Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2928
View
38
Reply

Wanita Gantung Anak Sendiri, Buat Seks Dengan Anjing

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-2-2020 05:07 PM | Show all posts |Read mode
Seorang wanita didakwa bukan sahaja melakukan hubungan seks dengan anjing, malah dia tergamak membunuh kedua orang anaknya sendiri dengan cara menggantung diri.


Kejadian yang berlaku di Pennsylvania, Amerika Syarikat itu menyaksikan tertuduh Lisa Synder, 37 dikatakan membunuh dua anaknya, Conner, 8 dan Brinley, 4 di ruang bawah rumah mereka menggunakan tali kolar anjing.


Dia kini menjalani perbicaraan terhadap pertuduhan tersebut. Namun, Lisa mendakwa anaknya Conner membunuh diri kerana tekanan akibat sering dibuli di sekolah.


Kredit foto: Metro UK




Metro UK melaporkan, kedua beradik itu ditemui di tingkat bawah tanah pada 23 September tahun lalu dalam keadaan masih hidup.


Namun, mereka meninggal dunia tiga hari kemudian ketika menerima rawatan di Hopsital Lehigh Valley.


Menerusi siasatan mendapati Lisa juga pernah membuat carian Google mengenai cara menggantung diri dan tempoh seseorang mati selepas terhidu gas karbon monoksida.


Di samping itu, wanita ini turut berhadapan dengan dakwaan berlaku kejam terhadap haiwan apabila dikatakan melakukan hubungan seks dengan anjing.


Kes akan disebut semula pada 12 Mac nanti. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakit mental ni..
Org normal takkan pernah buat macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Saiko sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 05:20 PM | Show all posts
Kejamnya perbuatan dasar mental
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tote binatang tu turn on jgk ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 05:31 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar budak2 tu mcm happy. Mesti diaorang x sangka si ibu sakit mental. Manalah ayah budak2 tu agaknye.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
gila ke kau dik oiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok la ank2 dia mati pasal mak dia gila
Kalau xmati skrg, ntah apa lg dia boleh buat kat ank2
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sampai carian google pon diorg trace.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
ashk4nn replied at 14-2-2020 06:20 PM
sampai carian google pon diorg trace.

Dia rampas phone....dari situ dpt tau lah apa yg di googlenya....
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
So sick.




Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mental betol.. Dh la gemuk gedempol. Dh x laku nk cari pasangan agaknya, tu yg dgn anjing pun jadi
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ashk4nn replied at 14-2-2020 06:20 PM
sampai carian google pon diorg trace.

Aku selalu layan crimer investigation documentary kat utube.. Depa mmg trace carian google.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Disgusting
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 07:21 PM | Show all posts
Agama apo pompuan ni sanggup main dgn anjing ??

Takkan la, tak mungkin penganut agama suci yg number one  tuuu..


Kisteaa is a way of laif..

Laif la sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Speechless....
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sick. kesian bdk2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana tau anak2 dorang ada kat basement ni? Dpt jumpa masa tgh hidup. Dia bagitau sape2 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepatutnya dia gantung diri sendiri, bukannya anak.. Melawan fitrah betul la bila ko ngeseks dgn haiwan..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098543s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list