Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13852
View
137
Reply

Yatt Hamzah Tegur Artis Bertudung Nampak Telinga Dan Leher, Ada Yang Terasa Ke?

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-2-2020 09:30 AM | Show all posts
adaakukesah replied at 20-2-2020 01:20 AM
Poyo je yatt ni. Aku follow fb xhusband dia ni. Xhusband dia tgk bengang dgn yatt. Kes gilir jaga an ...

apa fb exhubby dia u.. nk follow gak..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-2-2020 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
minahmanja replied at 20-2-2020 09:30 AM
apa fb exhubby dia u.. nk follow gak..

Abdul mutalib abdul shukor
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Benda betul terima jela.
Hanya yg ada masalah qalbu je xleh terima dgn mengungkit kisah silam org tu.

Ko nak liberal nak tolak hadith lantak ko.
Tp as long benda betul benda baik tak payah nak sentap.

Aku perhati je seketol dua yg cepat panas hati bila org sound psl agama.

Kalo hati ko tu elok,
Org ajak amar ma'ruf nahi mungkar,
Ko x pyh sentap.
Benda betul.
Baik diam.

Apa yattt ckp ni betul.
Ni salah satu amar ma'ruf nahi mungkar.
Ape kejadah ko nak ungkit dosa org?

Igt,
Selemah iman,
Ko nampak benda salah,
Ko tolak dlm hati.

Yattt pilih pertengahan,
Tolak dgn lisan (perkataan).

So jgn persoalkan benda betul.
Makin jauh taufik tu nanti.
Tak suka diam jer.
Tak mampu buat baik,
Jgn ajak org utk umpat dosa lampau org.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2020 07:26 AM | Show all posts
gambar dia dgn anak kat LWoT tu, bukan ke nampak atas pergelangan tangan. aurat jugak kan tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 05:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila da pakai tudung tu kaki jgn lupa sarung stoking ya
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 05:46 AM | Show all posts
yatt meti ingat style dia menutup aurat tuh dah sempurna..... kl dia taw imam syafie kata bab aurat pompuan.... cara yatt pakai tuh pon dah masuk neraka taw.... alahaiiiii holier than thou..

termasukla acik2 bawang yg sibuk aurat kehulur kehilir support yatt ni.. tp mulut berpesta kt board gossip ni... hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 05:51 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 15-2-2020 03:44 PM
Selalu yg perangai sangat whorish zaman muda2 Tula yg paling sibuk nak menegur orang lain..group Wha ...

Meols bersetuju dengan chuols. Ada kenalan di fb macam gitu lah. Sekali sekala kang dia rindu jaman geletis dia, dia up gambar throwback (pakai tudung tapi baju lengan pendek) dalam hati aku eh yang haritu ngko berceramah ala ala ustajah di fb tu gapo dio
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 14-2-2020 05:14 PM
Alah.. Yg kau mekap sekati tu x pe pulak.

Make up wudhu frenly sis. Pastu yang aku kenot brain sangat, yang dok pakai nail color, wudhu frenly gak katanya
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
biskut_lemau replied at 21-2-2020 01:07 AM
Benda betul terima jela.
Hanya yg ada masalah qalbu je xleh terima dgn mengungkit kisah silam org t ...

Ko dok bod gossip ni nak bdakwah ke dek?mcm x kena ja..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 08:14 AM | Show all posts
okey la teguran Yatt ni
bukan mcm che ta
duk tegur org
lepas tu dia duk pakai tudung selak dada
terbonjol tetek sidai dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sokmogitu at 14-5-2020 10:59 AM
beta_carotene replied at 14-2-2020 04:37 PM
This is poyo n gedik


ayat-ayat IG dia mesti disertakan monolog doa2 kan? "ya Allah...bantulah..", "ya allah...sedarkah mereka"...

Kalau dia komen part tudung aje pun xpe..ini selit doa.... doa diam2 antara kau dgn tuhan x boleh ke?  Dah kau tegur golongan artis, maknanta mestilah kau tau cara nak cari contact personal diorg. Pergilah whatsall senyap2 kat artis2 tu pastu ajak gi usrah. Artis veteran mcm suliza salam boleh je jemput artis2 sebaya dia join usrah walaupun ada yg belum bertudung.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 01:04 PM | Show all posts
Setuju jugak... kalau x ready baik x yah pakai lagi kalau nak berpesen pesen.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2020 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kucim at 15-5-2020 10:26 PM

..jaga keluarga sendiri udahhhh ler....perli sana sini tak baguih
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2020 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kucim at 15-5-2020 10:26 PM
shania88 replied at 14-2-2020 05:10 PM
Kadang2 aku menyampah dgn golongan yg dulu terdedah sana terdedah sini tapi bila dah ensaapppp dokkk ...


Setuju....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 12:51 AM | Show all posts
Aku kesian kat baby dia je.. dah berapa kali jatuh..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
New wife ex husband yatt ni free hair ye.. nmpak lasak orgnya
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik yatt ni kemain makeup tebal pastu post kat media sosial boleh ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list