Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3525
View
31
Reply

[Edisi Kaunter Pertanyaan] All About Hasnul Rahmat

[Copy link]

Author: aina_shaira    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-2-2020 04:22 PM | Show all posts |Read mode
hi uols, iouls terigin nak tahu pelakon yang berasal dari Singapura yang berbakat setaraf artis gred A walaupun kurang popular iaituHasnul Rahmat. dia ni pelakon semua filem aje, setakat ni ade ke dia berlakon drama ke?
sebab tak pernah dia muncul gosip2 pasal dia, hal peribadi dia ke, selalu muncul filem je terus.
anyone yang tahu pasal dia? hihi
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Low profile actor.. berbakat juga Hasnul ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aku_best at 16-2-2020 04:40 PM

Drama pon dia berlakon gak..iols pernah tgk drama kat tb3..dia jadi bapa fasha sandha..lupa tajuk..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
last month i terjumpa hasnol kt kl matic..kiri kanan pki earing tp dia nmpk ensem jugak wlupn berusia
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 05:11 PM | Show all posts
hari tu dia berlakon drama Suri Katriana jadi
hasben Ummi Nazeera, Ernie Zakri..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak jer drama dia berlakon
Yg jadi ayah oktovia manrose jadi pelacur tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by TravellingBear at 16-2-2020 05:23 PM

Kalau nak tengok drama2 singapore boleh tengok kat mewatch.sg ... boleh tengok kat apps jugak

Dulu dikenali sbg Toggle

Byk drama2 dorang.. ok la best jugak nengok gaya hidup org sana camne... esp rahimah rahim mmg pandai berlakon... dia dah aging gracefully pon tetap best

Suggestion nak click drama2 ..... Kasih Hilang di Sarajevo, Couple Cosmo, Saga to name a few... ada byk lagi. Ada jugak la yg kayu.... sendu jerr... tp ada jugak yg ok
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
heols slalu pi ampang point mkn mee taiwan
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Radar meols sedikit berdenting2...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Waiting......
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 08:04 PM | Show all posts
TravellingBear replied at 16-2-2020 05:19 PM
Kalau nak tengok drama2 singapore boleh tengok kat mewatch.sg ... boleh tengok kat apps jugak

Dul ...

maaf ya iols nak bersikap jujur tapi drama2 keluara singapura iols tengok kat cenel suria yaampun bosan namati level2 10 tahun lepas gitulah lagu2 diorang pon masik stuck kat zaman 90an gitu...iols layan cenel 5 n radio ria yach...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru tahu hasnul pelakon dri Singapore...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 16-2-2020 05:47 PM
heols slalu pi ampang point mkn mee taiwan

tempat feberet iols tu
jeruk lobak dia sedapp
kenapalah tak terjumpa.
tapi ampang point memang ramai retis gi sana
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Nah gambar terbaru beliau.
FB_IMG_1581855783473.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
La ..org singapore ke ..baru tau..duke tgk dia berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 16-2-2020 08:04 PM
maaf ya iols nak bersikap jujur tapi drama2 keluara singapura iols tengok kat cenel suria yaampun  ...

Kannn, walopon drama2 speaking singlish tetap la boring. Kalau Suhaimi apentah laku kat Singapore, tp kt Malaysia sangat la sendu. Sebab tu derang banyak bawak drama2 Malaysia kat tv derang, way better la......
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 16-2-2020 08:21 PM
tempat feberet iols tu
jeruk lobak dia sedapp
kenapalah tak terjumpa.

btol...jeruk lobak situ mmg sedap...aiols kalo mkn situ order mcm2..dh la portion beso....lepas mkn konfem mengah nk jln pastu kansel shopping pastu balik umah
dlu rmai retis dok ampang/uk... dlu kire tmpat have have... now retis dok kt damansara...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Suke sangat hasnol berlakon and baru tau dia org singapore..i fall in love dgn hasnol sejak dia b'lakon telemovie aku cinta padamu.naifnya i ingat hasnol yg nyanyi lagu dlm citer tu..Tapi sekarang nmpk sgt dia dah berusia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 16-2-2020 08:04 PM
maaf ya iols nak bersikap jujur tapi drama2 keluara singapura iols tengok kat cenel suria yaampun  ...

Pernah tgk kat youtube saluran tv melayu singapura.. best juga.. selamat malam maria,anak ku sayang.. best juga..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2020 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 16-2-2020 05:47 PM
heols slalu pi ampang point mkn mee taiwan

Mee Taiwan tu kat kedai mane? Sedap ke, ioul nak terjah....
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list