Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9552
View
162
Reply

NEELOFA bakal bintangi Filem di Indonesia Bulan April Ini, Sudah mempunyai Manager di Indonesia dan Tutor Bahasa Indonesia dan Bakal berulang alik menetap di sana.

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-2-2020 11:09 AM | Show all posts |Read mode
Edited by lolipopbiru at 16-2-2020 11:13 AM

Dikhabarkan Neelofa sudah melantik seorang pengurus di Indonesia sebagai persediaan untuk menembusi pasaran Filem Indonesia Tahun Ini.

Beliau juga turut mengupah personal tutor selama sebulan untuk mengajarnya bahasa Indonesia.

Sama sama kita nantikan kerjaya baru Neelofa di Indonesia.


  

  


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 16-2-2020 11:16 AM | Show all posts
Neelofa Guna Khidmat Tutor Belajar Bahasa Indonesia



Pelakon dan pengacara Neelofa menggunakan khidmat tutor untuk belajar Bahasa Indonesia.

Usaha terbabit dilakukan oleh bekas hos MeleTOP itu sebagai persediaannya menembusi pasaran negara jiran.

"Kini saya dalam persediaan untuk mengintai pasaran dunia hiburan serta mengembangkan perniagaan di Indonesia.

"Sebagai persiapan awal, saya kini menggunakan khidmat tutor untuk belajar Bahasa Indonesia dan dia datang ke rumah untuk mengajar saya.

"Agak sukar sebenarnya belajar bahasa mereka, tetapi untuk menembusi pasaran di sana, saya memang kena belajar bahasa pertuturan mereka.

"Untuk naik dengan cepat dan dikenali oleh peminat dan rakyat negara jiran, saya wajib menguasai bahasa Indonesia," katanya.

Tambah Neelofa, kini dia dalam perbincangan untuk menyertai sebuah projek filem di Indonesia.

"Semuanya masih dalam perbincangan dengan penerbit di Indonesia. Insya-Allah, jika tiada aral, saya bakal membintangi filem di sana.

"Jika perkara ini menjadi satu kenyataan, saya akan mendedahkan butiran lanjut kepada orang ramai kelak," katanya lagi.

Neelofa ditemui di majlis pelancaran wajah baru jenama Naelofar di Menara Ken, Taman Tun Dr Ismail, Petaling Jaya malam tadi.

Memperkenalkan logo baru dan laman web terkini, perubahan ini dilakukan selepas lima tahun jenama ini ditubuhkan.

"Selepas lima tahun, saya dan seluruh warga kerja di belakang tabir Naelofar mahukan perubahan untuk melangkah lebih jauh lagi.

"Logo baru ini turut memaparkan warna jenama terkini iaitu jingga yang mencerminkan kekuatan dan keberanian," kata Neelofa.

Bersempena dengan wajah baru ini juga, Neelofa turut melancarkan koleksi 'The Go Far Collection' yang menampilkan identiti terkini Naelofar yang lebih segar, 'edgy' dan moden.  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Tolong la jgn mrmalukan diri sendiri colab dgn indon caprut plak. Ko berniaga je
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
ayoyo bakat apa yg dia ada ni? semua kayu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 11:36 AM | Show all posts

murah rezeki loff


Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Misi dia utk kembangkan bisnes je tu, kukuhkan brand kat sana. Setakat kena kutuk fesyen pelik, berlakon kayu ada apa hal, dia dah lali, lagipun yg bekap pun ramai,  janji fulus masyuk
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazz pergi indo n sg..hajah pon nk jugekkkk..hmm
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:28 PM | Show all posts
filem apa? jangan hujung2 kutipan tak sampai satu ribu ringgit sudah... tu pun di kira juta2 rupiah di sana
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Die mesti nak naikkan nama die di indon dan disamping itu jenamakan bisnes die sekali..indon punye org la havoc..kalau dah suka org tu.abih laku keras segala bisnes..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ok, harap indonesia akan claim neelofa pulak lepas ni, pastu ada mana2 "kerabat" indonesia masuk meminang, kawin & terus menetap kat sana ye... Amiiiiiiiin
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku nak padankan muka fanatik jahlop jer..hahaha..konon indon bukan level jahlop.. kat forum, kat IG kemain fanatik..tgk ape jadi...cashhhhh..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dah tu kita nak kena gelabah tetek ke tak ni??
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:52 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 16-2-2020 01:38 PM
dah tu kita nak kena gelabah tetek ke tak ni??

kena sis...sambil menjoyah sambil lambung2 ketet sebegitu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
yonq replied at 16-2-2020 01:29 PM
ok, harap indonesia akan claim neelofa pulak lepas ni, pastu ada mana2 "kerabat" indonesia masuk mem ...

Ameen! semoga makbul dia chuols. kekekekke
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:02 PM | Show all posts
dia nk kembankn bisnes tu kt sana...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah MO sama jah mcm dulu.. Bukan nak berlakon mana pun. Sekadar nak kembangkan bisnes kat sana.. #tibaiuntaindonesia
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Pegi la, duduk sana terus pun takpa. Mesti fake bunyi lopak try hard speaking indon
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:20 PM | Show all posts
Alhamdulillah. Selamat maju jaya kepada Neelofa dan artis2 lain.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:21 PM | Show all posts
doubleA replied at 16-2-2020 02:15 PM
Pegi la, duduk sana terus pun takpa. Mesti fake bunyi lopak try hard speaking indon

Hmmmm.... kakak.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik pulak baju dia dalam vid tu.. leather jacket ke tu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list