Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2416
View
60
Reply

[Jenayah] 'Saya merasa kecewa! Pegawai penguatkuasa itu harus meminta maaf kepada mangsa yang merupakan warga emas dan MPSJ perlu melatih penguatkuasanya' - ADUN Subang Jaya Michelle Ng Mei Sze

[Copy link]

Author: I.am.PH       Show all posts   Read mode

Post time 14-2-2020 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Azharitubunga replied at 14-2-2020 11:14 PM
Malang xberbau... Walaupun tua.. mampu membunuh..
Kisah driver taxi isi ngv
Tua jugak kan?

cuba yg sembang jgn pukul org tua tu kena skali.. nak berqasidah pantun bagai ke?

sembang leh la.. mcm macai sembang jgn gelabah tetek isu virus tuh haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 14-2-2020 11:17 PM
cuba yg sembang jgn pukul org tua tu kena skali.. nak berqasidah pantun bagai ke?

sembang leh l ...

Len kali.. kalau apek tua pukul guna payung
Penguatkuasa kena cakap 'i love u'
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Apek tua tu bodoh gak halang tugas penjawat awam. Siap cari pasal pukul mamat tu dgn payung.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Azharitubunga replied at 14-2-2020 11:20 PM
Len kali.. kalau apek tua pukul guna payung
Penguatkuasa kena cakap 'i love u'

dah la ganggu keje penguatkuasa.. pastu dibackup plak puak2 dap tak sedar diri ni

alasan ko tua kena hormat.. ala paying je kot haha

hipokrit ni klau sembang bkn main
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Austronesian replied at 14-2-2020 11:20 PM
Apek tua tu bodoh gak halang tugas penjawat awam. Siap cari pasal pukul mamat tu dgn payung.

tu aku ckp die yg cari psl dibackup plak.,
mentang2 dap ade kuasa skrg.. sepenggal jelah..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Adun Ada kuasa meh? To instruct civil servant?

Rule of law Mana dia pakai ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Is this not corruption of the highest order?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
So penguatkuasa sekarang tadah je bila kene abuse on duty?

Nganga mulut bila kene ludah mcm macai PH telan kencingan Tuan politaik dia?

Gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah jadi adun pon bodoh... walau pon apek tua bukan hak dia nak pukol penguat kuasa... dasar apek cibai bodoh.. kalu camtu lain kali dah buat salah parking keta pegi pukol penguatkuasa.. banyak cantik muka koo
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruknya la BM seorang yg mengaku dia warga malaysia dan seorg adun...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin berlemak la leluhur
Pemabuk dibela
Pemukul guna payung dibela

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mpsj ni bagus. Tegas betul. Kejap je dah kena saman. Kalau dekat taipan tu mpsj bagi muka, habis jalan tu manusia tak guna park merata. Pok cik tu sesedap rasa pukul penjawat awam takde pula adun ni nak bising. Sama macam adib kena... Nasib pak cik ni tua dan tiada geng, kalau tak pegawai tu yang kena.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
abis si tua tu pukul orang takpe la sebab dia tua?
bak kata abang jamil.. dah tua pun bodoh..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenis bangsa yg x de adab....
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
kasibiman replied at 14-2-2020 11:26 PM
So penguatkuasa sekarang tadah je bila kene abuse on duty?

Nganga mulut bila kene ludah mcm macai ...

ikut kata cacai gituh la.. tak baik berkasar dgn org tua taww.. tu mujur payung.. klau ade parang pun kena sengih tawww haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
harisbee replied at 14-2-2020 11:55 PM
Jenis bangsa yg x de adab....

yg takde adab ni cina dap jah
kwn2 aku cina ok jah.. tp educated bkn jinjsng mari.. dan yg penting bkn ahli dap...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 12:12 AM | Show all posts
padam muka

sebelum PRU dulu konfem berbondong2 forumNer melayu sokong apek tu kunun nak tunjuk tak rasis

sekarang orang melayu dah tak mudah kena tipu dengan bangsa yang suka play victim lagi dah

sorry ye.. majority wins
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa pulak kene mintak mahap. Apek tua nak mampus tu yg start dulu. Dah la buat salah paking merata. Kalau penguasa tu tak bertindak mesti apek tu pukul byk kali.. tgk laa camnee pemandu bas melayu tu.. tak melawan lagi kene hempuk..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 01:20 AM | Show all posts
harisbee replied at 14-2-2020 03:55 PM
Jenis bangsa yg x de adab....

bende senang. ikut peraturan takde masalah. yang bangsa sekor ni tu hari yang ahso ugut gertak dengan stereng lock tu pun
sama jugak kan ?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 01:33 AM | Show all posts
Jenih dok provoke, cabar2 ni tak payah play victim sangat.. Mesti ada trigger point yg hang sebut sampai mamat tu guna physical touch... reap what you sow la apek..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list