Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
129553
View
1989
Reply

Kepampos level 21- dua bulan hilang dari Instagram, kini Kuin throwback gambar dulu2 tak henti2 hanya utk hiburkan acik porem

   Close [Copy link]

Author: babynina30    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-3-2020 12:14 AM | Show all posts
beriya nk berambos dr socmed, padahal dh buat acc lain
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-3-2020 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 28-3-2020 12:14 AM
beriya nk berambos dr socmed, padahal dh buat acc lain

Serious la dia buka acc lain? Apa ig handle? Nak stalk
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 04:06 AM | Show all posts
starbuckz replied at 28-3-2020 12:42 AM
Serious la dia buka acc lain? Apa ig handle? Nak stalk

ala ig handbag ngan airbnb tu la vintagebyfashluxe dgn traviluxe

Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepams ni tak pernah bersyukur....
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kepam berlagak tak abis2... badak dah panic nak kiamat
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Selimutputeh replied at 28-3-2020 04:24 PM
kepam berlagak tak abis2... badak dah panic nak kiamat

persediaan hari kiamat dia cuma makanan/minuman je.. like seriously dek baddah???? takut sgt kebulur ye.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
jess1205 replied at 24-3-2020 10:43 AM
Tadi tengok igs budder gemok bodoh tu, suami dia marah ayden kejor maid sebab nak meludah ke maid. B ...

Dulu2 duk tgk enden gezila kurang ajar sbb salah didikan kapampom. Ni anak budder pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
kepom nak jual handbag
tgh desperate nk pakai cash ke kepom? kata autopilot income 50k bagai
takkan time2 covid ni ada org gila nk beli handbag kepam kau.sume org tgh kira duit utk musim2 survival nih
beli handbag kau pun bukan depa bleh kenyang
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 29-3-2020 05:37 AM
kepom nak jual handbag
tgh desperate nk pakai cash ke kepom? kata autopilot income 50k bagai
takka ...

Kesian hanis haizi gemok..

Tp pompuan mcm dia x patut di bantu..

Biar je..

Mana geng baik yg rajin duk derma kt dia?

X kan duk UK je minta derma?

Balik mesia ni x mo minta derma ke?

Nak jugak aku tgk si bangang abadi mana yg nak menolong..

Sapa tu dulu? Si alina ke mende ntah..

Konon mak datin ke apa..selalu beli dgn si gemok ni..

X nak bantu ke???
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 29-3-2020 01:59 PM
Kesian hanis haizi gemok..

Tp pompuan mcm dia x patut di bantu..

ntah2 yg penah tolong si gemok ni pun tgh susah hati skang ni
mana la tau kan ntah2 bisness hasben depa x jalan ke musim covid ni, or hasben memasing bakalan jobless ke
covid ni menjadikan kita sume x selamanya kaya raya
so drpd nk tlg kepom ni, baik la selamatkan diri dulu
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Wani badah dok sibuk psl kiamat,yakjuj makjuj. Pstu xhbis2 nk anxiety attack dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 29-3-2020 06:02 AM
ntah2 yg penah tolong si gemok ni pun tgh susah hati skang ni
mana la tau kan ntah2 bisness hasbe ...

Yg pasti, sesapa bisnes makanan In Shaa Allah boleh survive..

Drpd meniaga product timbang kilo..jual lifestyle..

Merasa la sapa dah nak byr ig review..

Hanis haizi gemok sama par dgn retis2 malaysia yg bodoh2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 02:47 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 27-3-2020 03:10 PM
Kalau betul pon masih bangga buat maksit. Gila punya pompuan. Pesen jalang mcm zizik kirana. X ada ...

Kenapa zizik kirana jalang pulakhari tu dengar kat radio dj tanya pasal pasangan impian.. Si zizik ni jawab taknak yg masuk club n merokok bagai.. Takkan dia pulak jalang
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 05:13 AM From the mobile phone | Show all posts
inj replied at 30-3-2020 02:47 AM
Kenapa zizik kirana jalang pulakhari tu dengar kat radio dj tanya pasal pasangan impian.. Si zizik ...

