Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3313
View
22
Reply

Almy Nadia Dan Keluarga Selamat Kebumikan Anak Keempat

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-2-2020 03:10 PM | Show all posts |Read mode
Perkara yang paling menyedihkan apabila ibu bapa terpaksa melihat anak sendiri meninggalkan dunia ini. Itulah yang dihadapi oleh pelakon Datin Almy Nadia dan suaminya, Datuk Fizz Fairuz yang baru sahaja kebumikan bayi yang keguguran ketika usia 14 minggu.


Foto: Instagram Almy Nadia



"Almy akui tidak kuat menghadapi dugaan tersebut namun akur dengan ketentuan Tuhan.

"Alhamdulilah selesai dengan sempurnanya. Moga tenang disana wahai anakku. Allah lebih sayangkan kami wahai anakku..


Foto: Instagram Almy Nadia



"Mama tak kuat sayang, tapi Mama kena kuat demi kakak-kakak kamu.

"Mama tahu Papa sedih, cuma Papa tak tunjuk. Maafkan mama syg @fizzfairuzofficial."

"Maafkan Mama wahai anakku Mohamad. Jumpa disana, tunggu mama dan papa di sana," tulisnya di Instagram.


  



Almy berkongsi perkara tersebut di akaun Instagramnya, bayi yang dikandung Almy difahamkan telah meninggal dunia ketika masih dalam kandungan pada 11 Februari.


Semoga Fizz dan Almy dipermudahkan segala urusan mereka dan kuat tabah menghadapi ujian ini. Amin. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
salam takziah. selamat berpantang almy. insyaallah ada rezeki lain.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
takziah. mesti terkilan sangat. anak yg meningal lelaki.

tp bukan ke selalu kalau ucap kat org yg meningal allah lebih sayangkan kamu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 04:06 PM | Show all posts
dato n datin sempoi je
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 04:11 PM | Show all posts
dia menunggu disana..kesian gak kat kapel ni,,dorang impikan anak lelaki..moga ada rezeki yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 04:36 PM | Show all posts
Semoga fiz dan almy tabah mengahadapi ujian. Allah sayangkan arwah anak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah moga beroleh rezeki anak lelaki lagi selepas ini amin..

Teringat jiran iols kat kg anak2 dia yg hidup semua perempuan je itupun 4 org je dia teringin sgt nak anak lelaki  tak terkira dah kot dia pregnant rata2 yg lelaki tak sempat lahir kedunia.Biasa keguguran masa dah trimester ke2 baby dah cukup sifat tp saiz besar botol kicap gitu.
Akhirnya dia redho jelaa nak wat cemana dia kawen sepupu so mcm ada masalah genetik gamaknya.

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 02:13 AM | Show all posts

baru 14 minggu...lagipun anak ke 4 . perasaan masih boleh di kawal lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Faham dengan perasaan org keguguran ni.. kena kuatkanla mental,insyaallah nanti rezeki ada lagi. Selamat berpantang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 07:40 AM | Show all posts
kesian jugak walaupun perangai dedua kapel ni kekwat....
semoga tak meroyan la almy... dan of kos si fizz tu tolonglah jaga tingkah laku.. jangan la pergi mesej puji perempuan katik mekap buruk body mantop belakang isteri...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah lah latok dan latin.. Kawan lara,anak sorang.   tunggu 10 tahun, mengandung kali ke2, anak lahir 2 hari je dah meninggal. Itu lagi kene tabah dan kuat. Kehilangan tu mmg menyakitkan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah fizz & almy.. in shaa Allah ada rezeki yg lain nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah dan selamat berpantang...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 03:40 PM | Show all posts
sepupu suami akk tgh tgg hari baby meninggal dlm perut.
sedih tgk anak sulung pl tu tp dia kuat sempat lah dia peluk
cium gebu pl tu dia redha dan bersyukur dpt jg lah tgk arwah
anak nya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 05:07 PM | Show all posts
Takziah to the family
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 08:10 PM | Show all posts
innalillahiwainnailaihirojiun
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:02 AM | Show all posts
pernah gak gugur waktu 13w6d.. mmg baby dh lengkap semua.. dh nmpak jari, telinga. mata je masih bertakup. sedih jgn ckp la.. semoga ada rezeki lain almy. salam takziah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:03 AM | Show all posts
Salam takziah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:27 AM | Show all posts
sama la mcm kwn aku...anak laki 4 org...dpt baby girl anak yg ke 5...umur 6 bln meninggal...
kejap jer Allah bg pinjam...pastu wife pregnant lg...lg sehari nak ke mekah buat umrah wife buat check up...baby dh xde...kandungan dh masuk 12 minggu...doktor bg pegi mekah buat umrah...
tunggu je kandungan tu gugur sndr...Alhamdulillah dh selamat balik...tp x sure kandungan tu dh gugur ke blm...tak tanya la pulak...baru seminggu diorg balik dr buat umrah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
salam takziah buat almy fizz..InsyaAllah..sekoga yang baik2 utk uolls berdua...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list