Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
136330
View
1989
Reply

Kepampos level 21- dua bulan hilang dari Instagram, kini Kuin throwback gambar dulu2 tak henti2 hanya utk hiburkan acik porem

   Close [Copy link]

Author: babynina30    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2020 12:37 PM | Show all posts
Sundalnya ko ni pam. Bangga giler tayang gambar pre-berzina. Kengkonon hot, ramai jantan ajak berzina. Sedihnya hidup ko, jadi pompuan murahan pun satu pencapaian dalam hidup ko.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-2-2020 12:39 PM | Show all posts
Iols la yang si kepam kata 'kampung' masa dia menyamar jadi @wildthought. Sekampung-kampung iols, iols tak tadah *&$# kat strangers macam ko wahai Hanis Haizi. Sedih!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 17-2-2020 12:54 AM
Wani Badah transfer duit lagi uols

Bagus la dah nak balik dia. Jangan dia beli tuk Rayyan sorang sudah as unaccompanied minor ehh lupa she kena balik gak if not overstay.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 16-2-2020 08:29 PM
Tp color lanre agak berbeza sket mengikot scheme warna yg ni kak

Ooo maybe gaj... mungkin type2 dressing macam lanre
Sure Ke takde  unsur2 filter kaler kulit
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 17-2-2020 12:03 AM
kepam jeles ngan iza la tu...iza honeymoon ke bali ngn suami, badak pon pi check in kolam hotel ng ...

Off topic jap... bila  tgk gambar2 iza iolls rasa macam gigihnya la haiii ... gi hanimun setiap saat nak posing masuk ig, kesian husband dia jadik kameraman.... nampak macam nak tiru vivy sangat LOL
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 17-2-2020 12:10 PM
so acik2 forum dah boleh kebas2 tikar hijau bergulung ke untuk menyambut kepulangan PATI terulung? K ...

Adik beli pkn masa Mas sale kot

Kalau tak sorry laa
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 17-2-2020 12:28 PM
Iza employee duck ke chuols?

I directly employee la.. Sb yg iza antara yg menyumbang pd flatlay duck. Tak silap I ada 3 org yg duck hired utk buat flatlay n one of them Iza. I heard duck byr dlm 4k gak sebulan kat iza... Kiranya mcm dia bekerja la jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam all the time bergabtung kat lubricant ni sebab ko tak enjoy/orgasm ke camana
Ke kepam bagi jalan blakang ala ala bideo semb**it
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 17-2-2020 10:00 AM
so mg flatlay dlm ig dUck tu iza la yg selalu buat eh?
tp rsanya elaun dari apak pon ada jgk tu k ...

Yezza.. I pon rasa apaknya ada company.
Tp budder yg amik alih that company kan. Yg supply medical equipment tak silap I. Tp budder kata tu biz husb dia sb kalau tak camna je iza bole anta anak dia masuk brainy bunch international tu sb husb dia mmg keje IT biashe2 je kat cyberjaya tu haa
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 01:34 PM | Show all posts
betsyjohnson replied at 17-2-2020 01:23 PM
Yezza.. I pon rasa apaknya ada company.
Tp budder yg amik alih that company kan. Yg supply medica ...

bukan hubs iza tu keje it dengan google ke apple ntah?
masyuk jgk income hubs iza tu kan


Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
betsyjohnson replied at 17-2-2020 01:21 PM
I directly employee la.. Sb yg iza antara yg menyumbang pd flatlay duck. Tak silap I ada 3 org yg  ...

Ah i see. Taktau pulak iza tu buat flatlay utk duck, patut la cantik je kejadian flatlay duck tu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bak kata akak surioo, kepam triggered dgn word gemok
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 17-2-2020 01:34 PM
bukan hubs iza tu keje it dengan google ke apple ntah?
masyuk jgk income hubs iza tu kan

Tak silap keja dgn apple ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik ngaku cepat.. Acik porum mana yg gi dm pam tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:20 PM | Show all posts
Wow.. pam ko betul2 terkesan yer bila org kata ko GEMUK.

Dah memang ko GEMUK!

Kesian ko ni pam, x boleh terima kenyataan.

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:24 PM | Show all posts
hahahaha omg kepam mmg triggered dengan word gemok ye
maka mulalah she starts up segala quote apa semua empowering woman yada yada
yawnnn
so bosan.

so kau kutuk kejadian badan orang, gelakkan gigi orang lain la apa la its funny kan
bila kena sendiri directly ehh downgrade la negative la
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari u marah2 org panggil u gemok, mula nak tepek segala quotes.. baik u jaga makan sis kuin. U memang gemuk sister...u r not curvy. Farah is curvy yes, not you!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Terimalah hakikat bahawa dirimu adalah seguni beras mogul
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
zidane2011 replied at 16-2-2020 01:43 PM
Masa pergi bemukah ni yg dia tinggalkan rayyan dgn student msia tu kan. Good job kepam. Umur dah 36  ...

P*ntek eh gatal sangat nak cuba banyak jantan.. Kene hiv padan muka ko
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Gemok kutuk org cakap gigi jongang la apa la boleh pulak ye
Ko tu gemok tak sedar diri pakai size m konon, celah mana curvy
Delusional la gemok ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list