Cuba uols tgk si zizik ni punya video di utube masa concert lazada. I xsure ada lg atau x. Tp xubah mcm perempuan jalang. Pakai baju ketat dgn teks labuh, baju hijau neon lepas tergedik2 dpn tv yg mana ramcangan tu rata2 family semua peringkat umur yg tgk


Dekat melodi dia sembang paranoid , takut dgn virus, ternyata zizik hanya takut virus covid tp xtakut pon dgn azab kubur
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 05:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Annoying nya si Budder ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 09:07 AM | Show all posts
Edited by black_handbag at 30-3-2020 09:09 AM
cmf_premierleag replied at 29-3-2020 01:37 PM
kepom nak jual handbag
tgh desperate nk pakai cash ke kepom? kata autopilot income 50k bagai
takka ...

acik porem semua takde masa ok nak beli handbag mahal.. acik porem semua skrg tgh busy kira duit KWSP acc 2 sebab nak top up simpanan yang ada. acik porem pon sebok dok tgk yg mana loan leh tangguh bayar 6 bulan untuk tambah simpanan yg ada demi menghadapi kegawatan ekonomi yg dijangka kesan covid19 ni.. kekpam tau ke tidak semua ni?? ke dok je msia tp dok belek ig je hari2... eh lupa kekpam mana ada kwsp kan.. mampu tengok jelah acik porem menyimpan.. keta bwm buruk tu dah hbs bayar lom eh?? kalau dah hbs bayar lehla join acik porem menambah simpanan di saat kecemasan ni.. tapi ehh lupa kekpam mana ada pekerjaan gaji bulan..kekpam survive dgn duit org beli handbag jee selama ni .. zmn skrg org tak pikir dah nak soping melaram segala.. lgpon soping bagai nak melaram gi mana bukan leh keluar pon skrg haha..

kekpam dok merempat mana skrg? acah2 dok post perkembangan covid dr negara luar konon.. xsedar ke diri dah bertapak di bumi malayzier.. kat ig tu lain kali posla ape menteri kesihatan ckp latest, perkembangan covid latest..gigih nak bg bayangan kat acik haiyok ke konon dia tu dok obersea.. tak nak mengaku tu balik malayzier.. hina sgt ke malayzier ni udah muka tu stok2 lanchang tak yahla berangan bkn org malayzier pammm... usaha pencarian husband kokesen pon nampaknya gagal.. udah2 la tu idup la normal mcm org lain meniaga ns lemak ke tepi jalan, amik anak2 ko tu jaga elok2.. bekas laki nak jadi apa lantakla dia.. buka buku baru.,. anak ko masih boleh memaafkan ko klu hari ni ko masih mau pulang ke pangkal jalan
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 09:20 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 28-3-2020 07:22 PM
Dulu2 duk tgk enden gezila kurang ajar sbb salah didikan kapampom. Ni anak budder pulak.

annoying gile badder sekarang.. cam sama bingai cam kakak dia dah.. anak kentut pon nak pos kat ig.. macam anak org lain xkentut anak dia sorang je ke kentut dlm dunia ni?? pengotor pon ada

ke dia excited sbb anak dia bercakap.. walaupun percakapan dok repeat berulang kali kentut kentut..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 30-3-2020 09:20 AM
annoying gile badder sekarang.. cam sama bingai cam kakak dia dah.. anak kentut pon nak pos kat ig ...

Dah post anak kentut dia start dah balik post conspiracy theory new world order la apa la. X sangka wani baddah yg gedik bajet urban ni rupanya mcm makcik dalam group whatsapp yg forward kata Coronavirus ni fitnah dajjal.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 11:43 AM | Show all posts
nasikepal replied at 30-3-2020 10:41 AM
Dah post anak kentut dia start dah balik post conspiracy theory new world order la apa la. X sangk ...

kan siap panik ukuran sg dah turun banyak pastu macam2 lagi nak keluar.. eh badak udah udahlah merempan. elok xde keje ni ko hapdet resume pastu start2 la cari keje biar terbuka sikit otak tu jangan igt dajjal 24 jam
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 30-3-2020 09:07 AM
acik porem semua takde masa ok nak beli handbag mahal.. acik porem semua skrg tgh busy kira duit K ...

khueeen
ms tok alip suruh beli LV kan ms tu kepom travel merata2 dr spain italy bagai
mmg dia survive hanya based on upah beli bag org je
pastu gedik berangan tgh lockdown dgn jantan mana tah kat ig story dia yg lockdown with youuuuu tu
eh kepom...stephanie liah queensl7 yg jaaaauhhhh lg cantik dr ko tu pun dia kuarantin sorang2 je dlm rumah kt dubai tu...dia x hadap pun nk kuarantin dgn memana jantan.she just be herself.takpayah nk menipu sana sini konon ada bf ke hapa ke mcm ko
dah takde bf tu takyah la berangan bagitau ko lockdown dgn memana jantan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list