Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1934
View
45
Reply

[Politik] 138 MP support Tun Mahathir SD

[Copy link]

Author: CiliPadiSedap    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-2-2020 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni PHake news ke? Ayam mana ayam sila verify
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong tepek namelist sapa yg tau
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kerabuBiru replied at 14-2-2020 08:35 PM
Tolong tepek namelist sapa yg tau

Macam ada nmpk dkt the star ada listing tuee
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 12:53 AM | Show all posts
sarah82 replied at 14-2-2020 07:40 PM
Ni pendapat aku.

Disaat rakyat bimbang ttg nCov, ekonomi, peluang pekerjaan dan lain2 perkara... ...

baca betul2..Mahathir cakap dia akan letak jawatan..bukan serah jawatan ke anwar...hehehehe..mcm mana dia letak jawatan kita tunggu di episod akan datang..hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 01:00 AM | Show all posts

iols setuju dlm bab menentang negara barat,  sejak dulu iols minat tun dlm bab ni ...  paklah dan bijan amat 'pondan' berbanding tun utk marah negara barat


Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 03:15 AM From the mobile phone | Show all posts
zjen replied at 15-2-2020 01:00 AM
iols setuju dlm bab menentang negara barat,  sejak dulu iols minat tun dlm bab ni ...  paklah dan  ...

takat marah je
retorik

mcm erdogan juga la
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
mandear11 replied at 15-2-2020 12:53 AM
baca betul2..Mahathir cakap dia akan letak jawatan..bukan serah jawatan ke anwar...hehehehe..mcm m ...

Hahaha.. Mmg takkan merasa anwar ibrahim
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Hek eleh korg..korg jugak selalu ckp atuk uturn..so dia ckp tak tau cuba terbalikkan meaning tu..hahaha..i loike..sbb i tak mau bang non jd pm..tak mauuuuuu!!!

I setuju dgn kaka sarah82 (kali ni),kita tgh risau psl virus,ekonomi..kebajikan keluarga..dia sebokkk lapar takhta..nampak nau belang nyer..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 15-2-2020 03:15 AM
takat marah je
retorik


Kita nk melawan arus kena tiup2 dulu..kalau main tepuk je air tu,mau terpercik kt muka sendiri kang..gi belajar international diplomatic relation dulu ye bang..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Acah2 innocent plak tua kutukkkk nih
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
mandear11 replied at 15-2-2020 12:53 AM
baca betul2..Mahathir cakap dia akan letak jawatan..bukan serah jawatan ke anwar...hehehehe..mcm m ...

Mahathir letak jawatan PM utk jadi menteri pelajaran,  anwar jadi PM.  so mahathir report kpd Anwar.  boleh tak mcm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
menarik ulasan Lokman Adam pasal isu ini...

https://www.facebook.com/LokmanNoorAdam/videos/201641100891053/

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
zjen replied at 15-2-2020 01:00 AM
iols setuju dlm bab menentang negara barat,  sejak dulu iols minat tun dlm bab ni ...  paklah dan  ...

takat acah2 marah jer...  hantar la tentera klu berani
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
xde org dlm dunia ni nak serahkan jawatan kpd org2 yg pernah kena penjara bawah pemerintahan dia... awat mcai ph ni bengap sgt. hat ni pun x bleh nk pikir?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2020 07:37 AM | Show all posts
TuntungReturn replied at 15-2-2020 07:30 AM
xde org dlm dunia ni nak serahkan jawatan kpd org2 yg pernah kena penjara bawah pemerintahan dia.:lo ...

kakak syak piji orang mahathir sebab apa dia cadangkan semua tak menjadi, dia cadangkan langkah kijang , kena checkmate azmin, dia cadangkan tun jd pm sementara kena checkmate dengan tun. trojan mahathir
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
harithzakuan replied at 15-2-2020 07:02 AM
Kita nk melawan arus kena tiup2 dulu..kalau main tepuk je air tu,mau terpercik kt muka sendiri kan ...

duk tiup tiup dari awal 2000 cheh
hahaha...
nk sembang international relation bab suriah pun failed wakaka
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 15-2-2020 09:43 AM
duk tiup tiup dari awal 2000 cheh
hahaha...
nk sembang international relation bab suriah pun fa ...

Whatever tickles ur fancy la bro...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bizsari replied at 14-2-2020 04:12 PM
TUN M

no Rasuah

Yeah...More kroni..

But still whole lot better than bang non..hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
harithzakuan replied at 15-2-2020 07:00 AM
Hek eleh korg..korg jugak selalu ckp atuk uturn..so dia ckp tak tau cuba terbalikkan meaning tu. ...

Mistake dia start bila vid semburit jemin xde apa2 action taken..sejak tu org dah nmpk kenapa atok xmo kasi bang non ni naik jd next pm masa dia jadi pm ke 4 dlu...

Morality xde..ingt benda lain boleh survive?
Jijah seriously cth wanita yang tersakiti tapi masih mahu duduk dlm toxic environment..hrp blhla bg barang satu dua tips utk kurangkan mak2 jans dan pak2 dude kt msia ni..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha teduduk lobai2 semua bila Madey cakap depa nak suroh saya begadoh dgn DS Anuart. Gagal lagi nak masok pintu belakang ikut tingkap semua
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list