Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
532
View
17
Reply

[Tempatan] .. 4 lagi pesakit Covid19 sembuh sepenuhnya. Tahniah PH

[Copy link]

Author: pyropura    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-2-2020 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Malaysiakini
20th Anniversary
UTAMA
TERKINI
PARLIMEN
PILIHAN EDITOR
SUKAN
SENI & HIBURAN
GLOBAL
KOLUM
SURAT
LAPORAN KHAS
ULASAN
WAWANCARA
LENSAKINI
KINITV
MAKMAL BERITA

4 pesakit Covid-19 pulih sepenuhnya, dibenar pulang

14 Feb 2020, 5:06 petang (Dikemaskini 14 Feb 2020, 5:06 petang)
Berita

A A
Menteri Kesihatan Dr Dzulkfely Ahmad mengumumkan empat individu yang dijangkiti Covid-19 dibenarkan keluar hospital hari ini selepas sembuh sepenuhnya daripada jangkitan berkenaan.

Menerusi Twitternya, Dzulkefly berkata pesakit berkenaan merupakan kes pertama, kedua, ketiga dan kelima daripada 19 kes yang dijangkiti Covid-19 sejak kes pertama dikesan, 25 Januari lalu.

"AlhamdulilLah! 4 individu yg dijangkiti COVID-19 iaitu kes 1,2 3 dan 5 telah dibenarkan pulang hari ini. Jumlah kes COVID-19 telah sembuh sepenuhnya dan dibenarkan pulang sehingga kini adalah 7 daripada 19 individu yg dijangkiti COVID-19.

"Tahniah & Jutaan terika masih kakitangan hospital KKM!" ujarnya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2020 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kami, negara nan mendunia health system nya   . @nentel
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 02:30 AM | Show all posts
just nak tau?? apa kaitan ngan PH yer... bukan doctor yg mengubat pesakit ker?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah, bangga dengan health system kita
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
ohhhh kalau benda baik hasil berkat pee esh... kalau benda buruk jadi tang tu petik "zaman bn pun lagi teruk".. apa bodoh la pemikiran macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
yg sembuh semua ni bergantung pada sistem imun masing2 je la kan? ke ubat ape yg hospital bagi?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 08:11 AM | Show all posts
Masya Allah.. hebatnya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-2-2020 07:43 AM
ohhhh kalau benda baik hasil berkat pee esh... kalau benda buruk jadi tang tu petik "zaman bn pun la ...

khen... pdhl track rekod elok tu dr zaman bn.. ph apa benda depa tahu.. bodoh mcm
macai jua
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah menteri menteri PH, good performance
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
tahniah PH? sapa yg ubat? Menteri PH ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah utk para dokter n kaki tgn hospital. Pasti depa pun riso takot2 berjangkit
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ketok sikit kepala 4org ni..
Dari ground zero sibuk dtg menyebar penyakit ke malaysia..
Menyusahkn rakyat malaysia.
Tak blh ke duk diam je kat china tu. Jahat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sila jemput lebih ramai rakyat PRC... mohon bercuti ramai2 di Putrajaya
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Soalan....belum ada ke pemintaan drp prc .....tuk bantu mereka..??? kan terbukti kerajaan Msia mampu menyembuhkan pesakit yg dijangkiti corona virus ni??????? mohon pencerahan.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mandear11 replied at 15-2-2020 02:30 AM
just nak tau?? apa kaitan ngan PH yer... bukan doctor yg mengubat pesakit ker?

Bukti tindakan dan keputusan gomen PH soal Korona tu tepat dan betul
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2020 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ikankeringmurah replied at 15-2-2020 09:12 AM
tahniah PH? sapa yg ubat? Menteri PH ke?

PH dah malukan lobai2 yg menyalak2 kata tindakan PH itu.bodoh. Now lobai dah termalu sendiri.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 15-2-2020 03:35 PM
Soalan....belum ada ke pemintaan drp prc .....tuk bantu mereka..??? kan terbukti kerajaan Msia mampu ...

Kat China pun dah hampir 5k sembuh. Negara2 lain pun ada yg sembuh juga
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 07:28 PM | Show all posts
pyropura replied at 15-2-2020 05:14 PM
Bukti tindakan dan keputusan gomen PH soal Korona tu tepat dan betul

apa yg betul pasal korona?? just nak tau je... keputusan benarkan warga china masuk malaysia ke???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116849s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list