Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2440
View
15
Reply

10k untuk Mama, by Cupcake Aisyah

[Copy link]

Author: Mamaperdana    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-2-2020 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sebuah Vlog Suprising 10k to Mama oleh seorang Instafamous baru -baru ni viral.. Vlog ini memaparkan bagaimana si comel Aisyah yang juga seorang usahawan muda memberi 10k kepada mamanya. Menurut Aisyah, tujuan dia membuat Vlog ini adalah utk mengajak lebih ramai orang berkongsi rezeki bersama orang yang disayangi..

Dibawah merupakan link videonya.. Enjoy uoolss... By the way comel la mamasue..

https://youtu.be/VoytR1oCXK8

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka English bdk ecah ni., btw untung mak dia.,
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulilah syukur dapat anak yg baik.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 12:58 AM | Show all posts
i suka kelaurga depa ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 12:43 PM | Show all posts

kannn... very rare keluarga ni... boleh berbaik dengan mak tiri nampak macam happy family jah
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 16-2-2020 12:43 PM
kannn... very rare keluarga ni... boleh berbaik dengan mak tiri  nampak macam happy family jah

Suka kindness in each of them.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 02:33 PM | Show all posts
suka reaksi mak dia masa duk guess apa yg dalam kotak tue..cute ja..mak dia kategori cantik utk umur2 cmtue..patut la dia pun comel..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2020 03:19 PM | Show all posts
End up mama sue guna duit tu untuk sedekah kat anak2 kariah dia kan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Abang dia Hakim yg +ve covid ni kn? Semoga cepat sembuh. I olls suka tengok family dorg. Even madu2 pon baik close mcm adik bradik
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by smeetasmitten at 26-3-2020 10:45 AM

Kat twitter ada staf klinik ni complain psl attitude apaknya yg insist nak buat covid test
Screenshot_20200326-104522_Twitter.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 26-3-2020 10:43 AM
Kat twitter ada staf klinik ni complain psl attitude apaknya yg insist nak buat covid test

Hakim tu pegi test kat private hospital, kena byr rm600. Kenapa bapak dia tak gi buat kat situ je
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 26-3-2020 10:43 AM
Kat twitter ada staf klinik ni complain psl attitude apaknya yg insist nak buat covid test

dia ingat byk duit boleh sesuka hati, tak memasal je
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 26-3-2020 10:43 AM
Kat twitter ada staf klinik ni complain psl attitude apaknya yg insist nak buat covid test

I rasa org kat twitter ni mcm nk sedapkan cerita. Sbb bkn dia yg berhadapan dgn ayah aisyah ni pon sbb dia kata klinik kawan dia. So mayb parents dia dlm keadaan risau ke apa kite xtao kan situasi sebenar
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 26-3-2020 01:48 PM
I rasa org kat twitter ni mcm nk sedapkan cerita. Sbb bkn dia yg berhadapan dgn ayah aisyah ni pon ...

Diorang ni exposed kepada berita dan media sosial. Takkanlah tak boleh Google dulu hospital swasta mana yang provide service untuk check Covid. Covid ni bukan demam atau flu biasa yang uols boleh walk in mana-mana untuk check up.  
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
I jealous tgk kakak2 dia. Orang Kaya gila tak payah kerja pun selalu Ada dlm blog dia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
hakim positif covid19...ade kluar vlog..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list