Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
136923
View
1989
Reply

Kepampos level 21- dua bulan hilang dari Instagram, kini Kuin throwback gambar dulu2 tak henti2 hanya utk hiburkan acik porem

   Close [Copy link]

Author: babynina30       Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Org cakap I pelacur pun I tak kisah ok. Tapi jangan cakap I gemuk!   - cdm hanis haizi

Kahkahkahakahkah

Best betul lawak hari ni
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-2-2020 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Curvy katanya?!! Size M? Nak kidding sape ni kepam?!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:41 PM | Show all posts
CURVY dan GEMOK tak sama yach pam!
Ko tu dah sah-sah masuk dalam kategori GEMOK!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
pcr13 replied at 17-2-2020 03:27 PM
Curvy katanya?!! Size M? Nak kidding sape ni kepam?!

Dia kata dia uk12... rasanya dia more than tht. Ptut baju ketat semcm sbb xmahu accept sbb uk12/uk14 usually paling besar sizing dkt normal store.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
I have a funny feeling pompuan ni triggered sbb masa kecik or growing up mak dia selalu cakap dia gemok or sewaktu dengannya tu yg dia triggered abis ni.

Sebab other words dont affect her as much as gemuk.

Bet u Wani pun jenis triggered ngan this word. Dah upbringing pun sama. Am not condemning their mom ok awal2 disclaimer tapi nampak pattern.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 17-2-2020 03:41 PM
CURVY dan GEMOK tak sama yach pam!
Ko tu dah sah-sah masuk dalam kategori GEMOK!

hehe kepam kan delusional . i badan berat naik 60kg pun dah rasa gemokkkk  anak i kata mama gemok lah cepat2 i berdiet kurus heheh.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 04:02 PM | Show all posts
sleepyfish replied at 17-2-2020 03:43 PM
I have a funny feeling pompuan ni triggered sbb masa kecik or growing up mak dia selalu cakap dia ge ...

I think u are right. Maybe masa kecik2 dia adik beradik memang jenis gemok n mak dia mentioned it, tu yg defensive giler when org ckp dia gemok. Jgn lah after we wrote this she will quote.....'when we were growing up our parents always told us we are fat kids'.

Mana tau kan, acik forummers penyumbang idea.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 04:05 PM | Show all posts
cendawanbonyok replied at 17-2-2020 03:48 PM
hehe kepam kan delusional . i badan berat naik 60kg pun dah rasa gemokkkk  anak i kata mama gemok  ...

Apart from tak jaga makan, ubat2 pun bleh contribute naik badan. Steroids, hormonal n fertility drugs can make us double our size too.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
gemok
katik
kerak
kepam
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam ada limited vocab...tak boleh bezakan antara gemuk and curvy..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mewo replied at 17-2-2020 02:20 PM
Wow.. pam ko betul2 terkesan yer bila org kata ko GEMUK.

Dah memang ko GEMUK!

Memang ko gemok pon pam.. Kalau tak gemok xde ko nak edit gambo ko sampai senget benget dinding pintu bagai.. Pastu pakai filter kepala kecik tek layut ko tu gedabak beso..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 04:23 PM | Show all posts
I mengaku i gemok, pakai size 12 ke 14 kdg2.
x salah pun mengaku. janji i sihat.

yg mokcik ni, defensive sgt dah nape...
salah la org yg DM dia tu. dia x gemuk SAHAJA. dia gemuk dan nampak ermm x bersih.
it hurts tp i tau dia baca sini.. pls do something ya..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
azie.dz replied at 17-2-2020 07:05 AM
Ishhhhh.... Memalu kannnnnnn.. Masa ni dah cerai ke

Baru2 cerai..

Masa2 ni kan dia berkenalan berkawan dgn farah rose and friends tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik forum gak dipersalahkan. Padahal acik2 forum je kawan u kak pam. Hakikatnya pam, u bukan gemuk di mata acik forum saja, u mmg gemok di mata dunia, pam.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanis

Orang kata kau gemuk boleh pulak nak sentap , trigger

Kau siap share gambar orang gemuk boleh pulak ? Kau tak tahu orang mcm tu dia jd gemuk gila sbb ada penyakit

Kau jadi gemuk gila sbb kau pemalas !! Beza yee

Kau kutuk gigi orang boleh ? Siap gelak . So bolehla aku kutuk gigi kau juga kan ?

Aku jarang bsuara tp aku paling tak tahan perangai mcm nie. Kau nak jadi apa jadila tp pleasela jgn perasan kau mangsa body shame bila kaula sbnrnya frontline kalau part kutuk orang . Siap ajar anak anak lg

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 04:46 PM | Show all posts
dahgems1.jpg

dahgems2.jpg

dahgems3.jpg

marah nau kakpam
dan2 pakai size M

wearingsize12.jpg

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 04:50 PM | Show all posts
mirrormuch.jpg

prrffttttttt now look who's talking
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut org yg dm dia tu tutuh sekali ayat.. Dah tau gemok so tak payah nak cakap orang tu jongang laa.. Ape laa.. Macam awak lawa sangat.. Gemok
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 17-2-2020 04:33 PM
Baru2 cerai..

Masa2 ni kan dia berkenalan berkawan dgn farah rose and friends tu

Owhhhh... Tp dia yg teruk sampai. Ke london dok jantan jantan je keje
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru kena kutuk gemok dah keluar quote islamik bagai.. Berzina tadah puk* kat macam2 jantan xfikir dosa pulak.. Org lain punya kekurangan ko kutuk dengan anak ko yg tak comel langsung tu.. Ko cakap funneh hina fizikal org kan.. So acik2 bawang porem feel funneh jugak kutuk ko pam.. Tak payah nak triggered sangat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list