Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234
Return to list New
8590
View
61
Reply

Bergambar Dengan Gadis-Gadis, Kesetiaan Tauke Jambu Masih Dipersoal

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 20-2-2020 08:41 AM | Show all posts
meh akak jawab soalan bini dia tu. anak mu tu muka ikut laki mu. tak comel
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-2-2020 09:19 AM | Show all posts
ade kot last year ternampak tauke ni 'memenuhi undangan' birthday party kat club mana ntah. Aku tak boleh nak brain jenis lelaki masuk club nyanyi lagu dengan perempuan jenis mcm tu while your wife at home struggling with your kids. mana hati perut kau eh? even provide maid pun takde ke rasa nak borak dgn wife anak2?

in that post my kenalan dok memuji tauke ni best la ape la, i still rasa how cheap and low this type of men.

same goes with people in that party yg x tau nak respect family org lain.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list