Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12
Return to list New
3595
View
27
Reply

Babak 'mumia' drama Camelia pula jadi bahan lawak

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Post time 15-2-2020 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak the doctors shut their ass up? Letih la nak tengok tiap bbnu doctors nak menciap segenap ruang mengomen. Dasar bbnu doctors zaman skarang berbunyi lebih kualiti kerja haus ke dasar lautan. Rengsa lah! Drama hiburan B40 tu light shj take it easy lah
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 01:47 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 14-2-2020 07:30 PM
Tompang tanya,

Mumia tak haram ke dalam katun? Tu kan mayat Firaun musuh Islam / mayat kapir ya ...

Firaun tu gelaran je.. ada baik, ada yang jahat..

p/s- aku tau, soklan sarkastik je ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 01:55 AM | Show all posts
ctaf replied at 14-2-2020 07:24 PM
So cmne pakcik tu skrg?dah sihat ke? Utk burn effect ni mmg xde solution ke ek?cosmetic surgery pn ...

Boleh buat skin grafting... sama ada autologous/kulit pesakit sendiri atau allogeneic/ kulit penderma. Kat Malaysia ni, HUKM ada ternak kulit dalam lab. Selalunya, kulit penderma ni depa ambik dari foreskin /kulup khatan.. Lupa dah aku detail2 ni.. Dulu ada study dalam Tissue Engineering..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 12:02 PM | Show all posts
drama melayu tak perlu jd cerdik...buat benda2 bodoh nanti jadi la viral
same goes to sesetgh manusia di ig...buat perkara bodoh pun bole jd femes sbb org sibuk nak amek  tau
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 14-2-2020 08:44 PM
dah tu nk kena gelabah tetek ke tak ni?

Lama2 lanjutla tetek mu....berpuluh thread asik gelabah je
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Asal tkleh tekan bahagian forum
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 09:14 AM | Show all posts
ctaf replied at 14-2-2020 07:24 PM
So cmne pakcik tu skrg?dah sihat ke? Utk burn effect ni mmg xde solution ke ek?cosmetic surgery pn ...

wallahualam...tak tau ade lagi ke tak. bapak iols lost contact dengan dia lepas dia pindah rumah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 11:32 AM | Show all posts
barfi replied at 14-2-2020 04:56 PM
Ain ni kalau diikutkan muka dia biasa je..
Hidung pesek.. bibir tebal.. Dahi luas.

haha.. sheols kalau watak jerit2 memang sakit telinga, tapi kalau watak cakap biasa2 dia ok.

iols suka tgk dia berlakon ada satu citer drama sarawak kat tv3 dulu..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076547s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list