Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
36252
View
682
Reply

Najanirah and Elly Lim yang super duper kaya, hidup mewah, hermes kaler paddlepop, naik private jet. Kalah retis!

[Copy link]

Author: dudaberhias       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-2-2020 04:20 PM | Show all posts |Read mode
Edited by dudaberhias at 24-2-2020 04:17 PM

Ok, iolss tahu thread ni bakalan sendu... tapi sape2 kenal tak najanirah ni siapa? who is she?
Lifestyle dia mewah gila dan of kosss she's soo classy from tip to toe

Naik private jet tiap2 minggu, dan boleh kata tiap2 bulan pergi melancong.

Dan dia ada koleksi hermes yang banyak, Himalayan birkin 30 yang bernilai cecah ratusan ribu hingga juta pun dia ada...
Kemewahan dia datang dari mana ye? ada business ke? tengok memanjang je duk melancong...

  

https://www.instagram.com/najanirah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak, i tak tau siapa dia. Baru tau kewujudan dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2020 04:23 PM | Show all posts
Her himalayan birkin 30 or 35
  


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2020 04:23 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 15-2-2020 04:22 PM
Tak, i tak tau siapa dia. Baru tau kewujudan dia.

tu la kan... who is she?
lagi kaya dari tinya or tin esmila...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2020 04:27 PM | Show all posts
Hermes Birkin 35 Niloticus Crocodile Himalayan Palladium Hardware
A 35cm Himalayan Birkin is possibly the rarest and most desirable handbag in the world. This bag features a subtle coloration, done in Nilo Crocodile, that is meant to evoke images of the majestic Himalayan mountains. This dyeing process takes many painstaking hours to complete, as the lighter the hue, the more difficult the process. That coloration is paired perfectly with Palladium Hardware. The interior is done in Gris Cendre Chevre Leather and features one zip and one slip pocket.



Ok ada kesilapan dalam harga birkin tersebut.. harga pasaran ialah

$295,000.00

bersamaan

RM1,221,742.50

Beg ni di pakai oleh kylie jenner dan jefree star
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
wowww heshe dah kawen lum ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2020 04:33 PM | Show all posts
PintuKayu replied at 15-2-2020 04:30 PM
wowww heshe dah kawen lum ?

tak sure lah... maybe heshe isteri kedua atau ketiga billionair dubai?
mewah betul lifestyle dia...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Isteri letiga tan sri azman kan ce google
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2020 04:52 PM | Show all posts
uuulelele replied at 15-2-2020 04:50 PM
Isteri letiga tan sri azman kan ce google

betul ke? no wonder lah very the rich... tapi dia duduk di dubai betul ke isteri tan sri azman... entah2 isteri pemerintah dubai kayo rayo
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:52 PM | Show all posts
Tak cantik sgt lahh tapi betul jugekk sapekah dia...kalau sexy adalah kot simpan.
Maybe kaya keturunan..bisnes byk2 bukan dia kena pi hari2
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tan sri azman mana ni chuols? Kalo dia wife ke3, yg 1 dan 2 haruslah sama mewah, atau lebih mewah
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan pernah dibincang ke pasal pempuan ni di tered mana entah pasal life dia yang super lavish

bini no 3 tan sri azman weststar kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Simple and relax je...  cantik
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-2-2020 04:52 PM
betul ke? no wonder lah very the rich... tapi dia duduk di dubai betul ke isteri tan sri azman...  ...

Tan sri sted azman. Westar
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:54 PM | Show all posts
mewah lifestyle dia...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2020 04:56 PM | Show all posts
uuulelele replied at 15-2-2020 04:54 PM
Tan sri sted azman. Westar

wauuu airline company.. no wonder sheolss tiap2 minggu pergi cuti naik priv jet khenn very classy setiap kali naik priv jet pakai hermes... bertukar2 kaler ok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2020 04:57 PM | Show all posts
Edited by dudaberhias at 15-2-2020 05:00 PM

Lumrah hidup, kalau dah kaya mesti hidup berpoligami. Memperkenalkan isteri ke-3 Tan Sri Syed Azman yang bernama Tengku Puan Sri Najatul Munirah. Menurut isterinya ini, mereka berdua tidak membuat penampilan bersama di Malaysia.

Segala masa yang terluang adalah di luar negara. Tan Sri mungkin tak nak orang tahu yang dia berpoligami. Isteri muda ini sungguh manis dan cantik.

Tan Sri Syed Azman adalah pemilik dan boss besar Syarikat Weststar. Kaya tak terhingga sampai mempunyai beberapa pesawat peribadi dan helikopter. Kalau main golf, dia akan pergi naik helikopter. Orang biasa naik kereta saja. Beginilah kehidupan orang melayu kaya ke-4 di Malaysia.

Moga perkahwinan Tan Sri Syed Azman dan Puan Sri Tengku Najatul bertahan sehingga sepanjang hayat.



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2020 04:59 PM | Show all posts
joy_ah replied at 15-2-2020 04:53 PM
bukan pernah dibincang ke pasal pempuan ni di tered mana entah pasal life dia yang super lavish

b ...

entah tak pastilah.. tu yang meolsss buka thread ni... kaya betul sheolsss
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo Westar.. No wonder.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kwn sorg forumer dulu kt thread ig-er
I tak igt forumer mana.

Tp dgr2 dh tak bersama tanseri lg?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list