Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
130203
View
1989
Reply

Kepampos level 21- dua bulan hilang dari Instagram, kini Kuin throwback gambar dulu2 tak henti2 hanya utk hiburkan acik porem

   Close [Copy link]

Author: babynina30    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-2-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 8-5-2020 04:03 PM

Tajuk agak harsh utk kak pam

Boleh merujuk kpd menopos asik celup2 here n there

Pempes pon boleh.

Pos yg 1lg boleh jgk

So sempena smlm gigih kak pam up pic bersama jejaka ceklat , defo bukan mekom.

Tyg gmbr di birai katil. Mampu?

Gila ke apa dia ni bangga buat salah.

Gmbrajah blum ditepek di rumah bru. Kena export dr rumah lamaaa
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 16-2-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20200216-071318_Chrome.jpg Screenshot_20200215-143743_Instagram.jpg Screenshot_20200216-093654_Instagram.jpg Screenshot_20200216-093646_Instagram.jpg Facepalm . Adoii

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 1-3-2020 01:31 PM

Bentang red carpet utk tetamu terhormat kita

@punchdrunkbebeh utk menepek segala pics Vday


maxresdefault.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya kan uols @babynina30, i baca as kepam mampos tajuk uols
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:01 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 16-2-2020 12:53 PM
Sebenarnya kan uols @babynina30, i baca as kepam mampos tajuk uols

same here..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2020 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha. Adesss. Kalau nk tukar kepampom mcm bese pon bolehhh
I td m di hujung sana. But i tertekan s pulakkk
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 16-2-2020 01:21 PM
Haha. Adesss. Kalau nk tukar kepampom mcm bese pon bolehhh
I td m di hujung sana. But i tertekan s ...

Hehe I comment je sebab i sebut kepam mampos.  Terpulang acik porem yg lain apa mana dorang sebut..haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 16-2-2020 12:49 PM
Facepalm . Adoii

Alang2 kepam bagi free pussy kat amsterdam I suggest dia jalan sikit pg red light district pastu jual je pussy kat situ. Mahal jugak boleh dapat seround. Tapi yg melacur situ semua lawa2. Kakpam boleh consider buat peep show Sbb tu banyak yang tua2 buat show.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
harap hanis haizi gemok akan hidangkan aksi2 yg lebih kelakar lagi lawak serta bodoh2 utk hiburan acik2 porem semua
kemon hanis
tunjukkan kebodohan kamu serata alam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw kak pam mmg kt amsterdam ke?patotla tyg hosp ams la aritu kn
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
da bertingkek2 benang dia ni
masiiihhhh lagi xberjaya menagih kasih para lelaki

sorry pam aku rasa perangai ko ni keji
tlg la buat cara mak yg da ada anak 3 bukan bbnu baru nak up
sungguh aku rasa berdosa tgk cara hidup ko ni, apakah xde rasa terdetik langsung ingin berubah?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa pergi bemukah ni yg dia tinggalkan rayyan dgn student msia tu kan. Good job kepam. Umur dah 36 perangai mcm bohsia.

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 16-2-2020 01:31 PM
Btw kak pam mmg kt amsterdam ke?patotla tyg hosp ams la aritu kn

Amsterdam hospital tak wujud.
And the gambar dia tagged Amsterdam hospital tu apartment building bukan hospital.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 16-2-2020 01:51 PM
Amsterdam hospital tak wujud.
And the gambar dia tagged Amsterdam hospital tu apartment building  ...

Iols rasa dia tgh mereput kat rumah dgn si enden sebab takde duit tapi asyik trobek gambar gambar lama tag serata alam konon bossbabe level up asyik travel sebaris elitis mcm marion dan chrystan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam. Selama ni jd silent reader je. Cumank tny, yg pic good morning (refer to previous tingkat) tu mcm ada merah2 dkt dada dia. Adakah gigitan cinta?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Zasss777 replied at 16-2-2020 02:04 PM
Iols rasa dia tgh mereput kat rumah dgn si enden sebab takde duit tapi asyik trobek gambar gambar  ...


SAVE_20200216_141035.jpg

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ben_j replied at 16-2-2020 02:09 PM
Salam. Selama ni jd silent reader je. Cumank tny, yg pic good morning (refer to previous tingkat) tu ...

Wow tajam mata uols i tak perasan
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau fly Amsterdam kantoi la dia bermastautin harom di landan. Cam kt umah ja tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:24 PM | Show all posts
Zasss777 replied at 16-2-2020 02:04 PM
Iols rasa dia tgh mereput kat rumah dgn si enden sebab takde duit tapi asyik trobek gambar gambar  ...

opkos la mereput kt rumah sambil bg vitamin kt bunga yg dibeli sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:26 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 16-2-2020 01:51 PM
Amsterdam hospital tak wujud.
And the gambar dia tagged Amsterdam hospital tu apartment building  ...

gambar tu pon diambik dr river cruise, btw dia pernah naik cruise ke kt amsterdam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list