Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17576
View
267
Reply

Ozlynn Kantoi 'Mengamuk' Dalam Live Gaming Johan, Netizen Tuduh Kurang Ajar Dengan Suami!

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2020 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 17-2-2020 05:21 PM
misz_sanggul replied at 17-2-2020 05:18 PM
hampir 9 tahun kawen dgn kaki gamers dr zmn ps,pc, now phone..sgl live pubg,ml

xde pe yg best k ...


Ramai ja kaki gamer ni sekendel. Takda maknanya main game tak curang tak test market sesama gamers. Sis coba risik laki tu ntah2 hada simpan sekendel gamer.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-2-2020 05:27 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 17-2-2020 05:20 PM
Ramai ja kaki gamer ni sekendel. Takda maknanya main game tak curang tak test market sesama game ...

rs knl die mmg bkn kaki pompuan..nthle..kalo ye pun x pela..
I is redha tgula ank I yg plg kcik setahun sbb br lg lahir br 4 bln..nk kumpul duit dl

ter OT plak kang jd KRT sis heheh


Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar kat page depan ada iras2 DD
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
misz_sanggul replied at 17-2-2020 05:27 PM
rs knl die mmg bkn kaki pompuan..nthle..kalo ye pun x pela..
I is redha tgula ank I yg plg kcik s ...

Akak tau pangai gamer ni gimana. Memang bikin panas. Eh bukan gamer ja la. Suma manusia yang terlebih obses dengan hobi memasing. Semoga baik2 saja untuk sis. Biarlah laki tu main game sampai kepam. Sis pi la lawakan diri, happykan diri. Bior dia pulok yang insecure.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
misz_sanggul replied at 17-2-2020 09:18 AM
hampir 9 tahun kawen dgn kaki gamers dr zmn ps,pc, now phone..sgl live pubg,ml

xde pe yg best k ...

pulak dah... smpi tahap mcm tu dia punye ego... xpela sis.. pilih mane yg terbaik... org mcm ni dia nak senang je.. sbb dia taw semua benda dh ade org lain buatkan... semoga sis tabah dan kuat ye..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 17-2-2020 09:20 AM
Ramai ja kaki gamer ni sekendel. Takda maknanya main game tak curang tak test market sesama game ...

tula . better checkla..  kowt2 ade yg menanti...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 05:37 PM | Show all posts
one of the reason, my spouse tak nak main game. nasib. tunggulah pencen nanti, aku pun nak game jugak.

tapi lawak lah. mmg ada pun yg tak habis2 dengan game sampai apa pun tak jalan
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 17-2-2020 05:29 PM
Akak tau pangai gamer ni gimana. Memang bikin panas. Eh bukan gamer ja la. Suma manusia yang terle ...

Sama mcm aku fkr.. Lantak la ko nak main game sampai kojol pun.. Dr duk memekak penat.. Baik kita bt hal kita.. P Spa ke..salon rambut ke.. X pun leh la menepek bedak sejuk kat muka dlm umah dah laki duk sibuk main game je.. Dia bukan tgk pun ke kita.. Bt penat je memekik2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
nuril86 replied at 17-2-2020 01:02 PM
tula... tp yg lelaki tu prank sendri gelak..  bini dia senyap je... x berkutik pon... dia main2 mc ...

Rasa nak bg penampor laki dia gelak beria2 dia sorang je rasa lawak sgt kot.

Menda lawak tah gurau mende serius sampai bini nangis2 depan anak plak tu.
Untung laa bini dia sedu sedan je kalau kena hat mcm ozlyn nih hah kecut perut gamaknya hahah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sofyayra replied at 17-2-2020 07:21 AM
Adudu sama kak laki cheq. Skrg tgh zaman betta betta amende tah. Siap boleh order cross country ha ...

