Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2016
View
19
Reply

Jaclyn Victor Lebih Bahagia Selepas Bercerai

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-2-2020 04:32 PM | Show all posts |Read mode
Jaclyn Victor mengakui yang dia lebih bahagia selepas bercerai dengan Shawn Rivera.


Bagaimanapun sampai sekarang penyanyi ini enggan memberitahu apakah punca penceraian mereka.


Kredit foto: Awani


Dia memilih untuk menyimpan rapi kejadian sebenar demi kebaikan semua pihak termasuk anak-anaknya.


"Bagi semua yang risau atau bertanyakan keadaan saya, saya okay. Saya sangat bahagia bersama anak-anak dan itu sudah cukup memadai.

"Ia sudah berakhir. Kalau dia (Shawn) tak cakap apa-apa, saya pun tak nak cakap apa. Saya memang tak mahu buka mulut mengenai hal peribadi. Oleh kerana dia sudah buka mulut, lagilah saya tak nak cakap apa-apa.

"Semuanya sudah berlaku. Asalkan pihak mereka, keluarga saya dan anak-anak okay, ia sudah cukup,??? katanya kepada Harian Metro.


  



  



Walaupun bercerai, Jac tidak menghalang bekas suaminya untuk berjumpa dengan anak-anak.


"Saya sedar tidak mampu memberi kasih sayang sebagai bapa buat anak-anak tapi dia kena datang sini kerana saya takkan bawa anak-anak ke Amerika Syarikat," tambahnya.


Kredit foto: IG


Sebelum ini, pasangan tersebut telah berkahwin selama lima tahun dan dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Jonah Joshiah Rivera, 5, dan Molly Marguerite Rivera, 3. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih ya 4 hari lepas c section dh g nyanyi
Ommoo...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 14-2-2020 04:36 PM
Gigih ya 4 hari lepas c section dh g nyanyi
Ommoo...

Oh my, kalau i, x abis lg ngade2 nangis sbb nk bgn sakit.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene: Gigih ya 4 hari lepas c section dh g nyanyiOmmoo...



Sebab dia komited dgn janji dia.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:10 PM | Show all posts
jac ni suara sheols dari jauh pun boleh tau die yang nyanyi...
sebiji2 sebutan yach takde slurring ke apa..
iols penah terserempak sheols dekat public.. tak pernah tak senyum!
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai sedihnye.... Tak suka duk US kut.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel ya Jonah and Molly
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:30 PM | Show all posts
bukan dah ada ke artikel ni
https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1190295&page=3#pid70557567
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
top5complete replied at 14-2-2020 06:30 PM
bukan dah ada ke artikel ni
https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1190295&page=3#pid7 ...

Si sepol ni biasa la chuoll . X up to date .
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mestilah lagi bahagia, child support pun dapat khuennnnn... Boleh shopping sana sinj
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
dah tu kita nk kena gelabah tetek tak ni sbb jac bahagia lepas cerai?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 08:31 AM | Show all posts
sekarang kita nak celebrate ke caner?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak lelaki sheols tu ada potensi tumbuh membesar dgn helokk..

Yg pompuan byk genetik belah Jac... tp dah bsr boleh join Miss Puerto Rico. Guna leluhur ayahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki sheols curang lew tu..mana thn pjj..montok gitu harus la kuat nafsu..x per jac..sora ko letop2
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
tak apa jac.. ada anak2 di sisi.. moga sheolss dan anak2 happy2..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Handsome anak jac
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:35 AM | Show all posts
Kalau perpisahan boleh mendatangkan kebahgiaan tak mengapalah jac. Semoga keluarga masih harmoni hendaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
I speku laki curang, tak Kasi nafkah and mmg tak amik kisah hidup JAC anak beranak..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 09:42 AM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 14-2-2020 07:57 PM
dah tu kita nk kena gelabah tetek tak ni sbb jac bahagia lepas cerai?

x habis2 komen "kena gelabah tetek" kat setiap thread...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 11:35 AM | Show all posts
so now kasta jac dah turun ke level estet la kan sbb dh cerai dgn mamat yuuesss
dulu sheols mcm fefeling kasta naik 1 level sbb kawen dgn org yuesss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108113s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list