Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12
Return to list New
1507
View
35
Reply

Dari RM65 Sehingga RM9,600, Hamizan Pemilik Tudung Termahal Di Batu Pahat

[Copy link]

Author: bawangkecik    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2020 01:52 PM | Show all posts
coco replied at 17-2-2020 10:38 AM
tudung harga yahudi.... tp dada tak tutup sis.    #donedakwah

beli mahal2 simpan..buat solat pakai yg cap ayam je.. dah ler lutsinar..pe fungsi pakai tudung cenggitu?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-2-2020 02:24 PM | Show all posts
Boomibulat replied at 17-2-2020 10:28 AM
betul ke nilai tudung lagi lama lg mahal..nk kumpul jugakla lps ni

klu beli simpan dalm almari...yang 9600 tu..ok kot...tapi klu pakai nak jual balik....entah la...ada ke org nak beli...huhuhu....

ke tudung2 mahal ni lagi pakai lagi nampak baru....?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:52 PM | Show all posts
Boomibulat replied at 17-2-2020 10:28 AM
betul ke nilai tudung lagi lama lg mahal..nk kumpul jugakla lps ni

kalau tudung bawal yang edisi dulu dulu iols rasa berbaloi la
kakak iols banyak edisi tudung bawang yang zaman dulu

dia punya diamod sikit pun tak rosak walau masuk machine

vely vely shining
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols kenal org yg sanggup beli tudung branded rege ratus preloved.... Lupa dh nama brand tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 05:03 PM | Show all posts
matchstick replied at 17-2-2020 10:40 AM
[quote]Boomibulat: betul ke nilai tudung lagi lama lg mahal..nk kumpul jugakla lps ni[/quot
Ntah la ...

ada value untuk jual balik ??? sapo nak beli tudung ada bau kepam rambut hang ??? Rendam dalam clorox pun terbayang bayang rambut busok yang pernah dibalut tudung itu, mengarut saja orang yg cakap tudung ni ada market value . Tengok A. Aida , tudung turun value sampai free hair , agak agak tudung tudung dia buakt lap meja kt dapur
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 05:06 PM | Show all posts

hahahaha....patut lah mahal
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 06:03 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 06:04 PM | Show all posts
Mfzg89 replied at 17-2-2020 01:52 PM
beli mahal2 simpan..buat solat pakai yg cap ayam je.. dah ler lutsinar..pe fungsi pakai tudung cen ...

dipakai semasa BERSAMA dengan suami mungkin, suami pun ada fantasi kan?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 06:08 PM | Show all posts
Sama macam Aidijuma & Fareeda dulu. Ada je org sanggup beli tudung second hand, walaupun harganya dah mark up 1-2x ganda., sebab nak dapatkan collection design yg limited edition atau collection yg mula-mula sekali. Now tudung itik tinvi pulak. Tapi i percaya benda ni sekejap je, tak laa mana pun. Sebagaimana tudung Aidijuma & Fareeda yg dah sendu tu. So teori kakak ni yg samakan tudung bawal dia dgn emas amat mengarut.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 06:09 PM | Show all posts
kalau tudung dah semahal itu,
berapa pula harga baju yang
nak dipadankan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 10:46 AM | Show all posts
orang kaya tak beli tudung mahal2. rosmah pun beli tudung rm19.90. Baik kau beli handbag versace ke gucci ke dan upah fashion designer yg mahal2
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang golongan pertengahan yang beli. Yang kaya berjimat cermat kecuali cucu dan anak yang suka perabih beras.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 01:14 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 01:37 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 17-2-2020 11:32 AM
Belajar jauh2 sampai US end up jual tudung bawal rege firaun lat akak2 pprt..

scotland je bedah


but still, ya  



Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
bodoh la sape yg beli tudung monyet sekor ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
tdung mcm ni utk bli skli pkai je ke canne. byk kli pkai byk kli la bsuh lma2 buruk jgk kainnya. ke xleh bsuh mhal2 mmg kalis busuk gittew.

ye ke lama2 mcm nilai emas. tah2 tdung xlaku nk resell mmpu bt lap hingus air mata je la. tp dh klau yg pkai kaya rya mngkin esok2 xlaku pun buang je. kepuasan dpt pkai kumpul byk2 tu yg pnting .
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list