Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15970
View
264
Reply

Ozlynn Kantoi 'Mengamuk' Dalam Live Gaming Johan, Netizen Tuduh Kurang Ajar Dengan Suami!

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-2-2020 09:39 AM | Show all posts |Read mode
Pasangan selebriti iaitu Johan dan Ozlynn nyata sentiasa mendapat perhatian ramai. Bukan sahaja mereka berdua, malahan netizen suka melihat kehidupan keluarga itu yang meriah dengan anak-anak yang ramai dan comel.


Kalau anda perasan, Johan sering melakukan penstriman secara langsung apabila bermain permainan atas talian di laman Facebook. Boleh dikatakan bahawa pelawak itu adalah gamer yang hebat.



Kredit foto: IG



Kepada si isteri kepada suami yang gila game, anda pasti tahu tahap obses mereka terhadap permainan itu kan? Kalau boleh tak payah tidur pun tak apa, asalkan dapat berkepit dengan game tersebut.


Situasi yang sama dihadapi oleh Ozlynn apabila Johan terlampau leka main game sampai menaikkan amarahnya. Bertambah kelakar kerana bebelan wanita itu tanpa sengaja telah menjadi tontonan ramai kerana suaminya yang kebetulan sedang bersiaran langsung ketika itu.





Netizen nyata terhibur apabila melihatkan Johan terkebil-kebil apabila diamuk oleh isterinya itu. Lagi lawak kerana boleh tahan pedas juga sindiran yang disembur oleh Ozlynn.


"Main FIFA main FIFA, yang aku siapa nak main?!"

"Main game main game main lepas tu Subuh liat nak bangun. Macam SETAN mata!"

"Hadap game macam nak mati esok!"

Suami mana sahaja yang tak terkemut diam apabila angin bini tengah berpusing. Tapi bagusnya Johan sebab dia tak melawan pun dancuba menenangkan isterinya.


Walaupun mereka akhirnya berbaik pada penghujung siaran langsung itu, ada segelintir netizen yang menyelar Ozlynn sebagai isteri yang biadab kerana bercakap kasar dengan suami. Selain itu, ada pula yang cakap pasangan ini hanya propa untuk naikkan tontonan.



Kredit foto: Twitter



Apa pula pendapat anda? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:44 AM | Show all posts
jap lagi ada ler stetmen defensive dari dia..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Xtau knp suka sgt tunjuk grg maki laki. Laki plk tnjukbtakut bini. Pelik doh perangao selebriti. Tp yg ni plg pelik maki2 lki je keje. Konon cool la dpt tunjuk diri garang laki tunduk
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:51 AM | Show all posts
hahaha.aku nyampah tgk.mementang laki sayang.sesedap maki laki kat public.kalo kena tinggal aku xtau la meroyan tahap mana
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:56 AM | Show all posts
aku menyampah laki gila game mcm ni.. n tahu mcm ne perasaan bini dia.. so johan pengajaran utk uols.. lama pendam kot tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:03 AM | Show all posts
tapi laki dia tak vet thru dulu ke audio tu
sebelum share ngan satu dunia?

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 17-2-2020 10:03 AM
tapi laki dia tak vet thru dulu ke audio tu
sebelum share ngan satu dunia?

Kalau semua yang baik2 je keluar, macam mana nak naik kan view youtube diorang chuolls.

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:08 AM | Show all posts
Mimpi laaa kalau nk ckp mcm tu kat laki aku...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Rempit sungguh bahasa ozlyn
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki aku pun kaki main game.. aku ok je... dah hobi dia.. leh aku layan tv,anak,rumah.. banyak ler kerja lain dari kacau laki main game...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik Johan laki yg cool.. Bukan jenis marah2.. Kalau Kena kat laki yg baran.. Boleh bergaduh kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Samalah macam laki aku. Kalau hadap game, sampai subuh tak tido!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:18 AM | Show all posts
propa je nih
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:21 AM | Show all posts
garangnye acik ozlynn ....rasanya johan da biase ngn mulot bininye tu...kdg2 mmg rempit bebelan ozlynn ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:24 AM | Show all posts
alah nak naikkan view je tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:27 AM | Show all posts
aku pon paham perasaan ozlyn yg laki gile game..mmg stress weh..ngadap game sampai semua tak boleh buat..anak melalak ke berak ke gamee tu je die hadap. serupa takde laki semua kite terkangkang buat sirg

kalau balik umah mak die pon berkurung ngan adik adik laki die main game dari pagi ke malam tido pon dgn adik2 die dlm bilik tu. kalau korang tak hangen laki perangai gini aku saluteeeee. aku ngan anak2 kalau balik umah in laws mcm ayam berak kapor dah melopong je
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Akak pon rempit juga tp laki akak tak main game. Hobi dia ternak ikan laga.. Sampai dia lupa nak laga pipi ngan akak esp malam Jumaat.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
I kecam sekecam-kecamnya sebab dia tau johan tgh live! Dia patut jaga air muka johan sbb he ols public figure! Kalau she ols nak maki dipersilakan, kerana laki gamers pesen sebegini mmg menyakitkan ati tp dia patut cabut je plug tu pastu br hamun. Bkn buat waktu johan live!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:30 AM | Show all posts
akhir zaman
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rse 99.99% propa je si ozlyn ni..nak naikkan game rating.sbb ig dorg pon dh tuka jadi gamerz bukan retis dah..tgh verangan nk menang kereta mustang sebijik lettew..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list