Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8674
View
136
Reply

"Rasa Terhina Kan?" - Kemelut DSV Dan Diva AA, Aishah Jadi Batu Api?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-2-2020 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910 replied at 17-2-2020 05:48 PM
Ctdk lg bukan kaleng2..xde pon koser dia melahar si AA mental tu..nama kena seru pon dia bolayan j ...

dia bukan merempan pon .kalo ko kena kencing ko marah tak? ofkos ko pon merempan sama level dia. kira okay la tu naik kot. kalo geng high profile, bengang punya pasai, upah org bom smpai berkecai sudeh
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-2-2020 07:13 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 17-2-2020 11:55 AM
dah tu kita nk kena gelabah tetek lah ni??

kalau tetek besar dari izara, silakan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 17-2-2020 12:24 PM
Kalau si ecah ni nak hidup tenang, harus dibiarkan aje. Org ramai tahu je menilai dan tak lupa pun a ...

tp manusia biasa tp geram ko dgn vida fake tu...

sejenis tak sedar diri. cuba tgk faiza bersamamu sponsor utk charity.. ade die gedik2 gaduh bagai. takde pun, dah rasa lg kaya dr vida show off tuh
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 18-2-2020 10:13 AM
ekceli uols, lawyer pun malas nk melayan kes2 kecil camni. dia org lg byk kes lg penting nk settle ...

Loyer yg tkde job (macam gajah2 ni semua) & hadap duit. Layan jugak....
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuasaberganda replied at 18-2-2020 06:42 PM
dia bukan merempan pon .kalo ko kena kencing ko marah tak? ofkos ko pon merempan sama level dia. k ...

Ape benda ko merapu ni huh? Hal kencing la berak la...ko tgh kena diarrhea ke..
Tuik nnt jgn veraaaaa merata2 haaa...jgn masuk toilet org, k
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 09:28 PM | Show all posts
iols team Aishah!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetfasha replied at 18-2-2020 01:16 PM
ya betul new zealand.

aku pun tak buat homework gak..

Bukan NZ je, zmn tu Aishah & the fanclub popular smpai lagu dorg masuk carta Billboard 100 US. Tp lps album kedua Aishah blk Malaysia buat album melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Masing2 taknak kalah tuuu... Lantak korangla
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 07:52 AM | Show all posts
sooo? selayaknyalah untuk DSV... masa aishah dulu dia buat macam mana?
betul la apa ecah gundu kata.. what goes around comes around
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 08:46 AM | Show all posts
xkena kat diri boleh la nak chill2 bagai. teringat balik macam mana vida layan aisyah, mmg selayaknya dibahan balik oleh kak ecah. harapnya kakecah lepas ni boleh la tenang2 sikit dan biarkan fonen kertu dan attention seeker bergabung meletop woiii
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 09:48 AM | Show all posts
krisis pertengahan usia ni mmg berlaku kpd laki atau perempuan. sampai bila mahu membenci?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 10:32 AM | Show all posts
mcm ni rupanya perangai acik ecah...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha.... ntah lah labuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 12:27 PM | Show all posts
macik2 bergaduh, buruk ghupenye
jauhi socmed
kang ade yg buat tiktok lak
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 12:40 PM | Show all posts
dino replied at 18-2-2020 08:58 PM
tp manusia biasa tp geram ko dgn vida fake tu...

sejenis tak sedar diri. cuba tgk faiza bersama ...

bergaduh dgn org mcm vida ni hanya memeningkan kepala, tu sbb setengah org dia hanya geleng kepala dan diam je berdepan dgn manusia perangai entah apa2. Bagi setengah org ia dianggap lemah, tapi sebenarnya org tulah individu yg kuat sbb dia bole sabar daripada memanjangkan cerita. Kita umur makin tua ni sepatutnya makin nak hidup tenang je bukan abis tenaga bergaduh dgn org. Ini hanya pendapat umum saja.
Lagipun Aisya dah bagi pengajaran pun pada Vida dgn kes saman dia dulu. Terbukak perangai buruk vida satu malaya tgk. Manusia tak lupa.




Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 01:36 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 18-2-2020 10:21 AM
Meols Team DivaAA.. boleh??

#kosekolahtak?

tetinggal

#seemylevel


Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat fb ramai kecam aisyah ni..yg keje pramugari ckp sombong ya rabbi..tp klu tgk peel dia melayan vida tingtong tu mcm ni..perangai sbnr lebih kurang jela.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list