Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12
Return to list New
2507
View
37
Reply

Wanita Gantung Anak Sendiri, Buat Seks Dengan Anjing

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Post time 14-2-2020 10:09 PM | Show all posts
Kesian budak2 tu mati diusia muda...anak2 syurga.

Anjing tu elok diam2 buat bodo

Musti pompuan tu yg ghairahkan dan
bj kote anjing bagi stim lalu merogolnya.


Kesian jugak anjing tak bersalah tu dirogol

Musti anjing tu murung trauma seumur hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Berita ketahian apekah aku baca nih???{:cryrun{:cryrun{:cryrun{:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Sakit mental ni. Kesian budak2 tak tahu apa apa
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 11:29 AM | Show all posts
huh mental betul...kesian budak2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Mental. Jijix.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 12:11 PM | Show all posts
Macam sakit je mentel.. orang biasa tak kan nak buat mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Pening lalat....
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Redskin replied at 14-2-2020 06:09 AM
Kesian budak2 tu mati diusia muda...anak2 syurga.

Anjing tu elok diam2 buat bodo

dahsyat nya imagination lobai red ...tidak mampu untuk di imagine oleh manusia normal ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:49 PM | Show all posts
sarah82 replied at 14-2-2020 06:45 PM
Aku selalu layan crimer investigation documentary kat utube.. Depa mmg trace carian google.

Boleh tepekkan link nya x? Sbb iol pun suka bnda2 mcm ni, tq.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 15-2-2020 04:49 PM
Boleh tepekkan link nya x? Sbb iol pun suka bnda2 mcm ni, tq.

Ni antara criminal investigations yg iols suka layan

https://youtu.be/QD_yvevKhF4
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila
ank sendiri plak tu mati
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Acaner dia main ngan anjing.. tak tercapai dek akal. Selalu Nampak anjing taram anjing. Baru2 ni ada kt fb kucing cuba buat tak senonoh dgn budak laki tgh melalak. Apa dlm kepala kucing tu ek? Mcmane dia tau tu vontot budak tu... eh.. meraban betol la..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 08:33 PM | Show all posts
comelnya anak2 dia..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 03:23 AM | Show all posts
sarah82 replied at 15-2-2020 04:53 PM
Ni antara criminal investigations yg iols suka layan

https://youtu.be/QD_yvevKhF4

Ok tq, ni iol tngh tnggu video ni loading haha.

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 16-2-2020 03:23 AM
Ok tq, ni iol tngh tnggu video ni loading haha.

Selamat menonton
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya.. Aku baca dlm sejarah.. Beastility bukan sekarang ja wujud.. Beribu tahun.. maharaja Rom yg ada amalkan Beastility.. Dan Minotar dalam lagend greek pun hasil hbgn Beastility antara Queen Pasiphae dgn Cretan Bull.

Jadi aku rasa ni x ada kaitan dgn agama.. Tapi lebih kepada nafsu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:37 AM | Show all posts
tak faham buat seks dengan anjing ada ke? pelik2 nafsu orang sekarang ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:41 AM | Show all posts
kesian anjing tuh.....lenkali wat la ngan kuda.......
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094670s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list