Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
129423
View
1989
Reply

Kepampos level 21- dua bulan hilang dari Instagram, kini Kuin throwback gambar dulu2 tak henti2 hanya utk hiburkan acik porem

   Close [Copy link]

Author: babynina30    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 16-2-2020 02:26 PM
gambar tu pon diambik dr river cruise, btw dia pernah naik cruise ke kt amsterdam

Tak pernah
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-2-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg tu wil ke jntan baru? Nmpk mcm lanre pon ada.

I nk reply psal wani budder tp rumah lama dah katup. I nk ckp, im suprised jimbo x cari pompuan lain
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 16-2-2020 02:33 PM
Yg tu wil ke jntan baru? Nmpk mcm lanre pon ada.

I nk reply psal wani budder tp rumah lama dah k ...

Kan. Kalau iols jahat, iols dah suruh adik meols yg single pegi caras jimbo. Sama2 utagha, senang balil raya. Dan yg pasti adik meols lg cun, dress up accordingly, no rantai tingkek2 dan kasut wedges setakat bergambor kt bendang kat loqstaq!
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 16-2-2020 02:33 PM
Yg tu wil ke jntan baru? Nmpk mcm lanre pon ada.

I nk reply psal wani budder tp rumah lama dah k ...

blom kawen 10 thn, skang bleh la nak layan perangai wani baddah yg mental tu
esok2 lps dh 10 thn, komfem jimbo cari pompuan lain sbb rimas dan meluat perangai wani baddah
dah la x lawa...dgn gedik busuknya
eeuwwww
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain kan kepam honeymoon phase kalah org dah nikah . hahaha . bagus ni kalau kena hinggap penyakit kelamin ke apa. baru nak insop & taubat nasuha kot lepas tu.

nah untuk renungan kepam kalau baca porem:

Sabda Rasulullah yang bermaksud: "Setiap umatku dimaafkan (dosanya) kecuali mereka-mereka yang menunjuk-nunjuknya dan sesungguhnya di antara menunjuk-nunjukkan (dosa) adalah seorang hamba yang melakukan suatu perbuatan di waktu malam.

"Sementara Allah telah menutupinya kemudian di waktu pagi dia berkata: "Wahai fulan semalam aku telah melakukan ini dan itu, pada hal pada malam harinya (dosanya) telah ditutupi oleh Rabbnya. Ia pun bermalam dalam keadaan (dosanya) telah ditutupi oleh Rabbnya dan di pagi harinya ia menyingkap apa yang telah ditutupi oleh Allah" - (Bukhori : 5608).

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau overstay atau ada isu perundangan ... bukan ke nnt kena masuk penjara bagai. Dia tak kesah ke kena tahan masuk lokap
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Lajunya construction kondo bertingkat2 kapampom. Dalam masa berapa jam siap buat piling pasang cerucuk semua. Selalunya sehari duk bergentayangan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
ben_j replied at 16-2-2020 02:09 PM
Salam. Selama ni jd silent reader je. Cumank tny, yg pic good morning (refer to previous tingkat) tu ...

Ahaaa i zoom blk gmbr tuu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 16-2-2020 04:18 PM
Kalau overstay atau ada isu perundangan ... bukan ke nnt kena masuk penjara bagai. Dia tak kesah ke  ...

Kalau dia sorang takpe, ni ada Rayyan enden sekali
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 04:56 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 16-2-2020 04:21 PM
Lajunya construction kondo bertingkat2 kapampom. Dalam masa berapa jam siap buat piling pasang ceruc ...

harus la laju, tengah tunggu punch nak update info
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 16-2-2020 02:15 PM
Wow tajam mata uols i tak perasan

Haha. Kebetulan tgk dgn tablet. Besar2 terpampang pic tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 16-2-2020 04:24 PM
Ahaaa i zoom blk gmbr tuu

Nmpk tk? Takut mata i yg kero
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
20200216_171335.jpg
ben_j replied at 16-2-2020 05:10 PM
Nmpk tk? Takut mata i yg kero


Ni ke u ?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dia ni diberi hidayah. Anak dah 3, please la set a good example. At least jangan upload jadi tontonan orang. Keep it to yourself.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ben_j replied at 16-2-2020 02:09 PM
Salam. Selama ni jd silent reader je. Cumank tny, yg pic good morning (refer to previous tingkat) tu ...

Ha.. I tertanya jugaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ben_j replied at 16-2-2020 02:09 PM
Salam. Selama ni jd silent reader je. Cumank tny, yg pic good morning (refer to previous tingkat) tu ...

Ha.. I tertanya jugaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 05:22 PM | Show all posts
Kepam..balikla malaysia kalau ada jodoh kawin dgn orang baik2, keje biasa2 pon tkpe janji duit halal & berkat tak perlu CEO 4 comp sbb ko pon bukan lawo sangat taraf marion ke, badan pon gemok kena sedar diri ye..
Jadi isteri solehah, suami balik keje hidangkan air ke makan ke..ajar anak2 buat keje sek.. Gilir2 jaga anak dgn jali simple as that pam... Tu pon kalau ko ada hati nk berubah jd baik..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ersazain77 replied at 16-2-2020 05:22 PM
Kepam..balikla malaysia kalau ada jodoh kawin dgn orang baik2, keje biasa2 pon tkpe janji duit halal ...

Kalau i jadi kepam, i sebak baca komen u ni.
What is her definition of true happines and contented life?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
nasikepal replied at 16-2-2020 01:27 PM
Alang2 kepam bagi free pussy kat amsterdam I suggest dia jalan sikit pg red light district pastu j ...

Peep show pon laku ke chuols?hehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910 replied at 16-2-2020 06:01 PM
Peep show pon laku ke chuols?hehe

Peep show mmg tipu pun uolls. Masuk coin, Pastu tingkap terbukak for 2 minutes kot. Nak keep watching kena put in more coins. Tau2 bila tingkap bukak ada badak kepam tgh striptease lol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list