Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8237
View
61
Reply

Bergambar Dengan Gadis-Gadis, Kesetiaan Tauke Jambu Masih Dipersoal

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 15-2-2020 05:09 PM | Show all posts
lantakkan mamat muka pecah umah ini
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Tauke ni level tak ensem tapi bajet playboy..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 08:10 AM | Show all posts
0kalau just bergambar jer pun apa la perasaan si isteri kan
jadi suami tu jaga la perasaan isteri sama
tapi emmang betul la
lelaki kalau jenis kaki pompuan susah nak berubah
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 15-2-2020 07:30 AM
Guys if one day si tauke jambu ni dah tua pastu kuar citer die melarat pastu anak2 tak nak ambil tah ...

Mujur if sempat tua..hrp sempat gk bertaubat berubah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ikus ondok.... ala minah2 tu ajak.bergambar je..mcm si isteri sblm menjadi sah juga... paham la laki awak sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:02 AM | Show all posts
September14 replied at 14-2-2020 06:41 PM
X padan dgn muka pecah rumah

Setuju, macam laa rupa tu penuh dengan ke-macho-an melampau
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam mana la perempuan boleh berselera dengan muka spesis cencorot ni. Ramai lagi lelaki single yang masuk kat luar. Yg pi caras pelawak poyo muka rodent ni dah kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:39 AM | Show all posts
Tauke ni umpama simbol lelaki gatal yang ada kat Malaysia ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:43 AM | Show all posts
Benang ni penuh dengan cacian sepadan dengan perangai gatal si tikus bendang
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:01 AM | Show all posts
tak lama lagi si pencaras akan dicaras..

hidup sentiasa dalam kebimbangan
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmm {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:40 AM | Show all posts
Woww..tauke..smpai bini 4 ye kamu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 10:59 AM | Show all posts
sian bini dia... terpaksa follow the flow.  risau ke laki pecah rumah dia gi ke betina lain,  dia pun pakai la seksi n free hair.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 11:04 AM | Show all posts
apesal penggatal kebanyakkan muka pecah rumah?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 03:13 PM | Show all posts
really? this guy is still relevant in thi so called malaysia entertainment industry?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 09:12 PM | Show all posts
wow tak menahan, belt Hermes tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 12:02 PM | Show all posts
cuba bagi sket gmbr dia ngn awek mana.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 02:32 PM | Show all posts
eyansss replied at 14-2-2020 08:00 PM
asalnya aku bersimpati dengan isteri dia sebab laki punya la berlagak beli kasut riban2 taoi isteri  ...

fuhhh.. beli kasut riban, gambar pakai belt H...
bini kena bukak buku merah? tp logik gakla.. dah lama tak menang ape2 kan...
nak melawak.. tak lawak sbb harap arwah pak yus je yg klakor dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 02:59 PM | Show all posts
AshkieLa replied at 19-2-2020 02:32 PM
fuhhh.. beli kasut riban, gambar pakai belt H...
bini kena bukak buku merah? tp logik gakla.. dah ...

jarak beli kasut dengan isteri bersalin tak jauh...  sebab tu la aku kondem...  hahaha...  masa tu dia memang tengah berduit sangat2...  bongkak tak habis wooo masa tu...  ekekeke...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 03:02 PM | Show all posts
eyansss replied at 19-2-2020 02:59 PM
jarak beli kasut dengan isteri bersalin tak jauh...  sebab tu la aku kondem...  hahaha...  masa tu ...

berkira nya dengan bini... tapi bini pun sendiri tempah cari orang yg tak semenggah.. rasaiin lo.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list