Akak pon tak tau dari mana dia dapat keturunan laga tuh.. Sibuk nak kacuk cari laga yg rare konon. Akak tgk sama je.. Kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 05:48 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 17-2-2020 05:29 PM
Akak tau pangai gamer ni gimana. Memang bikin panas. Eh bukan gamer ja la. Suma manusia yang terle ...

yup kte makin lame makin tua..x pela ssh dgn ank2 ms kcik2 je..
die nk mereput kut ngn game sampai tua kut

tandus kasih syg komunikasi..skrg masih berharap tp mcm xde jln penyelesaian je



Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 05:50 PM | Show all posts
ina_na replied at 17-2-2020 05:45 PM
Sama mcm aku fkr.. Lantak la ko nak main game sampai kojol pun.. Dr duk memekak penat.. Baik kita  ...

yup sbb aku biarkan je kalo x..x smpai 9 thn kut..
mslhnye I ni nk beranak bgtaw suh hanta hospital kna admit leh wat tak taw je ngadap pc..mmg kenala amukan puaka..
aku cek mgandung mmg pgi sndiri x pnh anta..suh hanta aku beranak je kut


Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 05:51 PM | Show all posts
misz_sanggul replied at 17-2-2020 05:18 PM
hampir 9 tahun kawen dgn kaki gamers dr zmn ps,pc, now phone..sgl live pubg,ml

xde pe yg best k ...

dia xtegur sapa u dalam 6 bulan, u masak dia makan x? baj2 dia basuh sendiri ka u buat?
tapi mcm biasa la alasan diorang kata baik main game kat rumah dari main perempuan kat luar.
mcm xda alasan lagi releven ja. main game satu bentuk kecurangan zaman moden.

keliling i pun ramai gamers.
ada yg moderate. ada yg fanatik.
yg fanatik ni kena biar dia kejung masa main game tu baru ada akai team gamers dia bulan dtg tolong pun. kenal pun idak.

tapi ada sorang ni, kawan mak i punya anak. kan sekarang ada game yg boleh bagi coin n redem dapat duit kan.
dia kata kat mak dia yg dia kerja syarikat it international. tu sebab dia banyak terperuk dalam bilik. makan pun dalam bilik, sekali bawak turun cawan pinggan punya banyak. ada sekali tu kena panic attack.

padahal dia main game semata. mana ada kerja syarikat it. mak dia puji melangit anak workerholic, kerja ngan company us syarikat it.
hakikat yg mak dia xtau anak dia gamers.

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Haaaaiiihhhh...

Ok la aku anggap jozlyn ni buat camni marketing je, sejak diorg menyembah ratu dgn si cyst tu, aku dah malas dah nak.follow, jd nyampah, try hard sgt,

Tp laki aku pon dl kaki game, tp now da stop da, ms dia main game dl, ya Allah, berperang je la keje aku, sebab dia jd slow sgttt, pernah aku tgal je dia, aku g je buat apa aku nak buat, so lelama dia da x main game dah.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm kalau nk sempoi pn ckp dgn husband tu xpe lg..kau aku tu pn xpe lagi..tp kalau dh tahap cm memaki tu well dh x kena kot..ko rasa xpe laki ko dh biasa..tp rempit tu bleh x simpan sket jgn tunjuk kt khalayak umum..konon x hipokrit sebut tetek2 dlm video kt ig..serius xle blah ok!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 17-2-2020 09:49 AM
Xtau knp suka sgt tunjuk grg maki laki. Laki plk tnjukbtakut bini. Pelik doh perangao selebriti. Tp  ...

Haaa kan tau xpe..kira dia laa pempuan hebat dpt tundukkan laki.bangga plak tu tunjuk spend duit laki pgg kad atm laki..mujur weii johan tu sayang kt dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 17-2-2020 10:12 AM
Laki aku pun kaki main game.. aku ok je... dah hobi dia.. leh aku layan tv,anak,rumah.. banyak ler k ...

Positifnya u.. i sakit hati kalau soalan kene ulang 18x baru berjawab.. mula la bibit2 gaduh keluar hahah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tau benda tu live, lagi dia sedap maki laki dia. Macam saje nak tunjuk pun hado
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 17-2-2020 12:28 PM
johan/ozlynn
azad jasmin/eira syazira
soeb/chucky

Hajarhanif ngan laki dia blh masuk list tak? Iols xminat sungguh jenis laki yg cam laki dia tu. Deyols masa bini tgh pantang lagi dah pomot buat review etc sampai iols rasa ngilu tengok keadaan bini dia mcm ngilu sgt dlm bilik luas kosong.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list