Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8117
View
107
Reply

Yatt Hamzah Tegur Artis Bertudung Nampak Telinga Dan Leher, Ada Yang Terasa Ke?

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-2-2020 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade betulnya dia ckp tu... Cnthnya yang terbaru di mataku, yuna. Haha. Tak berkenan la pesen tudung ala ala rambut tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Makeup dosa tak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Org tegur ke arah kebaikan, lapang kan dada dan iktikad dlm hati utk berubah jadi lebih baik udah lah. X pyh lah check dosa org tu dulu sblm terima teguran dia kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 05:49 PM | Show all posts
bagi iols, yang gigih bertudung tapi nampak rambut leher bagai ni, elok free hair saja...sebab nampak rimas pulak aku tengok oh lupa, nak cover uban
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 05:51 PM | Show all posts
MimiLalat replied at 14-2-2020 05:44 PM
Ade betulnya dia ckp tu... Cnthnya yang terbaru di mataku, yuna. Haha. Tak berkenan la pesen tudung  ...

sekali pandang pesen baru yuna mcm anjing telinga panjang tu..goofy ek nama dia..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 05:52 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 14-2-2020 05:32 PM
Khenzs? Pastu nk muntah dngan ayat sebab sayang. Blwerrkkkk saya sayang semua wanita Islam. Perkat ...

sme je dgn perangai laki bini yg dok kutuk org couple tak kahwen lagi  berdating  pegang tgn bagai tu sng harammmm

padahal laki bini tu dulu sebelum kahwen dok berdating pegang tgn takpe pulak ye

tbe2 ble diorng dah sah laki bini... bru acah2 alim nak kata dating sebelum kahwin tu haram
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 05:57 PM | Show all posts
AshkieLa replied at 14-2-2020 05:21 PM
betul.. walaupun ape yg dia cakap ade betul nya..
tapi lek2 buat hal sendiri dengan keluarga dahl ...

Begitulah dik, jika mana mana artis bertudung cakap melebihi kuah dari dulu akan ada netizen yang membuka kisah lama mereka seperti. sepertinya wardina jangan dulupakan gambarnya masih bergentayangan di google image
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
I tak nk kutuk lebih. Hidayah milik Allah. Tapi bagi aku yg start bertudung step by step tu lg istiqamah compare yg terus labuh sampai ke kaki. Kekadang yg drastik tu yg cepat buka atau kembali singkat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:07 PM | Show all posts
jargon replied at 14-2-2020 04:35 PM
Curang dan main2 mata brdetak2 dihati masa jd isteri org dosa x?

wakakakakakakakk youuuuuuuu wiinnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:15 PM | Show all posts
Sakit hati semua nak luah
Banyak sudu sampai tak cukup kuah
Hati hitam boleh tutup dengan jubah
Kecam orang lain sendiri tak nak ubah

Eh
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Yelah, pakai tudung terus suci. Dosa silam terus padam. Suci.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:54 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 14-2-2020 05:33 PM
Pakai tudung dapat pahala. Pakai tudung xbetul dpat dosa. Laaaaaaaaa pulok daaaaaah

bukan pakao.tudung tk betul.tu yg berdosa.tp tak.tutup aurat dgn sempurna tu yg berdosa. kalau tudung tk ikit syariat maknanya belum tutup aurat betul2
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 14-2-2020 07:12 PM

Kalau ngkorang ingat komik Tiga Dara Pingitan, Awa ngan Noi takda tudung. Esah pula rilek pakai serkup kapla @ tudung ikat nampak leher. Akak rindu zaman tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 14-2-2020 05:52 PM
sme je dgn perangai laki bini yg dok kutuk org couple tak kahwen lagi  berdating  pegang tgn bagai ...

Khennn uols...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 14-2-2020 05:14 PM
Alah.. Yg kau mekap sekati tu x pe pulak.

hahaha. aduila. tp betyi juga bab makeup xnk sentuh ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
..mcm abby..dulu kemain dibantai diperli kaw kaw..now eh..tu lah dia terjebak dn jadikan punca rezeki lagi.as tittle artist.mmg rezeki allah bg..tp berbahasalah dgn indah dlm menegur.smpai skrg ingt kata2 perli abby yg tajam menikam..now tahu pun slow ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak habis2 si yatt sejadah ni... Agak dah boleh jadi PA tuhan ke belum? Boleh tolong checkkan dosa yuna dah banyak mana sebab dia pakai turban nampak telinga. Yatt cuba la letak dahi dekat sejadah kot2 boleh dapat penampakan dan apa dosa2 Yuna. Ala2 pejam mata sambil letak sejadah dekat dahi. Kot2 10 minit dahi melekat dekat sejadah boleh siap nampak lagi yuna menari2 dan menyanyi lagu crush di neraka kelak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-2-2020 04:29 PM
ni pun boleh bukak thread????

biarlah dia. jom kita gelabah tetek dgn berita mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Aritu jln2 kat mall tetiba I nmpk sorg Sis ni ngn anak dia. Sis tu hijabster tp pakai seluar singkat, dh macam suku kaki terdedah. Anak pompuan sis tu plk free hair, pakai seluar pendek paras lutut. I ckp ngn kawan I baik la sis tu pakai seluar mcm anak dia tu je, sbb sket lagi nk sama tahap kependekan seluar ibu dan anak tu. Nk berpesen x salah tp mcm x kena kepala tutup tp bawah nmpk aurat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Cara teguran macam ni mmg tak jalan lah. Especially dia pun dulu dedah aurat jugak. Diam2 jer n doakan jer dah lah kalau betul2 risau sangat...nak jugak guna socmed...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.324647s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list