padam Gambar Suami, Ada Apa Dengan Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-2-2020 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Qatrunnadaain replied at 21-2-2020 07:49 PM
Masa ni EF baru start pakai tudung ehh?

Rasanya bru pkai.. Tp dh bercerai kan
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-2-2020 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Qatrunnadaain replied at 21-2-2020 07:48 PM
Hahahaha i xfollow ee tp pernah tgk la post dia yang pasal khutbah.. hmmm..

Masa tu yindon semua kagum sis sama sosok yg namanya pak emran ini...  Hari2 ada komen yindon...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 08:03 PM | Show all posts
Delifrance replied at 21-2-2020 07:16 PM
Mmg le ada darah kerabat tp bukan la kaya raya..

Iols sangat musykil heols dapat jawatan-jawatan tinggi syarikat sana sini. Kalau bukan hasil connections, mustahillah.
Mungkin bapa heols tak kaya raya tapi sedara-mara bukan calang-calang rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 21-2-2020 08:03 PM
Iols sangat musykil heols dapat jawatan-jawatan tinggi syarikat sana sini. Kalau bukan hasil conne ...

Iols dr start dia keje dgn putrajaya holding ke pebende tu jadi COO ke hape bertahun2 dulu dah mushkil dan iols pon teka mcm uols sbb seriously umah parents dia sgt biasa. Merc hatchback yg ai nampak dia drive sebelum dia kawen dgn erra tu pon dok ada lagi depan umah sampai sekang
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 03:33 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 21-2-2020 08:00 PM
Rasanya bru pkai.. Tp dh bercerai kan

Oh tu yang motif nak lelong wig.. tp i xberapa sure timeline cerai..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 21-2-2020 08:01 PM
Masa tu yindon semua kagum sis sama sosok yg namanya pak emran ini...  Hari2 ada komen yindon...

Semua panggil abang.. yindon kan byk nak tangkap lelaki malaysia.. mmg semua panggil abang padahal kita kat sini abang tu more like bila dah jadi suami..

Btw i terfikir suddenly, padam semua gambar ni maybe lcb changed her mind utk share pasal hal rumah tangga but marriage still intact? Banyak juga married couple yg tak share sgt.. contoh kayjay.. mana ada sgt post dgn wifey sgt.. wish bday ke anny ker.. semua anak dan activity lain jer.. so ya byk kemungkinan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 06:10 PM | Show all posts
Qatrunnadaain replied at 21-2-2020 07:43 PM
Nak beranak camner... ngandung pun tidak.. nak mengandung mcm mana kalau dua2 berjauhan di negara  ...

Dulukan LCB mmg tinggal sini, sesekali ada urusan baru dia balik Indonesia. Business dia kencang gila.
Aku harap jgnlah wartawan Melodi pi dok tanya Erra pasal ni, bikin gawat!
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 06:11 PM | Show all posts
Alisya sekarang dah tinggal tetap dengan Erra ke masih dgn ayah dia? Macam selalu dgn Erra ja.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 21-2-2020 03:20 PM
@mixed -

lately lcb selalu post pasal

Kalau tgk vid lcb dr sblum2 ni pun ee nmpk cold n mcm mls nak layan. Mcm tak appreciate pun. Kesian lcb i rasa dia baik n sedaya upaya jd terbaik. Ee ni i rasa sejenis suka acah2 kat socmed tp in real life cold aje org nya
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut alu tgk fanpage die je ada 400k follower. Siap bole buat ig review.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 21-2-2020 04:50 PM
aku tak rase EE playboy
tapi sikap tak concern dan mengambil thu
permpuan sukakan perhatian

iye... lelaki yg jenis kita merajuk pun bukan dia kesah.. last2 kita lah pujuk diri sendiri, dia tak heran pun
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
ramai je lelaki yg dpt bini baik bertanggungjawab,berdikari, tak suka 'merap', tak.mengada, tp laki jadi lagi take for granted.. bukan nak hargai

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 17-2-2020 05:50 PM
khueeen..kalo kasi kat aku pun aku x hengen nak bela biawak nih

sapa nak rampas, silakan

dia ceo kat company tiara kan skrg
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
elok lah takde anak dulu kalau ada nnti kalau berpisah satu hal pulak

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 08:21 PM | Show all posts
Betul.. Bagi pendapat meols, hubby-nya Bella ni orangnya terlampau cold la.

Pernah tengok masa theyols liburan kat Jepun..  Kebetulan pas masa tu teman2 artis satu gang-nya Bella juga sama lagi liburan kat Jepun, mcm Zaskia, Shireen, Raffi, Baim along with their spouse and kid..  Jadi diorang janjian buat dinner bersama on cruise gitu lah ceritanya kan ...  Turns out, cuman Bella sorang je yg datang tanpa pasangan..   Sheols dibiarkan sama EE pergi jalan sorang2 naik tren from their hotel to rendezvous yg jaraknya boleh dibilang sangat2 jauh... Sungguh teganya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab Tu ..kalau nk kawen bekas laki org..ko kena selidik sedalam nya kenapa dia org bercerai...first yg patut kena reject ialah laki yg suka kutuk bekas Bini...yg lain2 kena investigate kalau boleh Tanya bekas isteri sekali...kalau tk MCM ni lah.....gersang kasih syg.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 18-2-2020 04:48 PM
Adakah ee akan jadi the next jejai?

Diorang ni pun macam cepat je kenal2 then terus kahwin kan?  ...

macamana ee nak dok jakarta
dia pun terikat dgn keje
dia kan boss kat infiniti
company tiara
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
MissAzalea replied at 22-2-2020 08:21 PM
Betul.. Bagi pendapat meols, hubby-nya Bella ni orangnya terlampau cold la.

Pernah tengok masa t ...


Aduhh gawat nih!! Kasihan sama bella... Huwwaaaa... Kenapa sih pak ee kayak gituh?? Cold bangat nih! Masih ingat lagi rekan2 bella sapa tuh.. Sori x hengat plak.. Ngomong kalau ee treat bella macam2, bff nya itu siap warning sama ee.. Si ee nyengih ja waktu itu. Tapi nya naahh.. Sekarang udah jadi begini!!???
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Eii ramalan bomoh kat indon yg ppuan tu cakap ...LCB bakal bercerai ngan EE....ramalan
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejuknya lahai tengok muka lcb. Sangat manis air mukanya..cantik natural. Jarang2 i nak puji orang cantik.esp from seberang..
Hmm ee kau janganlah ego dan kejung sangat. Rugi tau tak dpt berkasih sayang suami isteri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list