Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17614
View
267
Reply

Ozlynn Kantoi 'Mengamuk' Dalam Live Gaming Johan, Netizen Tuduh Kurang Ajar Dengan Suami!

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2020 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama sendu, cariklah topic baru nak up2 kan nama. Bluek.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-2-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 17-2-2020 10:12 AM
Laki aku pun kaki main game.. aku ok je... dah hobi dia.. leh aku layan tv,anak,rumah.. banyak ler k ...

Masalahnya dr video tu nmpk ozlyn bhajat ngn laki dia. Dh lm nunggu laki duk leka lyn game. Dasat betul energy si ozlyn ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 17-2-2020 10:34 AM
anggapla korang tgh tgk pentas mlm, scripted! tapi lawak part yg aku sape nak main

Kan. Biasanya laki yg mintak main ngn bini. Bini pulak mcm mintak nyawa ngn laki sbb x larat nk layan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
..dia ikut mcm mak hangkat dia..teka sapa..tu pun acah2 ja...bebel kt laki yg sama rempit..pastu wajib perli2
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
hollahop replied at 17-2-2020 11:03 AM
Dia mmg sedia maklum live.dia tau streaming tu live.  tu yg lagi seronok dia hembus lagi dia.

y ...

Ye ke johan mintak upah sbb johan ralit ngn game. Or fefeling laki mintak upah wpun laki lg syok men game
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:05 PM | Show all posts
lazim replied at 17-2-2020 09:49 AM
Xtau knp suka sgt tunjuk grg maki laki. Laki plk tnjukbtakut bini. Pelik doh perangao selebriti. Tp  ...

oomg...igt i sorg je rse mcm ni..

i rse die mcm act n propa mcm sporting dgn hsbd..sbb tu ckp pn kasar2 n slumber...so die akan dpt title

bini sporting
bini slumber
bini easy going
bini caring


its all about her....

mcm tag team la dgn hsbd die...

x nmpk mcm real...rakan artis mmg suka la die tu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:12 PM | Show all posts
MisXoXo replied at 17-2-2020 02:01 PM
..dia ikut mcm mak hangkat dia..teka sapa..tu pun acah2 ja...bebel kt laki yg sama rempit..pastu waj ...

acik cyst la tuu kan...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:23 PM | Show all posts
Mfzg89 replied at 17-2-2020 01:10 PM
okla tu..laki dia pn jenis duit bekepuk..lain ler laki tu bini tanggung malas keje sbb game.. :lol ...

haaa... point ni i setuju.
laki kalau duit berkepuk, apa isteri nak semua sedia siap.
i xrasa kaum hawa nak jadikan issue besar.

tapi kalau makan minun isteri tanggung, kerja rumah semua isteri jugak.yg laki main game tanpa henti.
relevan la isteri meroyan.

bukan semua para suami sambil main game buat duit ye x?
tapi jgn sampai main game lebih dari beri perhatian pada anak isteri ye kaum adam.

nak main game silakan, tapi jgn lupa bawak anak bini jalan2, bawak anak bini makan2.
hahaha baru la bertolak ansur.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:26 PM | Show all posts
Suchi replied at 17-2-2020 12:27 PM
Ntahnya untungla laki sayam juga siap bg pegang kad bank bagai walo bahasa bini mak aihh tengking2 ...

aaah iols ada tgk gak video tu
wlpon x kenan ngn si laki tu
tp iols puji jgk la bini dia
cool dan tenang je
lsung xde tinggi suara melenting atau apa2
tenang btul
kalau iols la mau bertubi tubi soalan iols bg kt laki iols
kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:26 PM | Show all posts
rosevelvet replied at 17-2-2020 02:03 PM
Ye ke johan mintak upah sbb johan ralit ngn game. Or fefeling laki mintak upah wpun laki lg syok m ...

kalau betul pun xperlu kot nak selak hal dalam kain sendiri.

nampak busuk ok.
mcm xda benda yg lagi menarik pulak nak diceritakan.

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik main game drpd toklaki main pmpuan lain..gitchew haa..

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ada yg percaya ke?...iols x percaya langsung..ni saja buat2 walaupun i tau dia mmg minah rempit...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kalo sore high pitch mcm tu....lg la yg si lelaki tu naik hangen...lg tinggi sorenya... Tak beradab gitu... Ckp la elok2, xsalah kot beradab dan bersabar sikit... Nanti dia dah bosan dia stop lah.. Takyah nk ribut2 sgt, marriage life mesti ada kurang lebih sikit..but at least si johan tu still mampu bg ko mcm2...mostly pasangan bergaduh bercerai sbb laki xmampu bg duit mencukupi utk kehidupan harian.. So to ozlynn bersyukur le sikit. Ada benda yg kurang tp ada yg lebih...will not be perfect!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bosan gila lakunan dua ekor monyet ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:10 PM | Show all posts
satu je nk  tanya, bila anniversary dorang ni ek?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
tak heran pun kalau scripted/propa/berpakat dulu utk streaming contents..... ramai je professional streamers yg buat gimik utk tarik viewers... tengok contoh macam pewdiepie tu je pun, ingat reaction dia tu memang natural macam tu ke? nope, overeact n extra je utk hiburkan viewers.... n kes lagi teruk, ada je streamers yg pompuan 'terlupa' nak sorok vibrator n dildo kat background... takat propa johan n ozlynn yg memang dah diketahui kaki propa ni, gelak je la bila masing2 jatuhkan maruah sendiri, yg bini tak reti hormat suami, yg suami nye pulak no komen la
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke dalam caption panjang berjela IG Jozlynhanania, ozlynn dok puji laki dia baik selalu ajak anak-anak solat
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
polkadott replied at 17-2-2020 10:18 AM
Samalah macam laki aku. Kalau hadap game, sampai subuh tak tido!

kesian awak terabaikan dek suami.. tiap2 hari ke main game?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
yela kadang terlepas juga garang singa betina bila geram sangat, orang main game bukan nak layan or tolong bini. nasib iols punya husb tak gila game, iols pun sore tak tinggi gitu kalau marah,ayat tu lebih kurang biadab tapi huhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 17-2-2020 10:28 AM
Akak pon rempit juga tp laki akak tak main game. Hobi dia ternak ikan laga.. Sampai dia lupa nak lag ...

Adudu sama kak laki cheq. Skrg tgh zaman betta betta amende tah. Siap boleh order cross country harga pun boleh tahan. Buatnya mati ikan tu tgh jalan tak ke membaziaq
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list