Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
130662
View
1989
Reply

Kepampos level 21- dua bulan hilang dari Instagram, kini Kuin throwback gambar dulu2 tak henti2 hanya utk hiburkan acik porem

   Close [Copy link]

Author: babynina30       Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2020 02:35 PM | Show all posts
padan muka kepam gemuk, patot org tu tambah lg ayat bg dia sedar diri...baru ckp gemuk dh marah, tu blom tambah katik, guni beras, pinoy
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-2-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Esel768 replied at 17-2-2020 02:11 PM
Baik ngaku cepat.. Acik porum mana yg gi dm pam tu?

Kahkahkah

Marah giler dia org ckp gemuk giler. Betul la tu.. kau describe kat ig kau hebat2, org follow kau sebab nak inspirasi kurus, tapi kau gedempol tgk peha pun menakutkan... makan manis, portion makan besar, gambar edit... pastu perasan idola masyarakat... kejadah kau kepampos
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 17-2-2020 02:08 AM
tetibe haplod gambo parents ko...nmpk sgt hadap duit dr bapak ko
punya x malu si hanis haizi gemok  ...

Balik2 dia ulang gambar sama tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Esel768 replied at 17-2-2020 02:11 PM
Baik ngaku cepat.. Acik porum mana yg gi dm pam tu?

Tu belum masuk jual slimming produk lagi... bertahun2 promote PB kau buta ke apa badan kau dah makin katik dan rendang tak berbuah? Kau tengok lengan kau yang besar peha tu, sampai takde baju dah boleh masuk. Sudah-sudahlah la acah2 tu pam... kau melantak pun macam org kebulur, eeee low class betul
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:44 PM | Show all posts
curvy celah mana kepam oii...betul la kata sis surioo, kepam sgt alergic dgn word GEMOK. da ler gemok katik pulak tu.. maka mulalah di tepek nye quote2 non stop nak defend diri


dia anak beranak ejek org gigi jongang la apa la, takpe pulak. lagi busuk org yg ko ejek tu laki bff sendiri. keji dan busukss perangai ko anak beranak


yeke european suka curvy? bukan awang itam meh
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 17-2-2020 08:55 AM
Meouls x sempat bergentayang tatkala chuols membahan kepam edisi hari kekasih tach. Kepam bertanya s ...

Nak spark sangat beli je spark plug kapampom oi!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau yakin sgt body tu cantik curvy yg European suka sgt tu, nape masih nak edit2 gambar edit muka edit body bagai
Gemok kepam betul
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
tuberoses replied at 17-2-2020 02:44 PM
curvy celah mana kepam oii...betul la kata sis surioo, kepam sgt alergic dgn word GEMOK. da ler gemo ...

Dulu kan dia ada tunjuk video.. dia tanya enden dia gemuk tak? Enden kata Yes. Then besoknya dia tanya enden dia gemuk tak. Budak tu tengah tidur pun dia suruh jawab soalan dia gemuk tak? Tetaplah enden angguk walaupun tengah half asleep. So anak dia sendiri kata dia gemuk.tak sedar diri minah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
coconico replied at 17-2-2020 10:18 AM
Rupa pinoy streetwalker mencari rezeki di siang hari. That dress length - just slightly below her  ...

Acik2 pinoy duk menjual, "Sir, you want massage? "
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:52 PM | Show all posts
kah kah kahhhh

pam ckp dia curvy!!! hahahahaha...joke of the year!!! acik porum mana yg pm tu? hahaha...well done
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Size 10??!!?????? Sape la yg percaya kepam oiiii

HANIS HAIZI KAU MEMANG GEMOK GILER
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 17-2-2020 11:46 AM
Mabok terlentang atas couch dkt suzy wong tu..ni dr apa yg i pernah tau la..

Still x de sapa su ...

Ishhhhh.... Memalu kannnnnnn.. Masa ni dah cerai ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Terimakasih di ucapkan pada yg dm dia tu.... syabassssss
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha kepam sentap kah kah... Dia kata org jongang tak apa eh... Muahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Curvy pon kena tunjuk lurah baru org nak hahahahahahaa.. Eh
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:14 PM | Show all posts
tuberoses replied at 17-2-2020 02:44 PM
curvy celah mana kepam oii...betul la kata sis surioo, kepam sgt alergic dgn word GEMOK. da ler gemo ...

Hahahaha....lama tak masuk, byk nyer notifications. Yes the word GEMOK triggered her much. I dulu dah kasitau kan.  Oh ada forummer dm dia ckp dia GEMOK.

HANIS HAIZI KEPAM GEMOK YG BODOH N TAK LAWA DLL.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:15 PM | Show all posts
Gemuk yg tak sedar diri..
Malu sikit pam  & tak perlu nk justify yg ko semuanya betul & orang lain salah..
Ko anak beranak ckp psl org gigi jongangla aoa la boleh pulak
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 17-2-2020 01:34 PM
bukan hubs iza tu keje it dengan google ke apple ntah?
masyuk jgk income hubs iza tu kan

Bukan.. Keje kat MAGIC Cyberjaya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:18 PM | Show all posts
HANIS GEMOK GEMOK GEMOK
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:20 PM | Show all posts
ersazain77 replied at 17-2-2020 03:15 PM
Gemuk yg tak sedar diri..
Malu sikit pam  & tak perlu nk justify yg ko semuanya betul & orang lain  ...

Kan dia kutuk orang bleh pulak dia amnesiac, bila org kutuk dia pandai nak meroyan. Berambus lah nko balik msia, buat malu org msia jer dok UK ni. Syoo...go away n never come back
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list