CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1635|Reply: 0

[Miscellaneous] FINGO|CARA PROMOTE|MARKETING POWERFUL PALING BERKESAN

  [Copy link]
Post time 16-2-2020 08:43 AM | Show all posts |Read mode
Edited by eraapps at 16-2-2020 08:55 AM

Nak buat duit banyak dengan bisnes Fingo perlu kena caranya. Sebaik mana pun platform bisnes, kalau cara marketing dan promosi tak betul, tak kemana juga. Kalau korang betul nak berjaya dengan Fingo, nak dapatkan cara power marketing Fingo, guna kaedah Niche Marketing, baik untuk membuat jualan produk mau pun nak mencari agen/affiliate di bawah anda.

Yang dah join Fingo (tak kira network mana pun) atau yang baru nak jinak jinak dengan Fingo atau kalau pun korang ada buat bisnes lain, tapi nak dapatkan cara promosi dan pemasaran powerful, korang kena tengok video di bawah ini:



Betul ke Duduk Diam Pun Boleh Dapat Duit di Fingo?

Ya..betul..dengan syarat korang dah set up dan lakukan Niche Marketing dulu. Dalam apa jua bisnes, marketing adalah penting. Kalau korang buka restoran, menu banyak dan sedap malah nak sanggup bagi makan free...restoran korang tetap sepi kalau tak ada sapa yang tahu tentang apa yang korang sediakan!. Akan sia sia saja.

Peluang bisnes Fingo memang baik, mudah malah macam tak ada modal jer (sebab beli barang yang sama nilai dengan duit RM199 yang dibayar, malah dapat lagi cash back tunai RM200++ dan lain lain, kira berbaloi sangat lah). Barang barang di Fingo pun kebanyakannya lebih murah di tempat lain. Ramai orang nak berjimat. Tapi kalau mereka tak tau tentang Fingo, mereka tetap akan beli di tempat lama juga. Tu sebab apa yang baik ni, sebarkan dan biar ramai yang dapat info. So ramai yang akan ikut join atau shopping di Fingo dan korang dapat komisyennya.

Jom tengok Video Panduan Niche Marketing ni dari Sifu Fadzly yang sekarang ni serius "full swing" dengan Fingo dan dah collect menjurus ke 6 figure income pun (dalam tempoh kurang setahun). Malah korang juga turut disediakan berbagai Web/Landing Page peribadi percuma untuk memudahkan lagi korang jalankan bisnes Fingo, tak hanya di Malaysia malahan di luar negara (landing page pelbagai bahasa). Selain itu disediakan juga E-Book Buat Duit Fingo buat korang yang nak mendalami teknik buat duit efektif di platform ini.

BerFINGO lah dengan cara yang betul & efektif! Baru boleh buat untung besar!

Salam sukses & muga usaha kita semua diberkati






Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 05:42 PM GMT+8 , Processed in 0.228771 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list